valborg

Haha, fatta att det är valborg och här sitter jag, halv 11 och färdig för att lägga mig. Typ :P
Ingen skjuts till Arvika idag, gissa om jag var sur. Pröjsa typ 100 spänn tur och retur ifrån stan på nåt tåg ville jag inte hlr så det blev ett enkelt alternativ. En snabbis till Charlottenberg. Helt drygt var det. Några raggarbilar var i farten men inte många, typ en och annan volvo och mercedes också men inte så mkt mer. Träffa Amanda i alla fall och då blev jag glad :D
Varför inte lämna all skit bakom sig och se fram emot sommaren :) Nej, nu blire sängen.
Happy valborg och välkommen våren! Make my 2008 great.

(v

torsdag

Jag blir så himla glad av att vakna till en ny solig morgon efter en annan. Det får mig verkligen på bra humör. Och att drömma en ganska så bra dröm innan är inte helt fel det heller! Bara att man blir lite besviken när den inte är verklighet. Vaknade vid halv 9-tiden och solen lyste som bara den! Såhär glad blev jag då → ;D Helt underbart. Jag hoppas bara att det inte blir som förra året utan att det blir sommarväder i sommar också. Inte bara i början. Men det blir nog toppen får vi tro :)
Vi är lediga idag pg.a. solidaritetsdagen för att vi ska konsert den 7:e maj :) Plus att vi igår va ute och sjöng på torget vilket var ganska skönt :P Haha! Så eftersom att vi redan har och den 7:e maj ska samla in pengar hade vi inget att springa runt på stationerna i skolan för. Min kära moder behöver ändå in till Arvika så. Jag får väl dra på Martin.
Att göra: Läsa på idrott, naturkunskap och öva på piano. Börja fundera vad för barnlåt jag ska spela in och öva Hotel California. Sätta ihop program inför spelning i Mellbyn till söndagen.
Till veckan: Sista inlämning av naturkunskapen, dataprov, prov i idrott och nationellt prov i engelska. Valborg, Länsfestival UKM i Deje och spelning på söndag.
Försök peta mig av stolpen du! Lycka till ;)
Countdown -08: 32 skoldagar kvar ;)
(v

why, oh why

Jag blir helt sur nu! Vad har jag känslor för egentligen? Trött på att drömma, trött på att leva i ett vakum, trött på att tro på något som inte är sant. Har ingen aning om vart jag får grejer ifrån ibland. Fattar inte vad vitsen är! Ärligt, vad är vitsen med dom här känslorna? Vet jag ställde i stort sett samma fråga i ett tidigare blogginlägg, för ganska längesen nu.
Blir helt trött på mig själv. Lessen också. Känner mig som ett stort känsloknippe. Jag kommer inte ifrån känslorna. Hur jag än vrider och vänder på det, hur jag än intalar mig att jag bara inbillar mig saker så händer inget. Kommer inte ifrån, men blir ändå ständigt överbevisad. Jag lär mig aldrig! Jag bara tror och hoppas. Varför?! Varför är det såhär! När det ändå inte händer något, varför finns dom där? Dom vill mig nåt. Jamen vad? Jag blir så otroligt förbannad. Allt bara skriker 'gå vidare och jag vill det själv också, innerst inne. Jag ser ingen vits längre. Du är flera tusen mil härifrån. Bara massa slöseri med tid och det var inte alls så jag ville att det skulle bli :/ Trodde du skulle bidra till nårra ändringar i livet, göra mig sådär riktigt grymt glad, hitta en ny känsla. Problemet var att du gjorde det, det är därför jag är stuck here! Och vad med dig som gjorde det vet inte jag. Bryr mig inte om svaret heller bara att du var där. Jag blir såå lessen på mig själv. Nu fan får det börja röra på sig! Det får visa sig vara bra eller inte! Se till att det blir så då!? Om det finns några högre makter! Om det är meningen..

(v


tisdag

Wow. Idétorka direkt jag satte mig vid datorn. Ovanligt för att vara mig. Humm..
Hade i alla fall mitt första prov med Tony Utgårdh idag. Shit va svårt. Direkt jag såg första uppgiften blev jag bara: 'NEJ! Svarade på alla frågor, men glömde bort nårra saker om feodala samhället. Det var inte lätt så måste bereda mig psykiskt nu, får max G.

