want so much

-     som ringar på vattnet..

image6
(v

härligt med fredag !

Det är en stor lättnad med fredag :) Uuh vad underbart! Men då kmr nackdelen.. Jag hatar söndagar. Men vi slår bort den tanken för ett tag bara!
Asså nu har jag tappat min telefon 300ggr idag. Jag vet inte vad det är för fel på hålla-i-förmågan.
Jävla kul det ska bli med cykelklassikern då! 64 km cykelrunda men fyfan om man ska ge sig ut på den då. Cepa sig hela vägen. Det ska jag :) wiihoo ^^,
Läste Linas blogg ganska nyligen. Och i den står det nåt vettigt varje gång tycker jag :) Men hur som helst så hade hon skrivit nåt om att alla har både bra och dåliga dagar. Jag skulle nog vilja säga att jag har haft dåliga dagar i, en och en halv vecka snart. Men det har bättrat sig lite. Och jag tänker alldeles för mkt. Men tänker man inte så vet man inte vart man hamnar, vilket är ganska bra ibland. För ibland ska man inte sätta sig in i allt utan bara låta det ske och ta det som det kommer. Men det beror ju helt på vad det är, och hur ens situation ser ut. Jag har kommit på att jag börjar mina meningar med "men" och "och" alldeles för mkt. Inte bra, det lärde man sig i mellanstadiet. Men det lärde inte jag mig. Jo iofs det gjorde jag, men nu skrev jag men igen. Jaja WHO CARES!
Be careful what you wish for, cause you just might get it all. Det ligger något i det faktiskt. Blaa bla, jag tänker för mycket, igen.
Hade jag inte tänkt på gymnasiet och allt så mkt så kanske det hade blivit en riktigt bra start på det hela. Men, ja men jag är som jag är och I guess, det bara är ngt att leva med.
Vi satt iaf och målade till lugn musik idag på bilden. Det var till kompositören Brian Enos stycke. Fan, det kändes! Gött. Tänkte på västkusten, tänkte på sommaren, friheten, ja ni vet, ni som känner mig. Ryck bara bort mig härifrån, snälla! För ett sinnesutbrott lär jag snart få igen, även om det för tillfället känns ganska lugnt och avslappnande. Har ni aldrig känt så? Att ni håller på att gå upp i atomer, på ett mer eller mindre negativt sätt? Shiit, grymt jobbigt. Och energikrävande. Påtal om energikrävande, så var vi på AKM idag och hade ESO med Elisabeth. Så tog vi det lugnt och satte oss och pratade jämt för en sekund. "Det är inte konstigt att eleverna är trötta när dom kommer hem ifrån skolan", sa hon. "Trots att man inte har läxor eller så så kommer eleverna ibland hem och är dyngslöa och föräldrarna tycker det är jättekonstigt, men det är för att musiken tar sån energi. Estet är inget vilohem man kommer till. Det kommer bli stressigt och det blir bara värre och värre." Många tror ju att musik är en enkel sak och att estet är jätte slappt och skit. Med ämne är det slappt, men fysiskt är det rätt krävande. Psykiskt också för den delen.. Det är ju askul med musik asså, men det tar energi och styrka. Verkligen.. Och när det blir för mycket är det inte ens kul. Men musik är underbart. Det är ngt av det absolut bästa som finns! <3
It´s hard to imagine what some people are going through..
(v

onsdag

En vecka i skolan. Om man ska summera det så. Och det har varit blandade reaktioner. Mkt blandade.
Ööh, orkar inte skriva blogg!

tisdag

Vaknade med ett trögt sinne, igentäppt näsa och ihopklistrade ögon. Men jag var ju hemma idag så :) Sen gick jag upp och ut. Ut med Berry och Gustav och gick upp i skogen och sedan ut på jalé. Gustav va med hela vägen. Himla katt. Han låg och smög i dikeskanten och hoppade upp som om han vore sköten ur en kanon, när jag och Berry traskade förbi xD Got some nice pic´s, in the nice weather.
Just för tillfället har jag fullt upp med att läsa böcker om vilka ämnen man missar och inte missar. Det är nog det som kommer avgöra.
I´m coming home.

(v


måndag - skolan på nytt

Min förra blogg blev lite drastisk.. Och jag kan väl erkänna att jag kanske har lugnat mig lite. Men jag är fortfarande väldigt osäker och det lutar just nu inte åt ngt håll. Men så pratade jag med Rebecca idag litegrann. Och det är väl tydligen väldigt mkt man missar och isf måste läsa in på dessa resterande poängen man får att individuellt bolla med. Jag vet inte riktigt vad jag vill, om jag är beredd att göra det. Det måste jag vara om jag vill kunna söka in på högskola sen och ha goda chanser. Visst, man kan ha goda chanser med estet såklart, det är inte det. Men det finns så mkt annat jag också skulle vilja göra. Sånt som aldrig har kmit ut eller så. Samtidigt verkligen älskar jag musik, och vare sig jag byter eller inte så tänker jag för alltid fortsätta med det. Eller åtminstone, lyssna på det för alltid. Det är svårt att lova ngt nu, om att man ska fortsätta förevigt, när så mycket annat kan spegla in. Men det är en otrolig tillgång iaf och det är tur att musik finns. För utan den vore jag inte den människa jag är idag. Eller den jag kommer att bli.. Men jag har inte ändrat mig eller så. Har bara väldiga breakdowns. Det känns som jag står vid sidan av mig själv och kollar på. Det är rätt mysko. Och vem ska man prata med det om? För det är min framtid och det jag gör påverkar den. Inget är fel, för det är en erfarenhet mer. Men jag kanske inte vill. Jag kanske vill. Jag vet inte, för jag står mittemellan, och snälla kan inte bara ngn rycka bort mig ett tag? Kolla på stjärnorna, dra ngn stans, ligga under solen, försvinna ifrån beslutet a while. Make me realise somehow..

(v

hos sofia :)

5 SEPTEMBER?! Sofia säger att det är 5 september man kan byta SENAST. HERREGUUUUUUUUUUUUUUUUD! Jag dog nyss..

god morgon

Vaknade av ett galet skällande utanför fönstret och där står 3 hundar och skäller argt på varandra, så jag tar med vattenkannan, går ut och smyger dit och dränker dom alla 3 utan att dom är beredda på det. Så den ene flyger under bänken, och dom andra 2 tränger sig desperat in i varsitt hörn till att börja med men försöker sedan ta skydd under sina bänkar. Men ujj va störande det är med sånt jäbbande. Usch, det ryser mig vid bara tanken!

