i'll be waiting

image29

Just a small town girl with her whole life packed in a suitcase by her feet.


torsdag

  • Mat                                       You're the only one who drags me kicking and screaming through fast dreams.
  • Naturkunskap                       You're the only one knows exactly what I mean.
  • Charlottenberg                     If only I could tell you how I feel.
  • H. California
  • Bed of roses

  • onsdag

    Trött? Jo tack, ingen tvekan om den saken!
    Fem i 7 imorse ringde grannen och berätta att vargen sprang i fårhagen hos han och att han hade försökt skjuta mot den, men att den inte hade reagerat på första skottet. Mamma märkte för en vecka sen igår att hundarna skälla på nåt ute på jalé och vad var det om inte en varg som skulle över diket och sprang bort till skogsdungen. Imorse ringde grannen i alla fall och vargen hade reagerat på andra skottet så han fundera på om han kanske hade skadskjutit den fast som det verkar så träffade kulan nog bredvid. Det blev ett himla ståhej i alla fall och allt detta fem minuter innan vi skulle åka ner till tåget så jag blev skitsur för jag vill ju se en! Tänkte till och med tanken att ta ett senare tåg in till stan bara för att få se vargen men Bengt skulle promt köra ner mig, dessutom hade jag pianolektion så jag var tvungnen att gå.
    På sista lektionen ringde dom från Dyrego, eller den nya butikschefen Anne som ska ta över efter Jessica som nyligen har gått på mammaledighet ringde och frågade om jag kunde komma och jobba för Malin hade fått maginfluensa så Sarah skulle avlastas. Sagt och gjort och började jobba vid halv 5-tiden. Nu blir jag upplärd på stängning och hur man räknar kassan plus allt som hör det till. Hade en hamster också som blev jättedålig och fick kramper :/
    Igår hade vi temadag från kl 13:00. Fick reda på att vi skulle stanna kvar i skolan till halv 5 och då höll jag bokstavligen på att störkna. Får man hålla kvar elever efter 15:20? ETNO-dag kallade dom det i alla fall och jag hade världens dåligaste inställning kan jag lugnt erkänna. Jag var helt säker på att det var onödigt och skulle bli hemskt tråkigt. Klockan blev ett i alla fall och vi samlades i Orkestersalen. 'Åå, ingesundare igen... tänkte jag och gick och satte mig, för dom brukar vi alltid ha med på körer, sånglektioner, evenemang, ensemble, you name it! Tog en stol och slog mig ner bredvid Sanna och Victor, kollade på folket som satt på en rad framför. Några av dom såg utländska ut, en var nästintill svart och höll i ett instrument som såg ut att vara mixat mellan en banjo, en harpa och ett slagverk. Dom presenterade sig, fyra på svenska, resten på engelska och berättade om hela den här ETNO-grejen som var ett läger där man samlades och utbytte musik från olika kulturer och träffade andra människor. Don sa att dom skulle lära oss några låtar och till en början tvekade jag verkligen på hur dom skulle få allt att gå ihop. Hur dom 7-8 personerna skulle kunna fånga våran klass uppmärksamhet, flamsigheten själva, och få oss fullt engagerade i dom här låtarna. Svar på tal fick jag. Att en blandning av dessa folkslag, eller vad man nu säger, kom till vår skolan, vår klass och berättade och bjöd in oss till en titt in i deras kultur va helt obeskrivligt. Det var kul! :D Det var den bästa musiklektionen jag har haft! Och herregud va skickliga dom var. Den mörka killen som kom från Afrika, neråt Uganda nånstans, spelade så grymt bra. Sjöng gjorde han också och vi diskuterade senare att det märks så väl när det är en mörkhyad person som sjunger :P Dom gör det så bra! Temadagen gav mig bara massa positiva vibbar och jag skulle kunna göra om det igen, för det fick en verkligen att inse hur värdefull musiken är och att man på något vis känner en samhörighet med personer som är lika intresserade. Nästan så man får lust på att åka ner till Afrika.. Jag fick verkligen en kick och kul, det var det, ingen tvekan om saken!
    Fatta trött jag är.. Sova nästa.
    This years love.                                                     ? :)