Nu ringde Sigrid och pratade om Malins dop den 7 maj. Ska sjunga 2-3 låtar i kyrkan, plus att jag fick veta en hemlis! Jävlar om det ska bli obetalbart att se folks miner! :)

UNDERBART VÄDER! :D
Countdown -08: 34 skoldagar kvar.
Ps. Inlägget publicerat samma tid som det förra.
(v

SOL

Det är sol och har varit strålande sol ute i 2 dagar :D Vet ni hur glad jag är eller?
Jag och Magda hade inget för oss på den långa håltimmen idag så vi gick ner på stjärnhallen och köpte dricka och satte oss ute på en bänk nedanför musikskolan. Solen gick i moln ett tag så det blev lite kallt men den kom igen! Vi kollade på krokusarna och mindes hur början på estet varit. Vi satt precis framför trädet där alla stod och skrek och berätta om sig själva inför alla andra. Haha. Gräset har blivit gulgrönt utomhus och fåglarna kvittrar tills nio, halv tio på kvällen och jag bara njuter. Såhär vill jag att sommaren ska se ut, vädermässigt sett. Jag vill inte missa en sekund av den. Lust att träffa massa folk och göra roliga saker. Lust att vara ute sent, se solen gå ner och gå upp och vice versa. Lust att njuta av allt kul, all värme som förhoppningsvis kommer och allt solljus. Alla fina dagar, alla vänner, alla folk, alla killar :) Allt drag, allt lugn, allt mysigt tillsammans med nån snygg, allt badande! Jag badade en enda gång förra sommaren och jag tycker det är helt förfärligt. Det fanns inte nåt som hette badväder förutom sista veckorna innan skolan slutade.
Fattar ni hur kul det skulle vara med en till fest i Häljeboda? Eller i nåt kul i Gunnarskog, eller stan? Eller varför inte dra med sig ett gäng med folk till nån sommarstuga som jag hoppas blir av i år! Jag vill ha lite Maria Mena-känsla. Lite sena nätter, spännande saker, lite sånt man får pirr i magen av ;) Ni fattar vad! :D
(v

massage

Jag skulle hem och få massage av Kent idag, nån svensk genuin massage eller något sånt och har känt mig riktigt nöjd över det hela dagen :) När jag kom hem var han redan här och hade ställt upp massagebritsen och gett mamma en behandling. Jag anade något när jag kom hem för hon såg inte speciellt avspänd ut och det såg inte ut som hon njöt där på bordet. Så efter maten skulle jag få massage i alla fall, och mina kära vänner.. JAG HAR ALDRIG KÄNT NÅGOT SÅ SMÄRTSAMT! Eftersom att jag har problem med ryggen och han hittade mina 'svaga punkter' efter bara några drag, eftersom det är en sån kurs han har gått vilket ingen av oss fattat förrän vi väl låg på britsen, så var det helt kört. Det gjorde nåt så inni helvete ont så jag höll på och gå åt. När han gjorde sina sista tag brände det som en eld över korsryggen och ut på höften att jag bet riktigt hårt i handduken för att inte skrika. Inte bekvämt för fem öre! Han hade blivit behandlad själv för samma sak och han sa att det var tur att han låg på en brits med ansiktet ner mot golvet, annars hade han dragit till massören. Den smärtan var totalt obeskrivlig. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv! Nu ska Bengt få massage så nu ska jag gå ner och titta ;) Ha ha. Vaddå skadeglädje!
(v

datakunskap

I DON'T LIKE IT!

Här sitter jag, färdig med all sorts ordbehandling och steker på min snurrstol. Sitter i en datasal på Solberga, och kollar runt, vad det nu finns att kolla runt på. Läst lite bloggar fast de flesta uppdateras väldigt sällan så. Jag får läsa lite gamla inlägg och nya bloggar istället.
Började dagen med dubbeltimme matte. Det gick otroligt trögt och jag kom typ två sidor, max. Tror inte ens jag hann så mycket, på en dubbeltimme! Efter det hade vi naturkunskap med helklass och direkt efter det GEMU. Det var meningen att vi skulle ha prov på onsdag men eftersom Sara var på utvecklingssamtal under GEMU-lektionen godtog inte Anna det så det blir inte förrän om två veckor. Nästa måndag är vi lediga och nästa onsdag är det Solidaritetsdag, så det är därför det inte blir av. Tjoo, det är helt sjukt vad fort tiden går! Den bara rinner iväg :P
Efter GEMU:n hade vi lunch och började datan 13.20, och här sitter jag nu. Snart slut på den, tack och lov :)
Magda åkte hem förut också! Hon mådde inte alls bra, hon hade sagt att det kändes som hon skulle svimma, sa Bettan och så hade hon blivit helt blek :( Fyy! Hoppas hon kryar på sig snart :D
Imorse när jag gick av tåget mötte jag Kristina, för hon skulle på tåget till Karlstad och gissa om jag blev glad! Hann aldrig prata med henne i fredags, det hann jag visserligen inte nu heller men nu fick jag åtminstone ge henne en kram. Den människan är verkligen god helt rakt igenom :)
Damn va drygt datakunskap kan vara!