Igår var jag iväg med Madde till Gönnerske. Först fick vi för oss att vi skulle åka till Lidsjötorpet eftersom Johan fyllde 18, och dessutom så behövde vi stolar att sitta på, på scen :) Så vi droog dit! Och tro fan inte att en enda själ var vaken där. Vi tog dom med andra ord på sängen. Men Peter hörde Gunnel viska, "Gittan!" så han kom upp och fick en chock när han mötte 4 ansikten i hallen. Rätt sköj :) Sen kom Gittan upp också och hon är lika rolig som vanligt! Johan, Gustav, Eskil såg vi dock inte till vid det tillfället. Vad beträffar stolarna så hjälpte Peter oss att stadga den ena, det gick rätt bra, men då och då, under framträdandets gång så kände man att stolen vinglade till. Jaa, vilket hade blivit ett ganska roligt ögonblick om den hade fallit ihop.
Madde har iaf fått sig en Hagström gitarr! Den var super duper fin :D Är man avis eller! Röd och värsta slim..
Och vi jönsa oss såklart, så efter vi hade gjort första uppträdandet tog vi gitarrerna och gick ner och satte oss på jalé och spelade där. Inte ett moln på den klarblå himmelen! Hur fint som helst! Och vi la oss ner och sen kom vi på att vi skulle jönsa oss ännu mer.. Då gjorde vi kullerbytta nerför halva jalé medan Anders och co spelade på scen. Men vi hade nog halva publikens ögon på oss iaf. För sen snurrade vi och grejer och släppte taget och flög åt olika håll. Haha, detta var ungefär som att bli berusad ^^, Gustav bara: Gör ni såhär varje gång ni spelar? Isf är det lättare att ta sig en sup!
Jag lyssnar på Forever Young - tack vare Sofia :)
Pratade med Malin på djuraffären igår också! She´s da shiet xD Det var gött kan jag lova! Med tanke på allt detta med skolan. För hon har gått precis samma och jaa.. Wow säger jag bara.
Igår efter att jag hade pratat med Malin på Maxi så drog vi till Gunnel. Hon fyllde nämligen 46! Så GRATTIS GUNNEL ^^, Och vilken tid kom vi hem? Mja hon var väl sådär runt 10 kanske. Kulkul!
Jag har blivit extremt förkyld också. Jag gillar det inte! :/
Do you really wanna live forever? Forever? And ever?                          No, I don´t think so.

Hörs sen,

(v


mad man

Verkar som att jag, i alla mina desperata försök, inte kan få ngn typ av sinnesro. Vad jag än gör så sitter det i bakhuvudet och förut hade jag ett som man kan kalla, hysteriskt utbrott. Och det fick my brother och min mor ta och visst, dom klarade sig nog ganska bra. Och som alla hela tiden säger, det är nog övergående.
Har gjort ett par försök nu, under kvällens gång. Resultatet av det är att jag sitter och bokstavligen kallsvettas just nu. Nä, jag skulle nog mer vilja kalla det varmsvettas.

Nu har jag definitivt tappat bort mig själv. Lost place, lost way, lost soul.
Och nu kmr det känner jag! :S Nu måste jag sluta skriva,

(v


fredag

3:e dagen. Det går sakta framåt. Men då är frågan.. Om man räknar med att jag skriver en blogg om dagen, framöver nu i ett år. Krävs det då ca 300 bloggar innan jag känner att; detta känns bra, känns som jag har hittat min plats och det kmr bli bra framöver. Ungefär som; älska livet. Är detta vad jag vill? Fyfan vad pessimistisk jag var nu! Men det känns inte som det går att vara positiv. Kanske är det så att jag vill hata allt. Jag börjar få en finne under läppen :S Aaaaj säger jag bara! Men nu var det inte det..
Nog för att jag tjatar hål i huvudet på alla om vad jag vill eller inte, så jag skulle ju verkligen inte behöva skriva om det här. Eller så gör jag såhär att jag skriver ner allt jag tycker och tänker om det här och håller käften inför folk istället? Bra det skulle bli då, jag menar för alla som känner sig tvunga och lyssna på mig!
Gött m helg :D Båda parkerna under helgen, vet ej om jag ska dit. Det får vi se! Beror lite på fnask också (AA)

Nej ärligt talat. Jag vet inte vad jag har lust med. Det känns som jag inte har en susning och att det är likgiltigt att gå på estet. Herreguuud, då har jag alltså tagit upp en plats för mkt om jag kmr på att jag inte vill gå där?! Vilken jävla miss isf. Men nu är ju läget så att jag inte har kmit på det än och jag hoppas att jag ändrar mig, känner mig bekväm alltså, helst nu för sådär tänker jag inte hålla på, om jag inte måste. Vilket jag lär bli illa tvungen till eftersom att jag är som jag är ^o) Förbannat!
; Om du valt fel program, stod det högst upp på overheaden som SYV använde igår. Jag kände en klump i halsen.
; Specialutformat program. WÖÖHEJ! Byta ut ngr kurser, lägga in ngr andra! Där ramlade poletten ner. Men då var det ju så att det var en hel del arbete, en hel del folk som skulle godkänna och blablabla. Men han hade ngr elever som hade sånt program varje år sååå, d var tydligen inte helt omöjligt.

(v

lite thoughts about this shit

Feels something like summertime / Top down and nothing but time
Radio´s on and you by my side / Feels something like summertime

In my rearview mirror / My life is getting clearer
The sunset sighs and slowly disappears
These trinkets once were treasure / Life changes like the weather
You grow up, grow old, or you hit the road 'round here
So I drive / Watching white lines passing by
With my plastic dashboard jesus / Waiting there to greet us
Don't know where I'm going / But I know where I've been
/v,                                                                          And I miss it..

Alarm clock rings, it's 6:45, / Must have hit that snooze button 'least 3 times,
I'm wishing this morning was still last night, / On any other day, just might wanna die.
Traffic's backed up 20 miles to the East, / Must have hit every damn red light on the street,
Weatherman says it's gonna rain for a week, / Hey, what can you do?
On any other day, I'd be blue eyes cryin', / I could tell the world, 'At least I'm tryin'..