    (v

    måndag

    Idag är jag verkligen hur trött som helst. Orkar inte med nåt, har suttit och gäspat hela dagen. Bättre blir det inte av att vi har datakunskap, men har suttit här i nästan 2 timmar, så snart är det över. Hur många som helst har gått hem idag också. Antar att de har haft en hård helg.. Eller så är de bara sjuka. Helt sjukt va trött man kan va! Inte så konstigt kanske, i fredags var vi i Köla, i lördags var jag på Elins konfirmation och på söndag var jag på Rasmus och Eskils.
    Fick reda på imorse att vi ska vara förband för 2:orna på Svea på fredagkväll.. Just nu har jag ingen lust med det. Till helgen är det Charlotta också. Det kmr gå i ett! Just nu vill jag bara hem och sova!! Fast har alldeles för mkt att göra ;s Imorn är det nationellt prov i matte del 2 och orientering på gympan, på torsdag ska hemtentan i kulturhistoria som vi fick innan helgen vara klar och inlämnad och på fredag är det naturkunskapsprov. Har ingen ork, det kanske beror på att jag somna vid 2 i natt. VILL INTE! Fuck. Fattar inte hur Sara orkar vara på topp med allting hela tiden. Hon sitter här bredvid och jobbar helt ambitiöst. Galna människa.. Fast hon ska ju utomlands till Turkiet den 29:e och vara borta en vecka så hon måste vara ambitiös. :|
    It's not a time to break down.

    Miss you
    (v

    feels something like summertime

    Nu är det definitivt dags för Bon Jovis summertime. Har ni inte den så rekommenderar jag er att ladda den omgående. Det är bråttom för det har blivit något som vi nästintill kan kalla för sommar! :) Björkarna har slagit ut, inte fullt, vilket är bra för man vill ju njuta av den här tiden till fullo, men de är på god väg och jag kan inte bärga mig! Det ska bli så himla roligt med sommar, speciellt om det blir fint väder.
    Det har varit dåligt med uppdatering här på bloggen men jag har inte varit inne på datorn och känner att det bara är onödigt att skriva massa trams speciellt nu när det är fint väder. Dessutom så har veckan varit proppfull så det förklarar en del det med.
    Förra helgen var jag till Ikea en sväng med morsan och Madde. Jag köpte ny tavelbelysning och inte så mkt mer, får försöka vara lite sparsam, HAHA. Förra gången jag var där handlade jag för hur mkt som helst. Köpte en soffa, fotpall, tavla med ram till och en tavelbelysning då också, lampa, lådor och massa skit. Det gick då på ett par tusenlappar och jag betalade i alla fall två själv, så det blev en del. Denna gång blev det bara nåt på två-trehundra så kände mig rätt nöjd :) I söndags var jag på spelning i Köla. Det var nån slags gudstjänst med födelsedagsfest efteråt. Väldigt hippt :P Haha, men det blev lite pengar och att öva sig är aldrig fel :)
    I onsdags hade vi nationellt prov i matte och fuck säger jag bara. Det sög hårt och jag kan inte ha fått bra betyg, i alla fall inte på första delen utan miniräknare. Känner mig helt körd ;s Direkt efter det hade vi historia och det var inte nån i klassen som orkade hänga med på vad Tony sa. Han märkte det till och med :P Var tvungna att stanna kvar i Arvika efter skolan också för på kvällen hade vi spelning. Vår första spelning med klassen faktiskt! En solidaritetsspelning. Det gick hyfsat, men det är gött att ha det avklarat! Det har blivit sent varenda kväll denna vecka och jag blir så förbannat trött på morgonen, men det är fler som blir det :P Haha.
    Det händer så många sjuka saker i skolan nu också, allt detta med klasskampen som treorna håller på med och allas humör verkar ha stigit. Till och med mitt :) Nu springer alla i leggings, kort- eller trekvartsbyxor och linnen och ligger och solar ute. Det är så underbart! Haha, lite kul var det härom dagen då ID3 åkte pulka, bob, tefat osv i trappen i matsalen. Vi satt precis bredvid trappen så vi såg rätt bra tills alla folk kom och rava sig upp framför. Det var kul :) I natt campa dom och teknik, natur och ekonomi i skolan. Rätt kul det med! Och just det. I matsalen i förrgår eller nåt, så bokstavligen flög Sandra upp från sin stol och halvskrek. Då kom en geting och susa förbi och vi börja slå och fäkta, baha och folk vände sig om och kolla som fan. Haha, eller när Bella knuffa till Isak för typ en vecka sen så han snubbla omkull med brickan och välte all mjölk över Anders och Karin. Det var inte så kul men klantigt i alla fall och värt att nämnas här ;P Hihi.
    Imorn drar vi tjejer till Köla och grillar :D Det är så fint vid vattnet och mysigt. Ska bli kul att träffa alla och prata. Konfirmationer till helgen också :) Countdown: 24 skoldagar kvar.
    Ha det bra i det fina vädret suckers =D
    So long,
    (v

    RSS 2.0