I always knew, that I liked this place, / You don't have to look too far, to find a friendly face,
I feel alive when I'm walking down this street, / I feel the heart of the city pounding underneath my feet
Let the world keep spinning round and round, / This is where it all goes down (down down)
That's why I, Love this town, / That's Why I keep coming' round,
Say hey, say yeah / You make me feel at home somehow, right now,
That's why I, Love this town
I got some good friends here, I might have  broke a heart or two,
It's getting loud over there, the boys must have had a few
There's a cop on the corner he knows everybody's name,
There's some kid with a dream singing boys to spare loose change,
I hear 'em shouting from the rooftops, dancing' on the bars
Hanging out the window driving in their baby's car
You want it, you got it, / You ready, I'm on it,
Come on now / here we go again!

I guess.. Everybody´s broken.

torsdag - estet

Flum. Äms ska bli flummis. Ah i alla fall om hon har den inställningen. Okej, jag gillar djupa saker. Men nuuruu.. Nu grönnar jag lite. Hårdrockare, har inget emot det! Klassiska typer, har inget emot det. Har typ inget emot emosar lr punkare lr så hlr, bara dom är trevliga! Det är huvudsaken :) Men såna jävla översittare som tror att dom är ngt och nonchar en och hlr på. Det är sjuukt jobbigt :/ dom kan ta sitt pick och pack och dra. Meen. Ni visste att det skulle komma ett men. Flummisar. Fanns det en smiley som verkligen tjurar, himlar lite med ögonen, och som säger; ditt jävla nöt, då skulle jag ha satt in den här. Snälla du, försök att ha en bra inställning nu. Du har ju faktiskt precis börjat skolan. Gått två dagar. - Jooda detta blir bra det vöttö! Inget å klage på förfan. - KLAAG ITTE DAA! VA NÖJD MÄNNISKA. - Uffa. Jag är inte det just nu. Kanske blir jag det senare, va nöööjd. Men det beror ju på helt vad man ska vara nöjd med det. R E T A R D / Cäpää.

Idag störde jag SP 1B först och främst. Jag & Madde slutade 13.45, drog oss ner till samhäll. Tur att samhäll finns och natur, handel och grejer så man kan prata med dom! Annars hade jag dött. För shiet alltså om d är gött. Jag kika in lite sådär halvt diskret i samhälls 1:ans klassrum och Madde bara knuffar in mig! Hela klassen vände sig fan om, jag stack ut innan ngn hann blinka? Dom flesta såg mig nog. MEN DEN BJUDER JAG PÅ! Jag bjuder på rätt mkt sånt, hmm.. Sen så var jag lite mer änglaaktig och i stort sett tog Sofia, Madde D, Malin och Sabina ifrån deras projektarbete. Haha så vi stod och stre ett tag i dörröppningen xD dom var utan lärare ju så d är lugnt, det gick bra. Sen bara hakade jag ju på Anki och hennes kompis Elsa in på deras lektion. Dom hade också projektarbete och jag satte mig på bänken och tjöta som bara den. Läraren kom tillbaka och sa inte ett ord till mig. Jag bara; ^o) Vafaaaan?! Så var det definitivt inte på Gunnarsby. Eller om man säger såhär; så var det inte i Maria Nilssons klassrum.. Happ, det var jävligt gött iaf! Komma bort ifrån "flummisarna" lite. För shiiiit, om det är flummigt. Och bitchigt. Lr vaddå, det är en person som är så och resten verkar schyssta. Har mkt stor lust att peta bort denna person och fjolltötten som Madde tkt. Jajaaa!
I miss Gunnarsby, quite much! Där fanns tryggheten. Åh i stort sett alla kände alla. Menmen, man ska väl bort därifrån ngn gång också. Nee-ej detta var drygt. Återkommer..
(v

scared to death

OKEJ, ångest. Jämt preciis right now. Allvarligt.. PAANIK!
Varför känns det såhär.. Jag vill inte!!

första skoldagen i det nya livet

Nya livet.. Ja, jo, det är väl det det är.. Tog ett stort kliv in i det imorse. Det var ungefär som att kliva in i en ny dimension, kliva på en pall och stå där och vingla för att sedan sakta glida nerför i en väldigt brant backe. Men i så fall så glider jag bara neråt med en fot. Jag klamrar mig fortfarande fast med resten av kroppen vid pallen, och fortsättning följer imorgon.. Ungefär. Det gäller att ha armmuskler iaf. Ganska svårt att förstå. Jag har lovat att skriva ner mina tankar i den här saken, och då gör jag det.
Otroligt gött att Sara är med i klassen måste jag säga. Det är en lättnad och ett slag vunnet i sig faktiskt. För med tanke på omständigheterna och dåliga inställningar ibland så, jävlar i min själ höjs humöret ett snäpp med en så social person som hon! Att fixa tre år på ESMU blir säkert inte nån barnlek för jag kan tänka mig att det gäller att ligga i, men jag tror att med mycket nöje kmr man klara det. Och om nästan exakt 3 år sitter man där i aulan på Solberga med vita mössor och bara väntar på att få flyga ut. The truth is.. I can´t wait!
En ny period har påbörjats idag, och dagarna framöver lär vara fullspäckade. Sakta går det framåt, en dag i taget. I sniiiiiigel fart :S

(v

- sista dagen på sommarlovet

Japp, så är det! Jag läste nyss runt lite bloggar. Kom att tänka på att gymnasiet blir fint, att det inte finns något att oroa sig över. Känns pretty good anyway. Imorn är det på igen med skolan. Musik/estet. Har nog en del att berätta när jag kmr hem ifrån stan.
Imorse så somnade jag kl 04.30 typ för jag satt och höll på med en stillbildsfilm om Anki. Och jag som hade lovat mig själv att vända tillbaka dygnet, men icke sa nicke! Har stritt lite med Jocke nu och la på för jag ska soova. Om jag lyckas! Jag är inte säker på det.
Det har varit värsta fina vädret idag och det är så underbart. Det höjer verkligen humöret! Tack så mycket! Jag önskar jag vore lite mer tillbaka i banorna med att älska livet. Jag har av ngn anledning kommit ifrån det lite grann. Inte sådär mkt men det känns iaf. Och jag vet inte om det är för att det händer så otroligt mycket runt omkring just nu. Sånt man känner att man måste ha kontroll över, men man mister den titt som tätt och det är förståeligt. För ingen människa kan ha kontroll på allt, eller kan ha kontroll hela tiden.
Lite tråkigt, eller mkt tråkigt är det att sista dagen på sommarlovet 07 är gjord. Och hur ska jag sammanfatta sommaren.. Jag kan säga att vi hoppades på att det skulle bli den bästa. Bäst och bäst, det går inte riktigt att definera den så. Stop this heartbreak. Det är en sommar då vi har fått en hel del tid tillsammans med flickorna, vilket är ett stort plus. Förra sommaren hörde vi knappt ifrån varandra. Kanske hade vi liite för mkt planer för denna sommaren, men vafan den blev toppen ändå! Det har hänt mycket! Jag skulle nog vilja säga att jag har vuxit mig starkare, samtidigt som jag har haft världens ångest och rädsla. Men går man igenom ngt så kmr man ut starkare på andra sidan! Och det känslan är underbar och betydelsefull.
Just nu lyssnar jag på My Sweet Shadow - In Flames, den är det väldigt mkt attityd i. Bra låt. Men för att återgå till samtalsämnet.. Skolan börjar. Vi ska samlas i aulan. Jag vet att vi alla har blandade känslor inför detta. Jag är nog hyfsat positiv inställning, men enormt osäker på vad det kmr bli. Man känner ju inte igen sig. Tur är nog att vi bara är 1:or på Solberga imorgon. Vi kmr ränna runt som yra höns.
Kanske dags att sova,

(v


´ dooh

Bröllop och Jäkelskap. Stefan o Krister :)

- Hu gick de me pästen, Lennat?
- Jo jag doppade huvudet i vattnet så han nyktrar nog snart till.
Dag-Otto smeker Lennart på huvudet.
- Men de e ju alldeles torrt?
- Inte mitt huvud, HANS!

- Dag-Otto, väck prästen!
- Nä, pästen ä väck!

Dag-Otto om den nersöpna prästen som han måste stödja innan vigseln.
- Men käja nån, du e ju som en påse makajonej.
Lite senare kommer han på sig själv.
- Nej ståj ja å hålle i klockspelet?! :O

- Kära församling, sluddrar den nersöpne prästen som fått ställa sig på en potatislåda. Nästa hållplats paradiset!

Rakel känner sig smart.
- JAG KÄNNER ATT VI ÄR I BEHOV AV EN NEUTRALER OCH DÅ RÖSTAR JA PÅ ME!




på smhi.se står det att det ska vara fint väder. men jaa.. det är ju mer än vad man kan säga om detta. det är grått.
förstå hur trött jag är. har sovit i en halvtimme eller nåt nu men vaknade av att martin kom och väckte mig.
- duuue, mamma spyr. [  gött! då vet jag!  ]
gäller att disinfektionera mig nu så jag inte får det jag också. martin börjar skolan till morgonen, jag börjar på onsdag. vet inte vad jag ska tro riktigt.
jag vet inte vad jag ska göra. jag vill gå och lägga mig men lägger jag mig nu så vaknar jag säkert sen. jag vill lägga mig nu och sova ända till morgonen. just nu; pink - who knew
kul idag förresten :)
skicka sms to me if du har tråkit   ?

(v

stugan i köla - valfjället theme

ANKI NILSSON SOM SAGT. Asgarv!! OH-MY-GOD.

Jag känner hur mina ögonlock ramlar nerför ögonen. Snart ser jag inte bokstäverna klart längre. Jag vet vad det beror på också. För lite sömn :P Somna kl 4, vakna kl 7. GÖTT MED 3 TIMMAR! Herreguuuud..
Vi drog till stugan i Köla igår iaf, jag, Anki, Jossan, Sofia, Amanda, Loisan. Tog mopederna, fint väder och allt. Kom dit, gjorde oss hemmastadda, satt på klipporna vid vattnet och pratade. Fyfan va fint det är vid vattnet. Åh! Hur som helst, mat, grill, dricksvatten fick eskort dit och vi grillade. Det är himla roligt att vara med er. Och med tanke på att vi börjar skolan nu till veckan och det är gymnasiet som gäller så kan det bli en del förändringar. Vilket det kmr bli såklart, en stor omställning. Men det kanske kmr in nya i bilden, både på gott och ont. Ni av er som läser iaf, vill att ni ska veta ni betyder otroligt mkt, och alltid har. Glad jag har fått lära känna er. Viktigt att ni vet det. Älskar er, ska alltid göra det, även om vi inte kmr umgås som förr.. <3
Åter till igår kväll;
- AAH, skriker det. Det är Anki.
- AAH!! DET ÄR NÅGON HÄR!
- Ehm, va? undrar jag.
- JAMEN DET ÄR JU FÖRFAN NÅT SOM PRASSLAR!
- Shit, säger Jossan som också hör. (Knäpptyst)
Anki och Jossan skruvar otåligt på sig, har tyckts hört något under hela kvällen. Det hörs igen.
- Nej allvarligt, det ÄR nåt! Jag skojar inte! HÖR NI INTE?!
Jossan vänder sig om, båda två känner ett olustigt obehag som är till rätt stort nöje för oss som ligger ute i vattnet på klipporna.
- Asså, det är nåt. (Jossan)
- Ja, jag är säker!! (Anki)
Dom 2 sitter på land och är i upplösnings tillstånd. Den ene värre än den andra och dom skrämmer upp varann där i mörkret.
- Men HALLÅ, säger jag. Det är ingenting! Och även om det är nånting så är det säkert inte farligt. Jag hör inget.
- Jo men jag har hört, säger både Louise och Sofia som under kvällen också har hört nått på land, vid stugan.
- AAAAAAAAAH!! skriker Jossan plötsligt, det skär igenom tystnaden, och både Anki och Jossan vänder sig om mot trappan upp mot vägen.
- VAFAAAAN! vrålar Anki som verkligen är scaaaareeed till 100%.
- Men guuud, DET ÄR NÅT DÄR! SER NI?!! HJÄLP!
- GUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!!!
VADDÅ PAAAAANIIIIIIIIK?! Dom bokstavligen flyger nerför klipporna, nerför stentrappan, i farten då Jossan ska kasta sig över mot Anki, skär hon upp sig på knäet och dom springer på stenarna ut till klippan när jag, Louise, Sofia ligger och kollar på stjärnor.
- HJÄÄÄLP, DET ÄR NÅT PÅ LAND!
- MAMMA!!!!!!!
MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ^^, :D Och vet ni vad det var? Värsta söta räven    ;) Det var gårdagens absolut bästa etapp!

Sen då.. Till dagens :)
Happ, vaknade kl 7 imorse, Anki hade sovit en timme och hade tydligen vaknat av att jag pratat med henne. Haha det kmr jag inte ihåg själv men ^^. Hur som helst så vaknade Louise också, dom andra 3 låg i djuuup sömn så vi gick upp och åt frukost. Blää vad äcklig man kände sig :S Haha, men iaf så åt vi frukost och tänkte väcka dom andra, vilket kanske inte var på det snällaste viset med Boten Anna och mohaha det blev som det blev ;) Sen drog vi 3 ut på mopedraaace, och vi beslöt oss för att åka upp till Valfjället, till utkikstornet. HA-HA säger jag bara.
Eftersom min moped hade fått punka (of course) så satt jag bakom Louise :) Vi drog Anki där ett par ggr, haha, lr va säger du? Detta jag ska berätta nu är så jävla komiskt så det finns inte. Vi var nog världens törraste där på morgonen, ingen i ordning det minsta och bara gav oss ut, kl 8 på en scooter och en MT5.
Louise och jag drog Anki ett antal times och var före henne upp till utkikstornet iaf, så vi hade tagit av oss mopedhjälmarna, hörde Anki långt borta i fjärran ;P Så vi walkade på.. Jösses vad brant det var att ta sig upp. Tänk när man har pjäxor på sig och ska krångla sig upp på vintern i det rapunzeltornet. Inte lätt.
Vi tog första etappen iaf, kom ungefär en trapp upp (det är ca 4st) och så hör vi Anki rulla in. Hon kommer åkandes på grusvägen. Vi ser henne alltså hela tiden. Hon åker förbi Louises scooter där vi lämnade våra hjälmar och menar seriöst talat att hon ska köra mopeden ända upp till utkikstornet. Håll i er nu ;D
Så hon tar sats uppför denna backen, den kanske är 20 meter lång, ganska brant med mkt rullgrus. Jag ser inte först eftersom jag står och tar kort på utsikten, med Louise står med armbågarna på räcket och kollar in Änki Spänki #1 när hon har böttgas på sin MT5:a uppför branta backen på 20 m. Den blicken. Koncentreraaaad (Y) Hon har hjälmen på, och visiret uppfällt eftersom man i stort sett dör av syrebrist om man åker i låg fart med det nere, HAHA. Så Spänki tar sats. Sparkar ifrån med benen, MT5:an puttrar på och tar sig nääääästan ända upp :) Men bara nästan. Louise bara; "Emmelie kolla på Anki, kolla!" Jag kollar.. Ser hur mopeden börjar rulla bakåt och det är ingen fjantig, liten, långsam rullning heller, utan det går som faan i nerförsbacken, bakåt! Sen ser man lixom i slowmotion hur mopeden sjunker ner i rullgruset, glider omkull och Anki ramlar av.. Till en början bara; AAH! :S Detta gick INTE bra.. Louise gapskrattade. (Btw, det gick bra med Anki, annars hade vi nog inte skämtat så mkt om det.)
Anki rullar åt sidan, ligger still där i vägen. Skon har ramlat av ngr meter ifrån mopeden som fortfarande är igång och ligger och puttrar. Sen rullar hon medvetet en bit till och stoppar nere i gräset, utan sko. Detta är så komiskt att kolla på. Vi ropar och frågar om det gick bra med henne. Anki som är lite halvt nyvaken sådär, haft fullt upp hela vägen med att kolla efter vildsinta älgar, bara; eh mmmm..
Ser att mopedhjulet snurrar och hör att motorn fortfarande är igång. SEN HÖR VI HUR MT5:AN spinner på av sig själv; NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! tjuter det, och det tjuter inte liite! Då börjar vi gapflabba båda två. Kedjan hoppar av, motorn stannar. Anki reser sig, tar av sig hjälmen, ler och; NEEJ NU GÅR JAG!!
- Ska du gå?! ropar en skrattande Louise.
- MEN ANKI DU KAN JU INTE GÅ!
- JO JAG GÅR HEM!! FYFAN VAD SKÄMMIT!
Vi skrattar ännu högre och hlr bokstavligen på att gå åt med tanke på stundens komik. FAN va bäst du är då Anki! MOHAHAHA, DAGENS ETAPP, DAGENS ROLIGASTE, DAGENS CRAZY GÄRNING.
Louise: SHIET vad jag ångrar att jag inte tog med mobilen! Och att jag inte filmade det, för att sedan lägga ut på youtube! En av youtubes mest sedda klipp, "Anki gör bort sig"! Åh herreguuuuuud va lustigt väl ^^,
Jag skrattade så jag grinade när vi kom tillbaka till stugan förut. Ett gott skratt förlänger livet, tack <3
Ska definitivt spara bilden, så fort jag tänker på det skrattar jag! Alltså vet jag vilket kort jag ska kolla på när jag är ledsen. Det är så bra gjort, så klockrent! Anki i ett nötskal men du är så bääst damen :D
EVEN IF YOU MAKE IT TO THE TOP OF VALFJÄLLET YOU´RE STILL RETARDED! 19/08-07

Jag skrattar just nu så jag håller på att ramla av stolen..
(v

blogg

Missbruka bloggar, mjoo tack. Det är väl tydligen det jag gör nu. Skriver en ny blogg när det var sådär 6 timmar sen jag skrev den andra. Så jävla onödigt kanske, men här är jag iaf, framför datorn. En aning patetiskt, och det blir desto mer för er/dig att läsa.
¤   Det räcker med att prata. Det gör mkt det :)
Jag är ganska kall om fötterna, ok, det där var inget ordspråk utan jag menar bokstavligt talat. Kall om fötterna, det känns nästan som jag har gått i ösregn. Framför skärmen just nu ligger 3 tlfnkataloger. Hade dom förut när jag skulle ringa flersamtal, då jag inte fattade ett skit. Satt och läste "tjänster som gör vardagen lite lättare" ett par hundra gånger men förstod jag, näe. Uppe i huvudet fanns lika mkt som det finns i en fotboll.
Förresten så har jag nyss kmit på att solen hlr på att gå upp. Det är så jävla vackert! För nån timme sen var det nästan beck svart och stjärnorna lös upp himmelen hur vackert som helst, nu syns dom bara litegrann, annars lyser solen borta i nordöst. Lr lyser och lyser kan jag väl inte påstå direkt. Ni vet vad jag menar.
Varit ute och kört på lite folk ikväll. Tänker inte nämna mer. Kul iaf :) I början var det lixom; tjoohej, kör oss dit och dit och "wöööj, vilket jävla drag!", sätt på kåta marie förfan! Sen vid 2-3 snåret va det inte så mkt kvar av dom krafterna inte. Lulligt..


jag älskar dig.
(v

fredag

Sista dagen gjord på statoil innan skolan börjar :) Fäen, we have a lot of memories där! men det är ju inte över än ;) Fick ju nämligen.. Helgjobb! Jag och Johanna skulle på nåt konstigt vis, enligt Martin jobba halva varannan helg. Men som sagt, får nog ta och fråga Pär det där. Eller så ringer han mig eftersom att jag gjorde sista dagen idag! :) Lalala*, oturligt för Martin som fick jobba extra idag för sjuklingen Emma och sedan fick rycka in hela helgen. Inte lätt! Men såååå är det :P

Visste inte om jag skulle bli själv eller inte ikväll. Men d ser ut som d blir ensamt haha ^^, lr man vet aldrig.

Återkmr snart /v.

Ah, nu är jag tillbaka igen. Hääh verkar inte som d blir så ensamt.
Förresten påtal om ingenting. Jag HATAR ångest. Pankiångest är d värsta jag vet, lr bara allmänt ångest. Fyfaan om man kunde döda det ordet och dom känslorna och allt vad det innebär. Då JÄÄVLAR hade jag dödat det! Rakt av, utan att tveka! Men allt fixar sig väl tillslut. Hehe d finns många cp känslor. BLÄÄ för känslor :/ Nej förresten, ångrade mig nog nu.. Vissa känslor är d bästa som finns <3. Wooow! Kusten <3 Solen, ängarna, SOMMAREN, FRIHET! <3 Utpå m 9:orna! FYFAAAN. KAN EJ BESKRIVAS! Inte värt jag gör d heller!
Och dudå.. Du är så hiimla fin. Jag tror jag är kär <3 Va perfekt väl!
Hare!

(v

känsla

du har väl en tendens till att betyda så sjukt mkt. fattar inte vrfr men det är så.. vet att vi kanske fick en dålig start men, vafan, vi såg fram emot att bli närmare kompisar! och jag hoppas inte den känslan har försvunnit för dig. för just nu är jag inte riktigt säker på vad jag ska göra. är inte säker på handlingar eller nåt. vi har lucia att se framemot, om du vill. och jag vill inte let go. men att stri höl i huvudet på folk är inte bästa vägen. soo, it´s not just up to me, it´s up to you too.

(v

onsdag m maalin (v

Tillbringat dagen i Kil hos min 3-männing Malin Hedlund ! VSBFAP - våran klubb ^^.
Kul som alltid :) Hon har ett leende på läpparna hela tiden. That´s why I like you darliiiiing!
Typ, lixom, hallå, nää ja vene :P Och att tvinna hårslingan, det är kul det med. Haha =) Kort sagt, det har varit en mkt bra dag, trots det fuuula vädret som gör mig så less hela tiden :/ Snackat lite skit och sånt m henne! Gött det.

Imorn ska jag iväg och jobba. Jag har ingen lust med det, har varit ledig så länge nu. Men någon gång ska man väl tbax. Jag gör sista dagen på fredag, vet ej om jag får helgjobb. Vet faktiskt inte om jag tar det om jag får det. Jag menar, det är ju väldigt bra där och diggar de som jobbar där hårt, meen. Det var ju detta med tid.. Och ork. Suck.
Jag har lust på att resa härifrån ^^, maybe I come kidnapping you Mälin.

Härrå


like this biatch väry much! <3

(v


jag och en pyttepytte bit av västkusten

jag och en pyttepytte bit av västkusten :)

well, i'm coming back. truly ^^

tisdag

I can't see you.. But I can feel you. Om jag ändå kunde få ner allt jag kände i ord. Jag ska försöka, det kmr bara bli en massa nonsens men här kommer det iaf.
I want so much to open your eyes, cause I need you to look into mine.
Tell me that you'll open your eyes.

I varenda blogg tycks jag tjata om nån obeskrivlig känsla. Men gott folk, den är verkligen omöjlig. Har du fått denna känslan en gång så känner du igen den och du får ett behov av att få den igen. Och när den slutligen når dig igen.. Då finns du inte längre, för då har du flugit iväg, och inte en människa kan bring you down. Du vet att du är oslagbar och no matter what, så kmr du fixa det! Alla hinder ivägen. Asså, det säger så mkt. Och jag blir bara så glad av den. En solnedgång. En klar sommarnatt. Vindstilla eller blåsig. En solig morgon. Nothing can bring you down, människa! Och som sagt, när man får känslan, då lär man sig verkligen att uppskatta allt.
Jag hade en tendens till att få den under live earth galan. Snowpatrol. Fuck, det var djuupt. Eller Foo Fighters. Dom hade det budskapet och det bara sprutade ut glädje, vilja, STYRKA! My God, this is my life. I don't quite know how to say, how I feel. Men mitt liv asså. Det finns så mkt jag vill göra med det. Och jag känner livslusten fylla hela kroppen och bara; AAAAAAAAAAAAAAAHH! Jag kom på en rätt smart grej för några veckor sen. Jag är en frisläppt själ som är otämjbar. Det är såååå sant. Spirit <3. Känner du rysningen över ryggraden, då har du hittat rätt. Detta har jag funderat över på sistone. Jag var iväg på Rolling Stones och bara att sitta i publiken fick mig att reach the sky. Det är mäktigt! Jag vill dra härifrån. Nu! Se nya saker! För nu har jag friheten, känslan på min sida. Det känns som jag kan ta mig hur långt som helst. Man får väl kanske ta och komma ner på jorden, men härligt, det är vad det är ;D lyckoorus! Det kanske är nåt liknande jag ska syssla med i framtiden? Då undrar ni, "nåt liknande? Nåt liknande vaddå?!" Då har ni inte fattat ^^,
Ibland kan jag undra över vad jag vill, vad jag har tänkt att fylla de tomma bladen i mitt livs bok med. Ibland vettafan, det blir helt sjukt, jag tappar fotfästet och jag vet preciiiis hur det är. MEN, man reser sig! Och visst blir man helt till sig när man har rest sig?! Man blir så otroligt stark. Att få vara med om när en människa reser sig, det är grymt. Resa sig från botten och upp igen. Faaaaaaaan, det är power!!
Live earth, härlig känsla. Backa undan för here I come ;) Orka stanna på ett och samma place för alltid ;)
bonjovifoofighterssnowpatrolgöranfristorp detsomäräkta <3

(v


göteborg - rolling stones /västkusten

jag funderar på om det kanske är dags att skriva en blogg nu. det finns så himla mkt att berätta och skriva om. och skulle jag skriva ner precis allt skulle det ta ett bra tag. sådär, en 3 timmar kanske. det var dumt att jag inte har skrivit förut. jag har ju varit i göteborg, även om det var en vecka sen jag var där, och där var det verkligen jättebra! woow, första dagen var vi på liseberg. martin ditt sööto, ibland så hatar jag dig verkligen men senna då så finns det ju dessa stunderna då du e fruktansvärt oemotståndligt goo. (det där hörde ni mig inte nyss säga) och en sån stund hade vi på liseberg :) så vi kom till hotellet liseberg heden, där det var väldigt i ordning och fint, vilket man inte kunde tro om man kollade på det på utsidan. hehe, men det var nytt och fräsch och väldigt bra. fick visserligen gå igenom en hel jävla massa gångar, det var som en labyrint, och det tog sådär 5, 22 min innan vi hittade till rätt rum och gång och korridor och allt. men det var chill. egen tv och allt där på övervåningen :) haha ^^,
sen drog vi på liseberg och när vi kom tillbaka var väl klockan 23.30 lr nåt. de e så jävla härlig atmosfär i götet säger jag bara. att gå där på gatan i mörkret, men i en upplyst stad lixom. det va fränt. det var en frihetskänsla i sig, tro det eller ej <3. men så är det!
sen nästa dag gick vi upp vid 9 (!) det är hemskt tidigt för mig! jag var inte riktigt vaken när jag gick upp och duschade, sminkade mig och sen gick ner till restaurangen för att äta stooor frukost. fil, müsli, youghurt, soppor, ägg, äggröra, prinskorvar, pålägg, grönsaker, värsta utbudet med bröd och skit. sen mjölk, choklad, kaffe, 4 sorters juice och allt. en kan kalla det ganska bra, enligt mig iaf som normalt sett äter en smörgås lr så. men hur intressant är det att läsa om mina frukostvanor lr? hur som helst.. vi åt frukost och gick till universeum. för er som inte vet vad man gör där så är man i alla fall och kollar på natur och djur och sånt. går i en regnskog, kollar typ samernas landskap, ser på grodor :S jag hatar grodor bara så ni vet. och blodiglar, det är fan också äckligt. inte för att jag såg blodiglar där men. it's scary anyway. när jag kom ut ifrån regnskogen va jag helt sjöblöt för d va så himla varmt där inne. efter besöket vid universeum (vilket inte var så kul), så drog vi oss ut på stan! YEES :D tog varvet på avenyn, åt middag på en restaurang/pub, brunnsparken. tog massa kort. och klockan tickade väldigt fort :/ men vaad skulle ske senare ikväll? joo.. "a bigger band", med andra ord ROLLING STONES på Ullevi xD så tillbaka till hotellet och duscha och göra mig i ordning inför nästa grej på schemat. och jag tänkte såhär.. njaa, rolling stones. hm, är det verkligen nått för mig? 60-70-åringar som spelar nån slags gammal tråkig pop-rock. låter inte så lockande. dessutom så hade jag sett dom på bild och sånt och dom var ju inte precis snygga, i det skicket dom befann sig i nu :/ men utanför Ullevi stockade sig människor och det var hur många som helst som stod med plakat på vägen dit och försökte sälja biljetter som dom köpt på sig billigt i tidigt skede. fortfarande verkade det inte så lockande. MEEN mina damer och herrar..
att kliva ut i publikhavet på Ullevi stadion. det är fan en hit i sig ^^, för det trycket som är där alltså. i läktaren, framför scenen, går inte att beskriva! försöker jag mig på det blir det nog som vanligt en väldigt långsökt förklarning. men men, vi gick upp och satte oss, satt väldigt högt upp, men inte på samma sida som på monster jamen i början av sommarlovet. såg scenen hyfsat bra ändå, så visst.. och medans jag satt där på denna plaststolen så började jag undra vafaasen jag hade tvekat på? att se alla människor strömma in, se folk som hade stått där framme, tryckta mot staketen sen klockan tidigt imorse, bara det får en att bli på sånt festhumör! xD vi satt och väntade ganska länge, jag och bengt diskuterade "snikeshill". om ni nu vet vad det är x)   det var bra iaf. sen så tro det eller ej, tar även göteborg nörska money! jag fick en chock. så gissa vad jag satt och festade på under tiden vi väntade ^^, ..
en kall stor stark ;)  men blablabla, kom till saken emmelie larsson. som förband var en av världens största reagge band inbokade. dom började lite senare, men vad är det man säger, premiärer börjar aldrig i tid :P det var väl hyfsat. och kl 21.00 var det meningen att stones skulle dra igång. klockan blev både kvart över och halv 10 innan dom ens hade kmit in i stadion. 21.46 drog dom igång! och JÄÄÄÄVLAR! jag tar tillbaka allt jag sagt om gammal skruttig fjant göbbe. ok, vissa var ju lite ringrostiga och seega men aah, mick jagger ska definitivt inte ha stämpeln, gammal skruttig göbbe. nog för att han e gammal, rynkig och lite fjantig med sina roliga steg men det är en otrolig show! och vad inleder dom inte med då om inte START ME UP. Yeeeah. Grymt bra. jag vet att dom fick dålig kritik i media och skit, men äh vafan, dom är över 60år! blääää på er journalister som har sett dom 150ggr och kritiserar ner dom i träsket. testa själva när ni är 64 åååår. låt dom få spela.
uppbyggt med högtalare 80 meter i luften :D tusentals med högtalare. och ljudet.. ah, det var högt iaf, kan man lugnt säga :) emmelie var nära att gå upp i atomer! sköööninger väll. dom spelade i ca 2 timmar och specaleffekterna höjde stämningen ännu mer. dagen efter sa jag att jag hade fått nya idoler xD men fatta vilken härlig känsla! hela ullevi fyllt med gaaaaalna musikälskade fans <3 en klar natt, med uppehåll, sommarvärme och bara; JAAAA, bättre kan det inte bli! musikmusikmusik <33. och denna friheten. och i extas of course. man kan bara le åt det ;) göttgött! där kom jag underfund med mig själv! TESTAAAAAA ^^,
innan konserten var inte rolling stones något givet namn för mig. hade typ aldrig lyssnat på dom? ^o) men liiiive.. ni vet inte vad ni har för killar att göra med! livemusik har en tendens till att bli bra väldigt många gånger! YES. 10 poäng definitivt!
så vi kom väl hem tillslut. vi gick och gissa om det var mkt folk! hela vägen helt proppfull, hela vägen till hotellet. där blev det krångel med hotellnyckeln så vi höll väl på i nån minut men sen tillslut så funkade det, och då var mamma vaken så vi stre me henne. lätt jag ska ha en rolling stones t-shirt iaf (Y) sista gången dom spelar i sverige typ. så adjöss! keith richards, sköön han! ron wood, han e kylig och charlie watts, ja han ser man inte så mkt av men säker trummis! kortfattat; en mkt bra kväll!!
dagen efter drog vi oss hemåt. hemåt kom vi inte förrän klockan var typ 8 lr nåt :S bengt skogum trodde han skulle vara smart och ta en s.k. genväg via norge. herregud, norge som vi typ alltid är i annars. lr, norge är hos oss i ch-berg så man blir väl rätt trött på det med.. hmpfr.
vi åkte till marstrand innan iaf. grymt fint place :D västkusten <3 vem tkr inte om västkusten? gatorna, den gemytliga stämningen. ah, det är grejer det! och känslan att bara ha hav framför sig. det är tryggt att stå på land och veta att man bara har hav och klippor där framför. och en strålande sol och en klarblå himmel. nu börjar vi snart att gå upp i atomer igen ;D nej det var härlig atmosfär här också. tog massa kort! på västkusten ska jag ha stuga iaf, när jag blir stor. då får ni kma och hälsa på    ;) en låt som jag kopplar ihop med västkusten; ensamhetens hav, älska den!
skulle gärna skriva mer men.. känner jag börjar trötta ut mig sj. jag har massor kvar att skriva om iaf, men detta var väl i stort sett allt om göteborg och dagarna där.

idag har jag haft jocke på besök. såg på hannibal rising och apocalypto lr nåt sånt ^^, helt ra'l iaf. har glömt vad det hette nu igen, detta roliga ordet! men det var bra iaf! kul och striii ;D det är det always!

|| - still i´ll always fight on for u -

(v

onsdag den 1 aug

Jag har alldeles nyss slagit av tvn efter att ha tillbringat nästan exakt 6 timmar framför den idag. Det är Sagan om ringen triologin som har gått varm där idag. Såg visserligen inte alla 3 filmerna idag, för 1:an såg jag redan för några dagar sen. Samma kväll som jag var och lånade dom hos Madde. Dom är fruktansvärt bra i alla fall. Fattar inte riktigt hur man kan få till den så bra och få dessa onaturliga, datoranimerade varelserna att se såpass verkliga ut som dom faktiskt gör. Det är både en sorglig och en glad historia. Jävligt bra hur som helst!
Imorn bär det av till Göteborg ^^, Ska bli kul och kma härifrån lite. Men det som jag speciellt har lust på, är västkusten. Såg en film här om dagen, jag har nämligen blivit filmmissbrukare, Underbara Älskade. Den är ju så himlans prisbelönt och jag fattade inte varför för den såg inte alls lockande ut. Men jag hyrde den hur som helst och jag måste säga, det var ett klart skott i krysset. En så fruktansvärt fin film. En hyllning till livet. En film som verkligen ger en livslust, ja i alla fall mig ger den livslust. Alla dessa problem som filmen speglar, relaterar så klockrent bra till verkligheten. Om en kluven framtid, en bottenlös sorg och en tvivlande tro. Sen en blomstrande kärlek och alla dessa känslor. Det blir nästan för mycket ^^. Den är så underbart fin! Ska i alla fall bli ett av mina närmaste köp. (Bortsett ifrån Götet imorn då det säkert kommer shoppas en del). Denna filmen väcker känslor <3 Känslor man inte trodde fanns. Så väästkusten, here i come [v  förhoppningsvis!
Martin bara; Nu kommer pappa! så dundrade det till och en bil kom ner på backen, men Bengt var redan hemma och tro det eller ej så kom halva grannhögen :) Laila, Evert, Linnea, Erik, Peter, Jens m.fl. Så Laila kom in och satte sig och prata lite och hade trevligt. Helt urpiffig var hon i håret också ^^, diggade det stenhårt! Lite rödlätt, uppsatt i tofs. Skitsnyggt vare iaf! Ute på sjön hade dom varit och åkt värsting båt. Fyfaasen så gla en kan bli av folk :D
                   Igår hängde Anki, Sofia på till stugan i köla. Kolla läget, sitta på klipporna, jao. Planera inför fest? ^^, Sofia blev nämligen skitimpad xD Så de vore ju nått att satsa på det. Eller denna "kanadagäss scenen". Bästa fantasin har du Anki. Definitivt :)
Ehm, I didn´t got the feeling yesterday men lovar dig Anki att jag kommer det. Den kommer ibland när man minst sagt anar det. Underbart fin måne var det i alla fall över sjön där. Åhw, frihet! Jag längtar så mkt efter den dära känslan. Och jiisus om jag fick den när jag såg på den där filmen Underbara Älskade. Och så har vi ju Spirit som är underbart duktig på att fixa fram den. Och jämt bara en blåsig kväll med en klar himmel, alldeles själv ute i mörkret. Ah fyfan, det går bra det också!
Jag vill verkligen uppleva massa saker nu! There are so much things on my mind! Massa saker som vill få utlopp! Jag pratade med en dam som hette Eva i söndags. Hon var och lyssnade på Eda Hembygdsgård när jag var dit och spelade. Udda måste jag säga men asså.. Det var nåt. Something strange, kan inte riktigt förklara känslan men this lady? ^o) Hon kände Kid Kumlin. Och då blev jag bara såhär  .....
-    Ibland kan man känna närvaron av en ande, eller i alla fall närvaron över något som inte vi har en aning om.
Jag vet inte vad ni tycker och tänker. Men..
Känner du att du behöver tro och styrka borde du läsa detta;

- Det är så fel. Vi borde rätteligen inte vara här.
  Men det är vi.. Det är som i de stora sagorna, herr Frodo. De som betyder något.
  Fulla av mörker och faror var de. Ibland ville man inte höra slutet för hur skulle det kunna sluta lyckligt?
  Hur skulle världen kunna bli som förr, när så mycket ont hade hänt?
  Men tillslut, är den bara något övergående.. Den här skuggan.
  Till och med mörkret måste föregå.
  En ny dag gryr.
  Och när solen lyser, lyser den desto klarare!
  Det var de sagorna som levde kvar, som betydde något..
  Även om man var för liten för att förstå varför.
  Men jag tror att jag förstår nu, herr Frodo. Jag vet nu.
  Folk i sagorna hade många tillfällen att vända om, men gjorde inte det.
  De fortsatte för att de höll fast vid något.
- Vad håller vi fast vid, Sam?
- Att det finns något gott i världen, herr Frodo. Och att det är värt att kämpa för.


Ensamhetens hav.
Till dig som läser.



¤   Jag ska inte lämna denna världen
utan att jag har slutfört det jag ska göra.

(v

RSS 2.0