♦  Ge mig sol och en fin sommar!

(v


begravning

Gick upp vid halv 8 imorse och gjorde mig i ordning. Åkte till Arvika vid 9 med mormor och morfar och satt i Mikaelikyrkan lagom till kvart i 10. Usch, det var riktigt olidligt. Tung tystnad men ändå en ok stämning. Det var två tjejer som sjöng solo och jag lyckades att inte gråta ända tills låten 'mamma, allt ska bli bra' kom. Tror inte ett enda öga var torrt då. När vi sen skulle gå upp och lägga rosor så klarade jag att hålla masken förvånansvärt bra. Men så kollade jag på första bänken och när vi sen kom tillbaka till våran bänk kände jag mig som en forsande flod. Men det var så fint, och Sandra och Ola var där också. Efter begravningen åkte vi till missionskyrkan och drack kaffe, saft och åt smörgås och tårta. Sen höll några av dom närmaste tal och ett var sådär riktigt rörande så man verkligen fick anstränga sig för att inte börja grina igen. När jag och Sandra sedan gick tillbaka till kulturhistorian var inte det med lätta steg precis. Hann aldrig säga tack eller hejdå heller så för tillfället känner jag mig en aning tungsint. Ångrar mig att jag aldrig kramade dom vid kyrkan, fast åtminstone så hälsade mormor och morfar från mig och förhoppningsvis så kommer ett brev inom en snar framtid.

Tänker på dig Kickan.
Steg för steg,

(v

monday

Halleluja säger jag bara, för solen har tittat fram och jag har varit ute och gått och gissa om det känns gött! Me like sun ;D eller säg den människa som inte gör det! När jag ändå var ute och gick och lyssnade på fågelkvitter och annan musik också så kommer en låt som heter These Days. Den går såhär: What's this life anyway? What's it to you and me? What's it to anyone? Who are we supposed to be? Make me a storybook. Write me away from here. I need a different now.
There's four roads to anywhere. Four ways to everything. We were unbreakable, we spoke our destiny. Let's take a moment out. Go were we never go. Let's make a new world now. Where we can wear each other for awhile. I'll lend you my tears if I could borrow your smile. We'll get through tomorrow somehow today ~ Happy After... Once upon these days.
Känns lite lamt just nu att skriva blogg men har inget bättre för mig. Har gjort färdigt historian och GEMU:n. Ont i magen också. Allmänt trött på skolan och allmänt trött på att hela tiden tjata ut mig själv på att klaga. Vad består egentligen min blogg av? 99% klag, typ. Måste vara tillfredställande att läsa va?
Idag har vi haft dubbeltimme matte, räknat skitmkt och direkt efter det naturkunskap för att efter det i stort sett springa ner till musikskolan. Sen upp till maten och där satt vi och dega ett bra tag innan vi drog oss ner till biblioteket. Sen gick vi på datakunskap och idag med David! Tjohej vilken skön typ. 'Va? Vad händer? Varför flyttar den sig inte eller är det jag som är dum i huvudet?' Rätt cool :) Hade dubbeltimme där också men efter att ha suttit och mixtrat med musikprogrammet kände jag hur ögonen började svida så då raderade jag skiten och tänkte att jag får försöka skärpa mig tills imorn - om jag kan. Har gympa innan datan imorn och håller antingen på att skaka i sönder, beroende på om vi har haft styrketräning eller inte. Samma sak på dubbeltimmen i historia som äger rum på tisdagar också eller så rullar ögonlocken ner. Nåt av slagen är det. Jätte roligt.
När vi sen skulle dra oss ner till tåget så märkte vi att det var brist på platser. Det var nästintill smockat, men då satte jag och Sara oss hos David! Kände mig riktigt social då, för vi prata hela vägen från Arvika till Charlottenberg. Haha, vilken skön typ! Roligt :)
Nyss ringde Madde och sa att hon skulle skicka över Rasmus för att hämta Hotel California. Jag bara 'vaah? Gör han det frivilligt?!' Joora, det skulle han göra. Så han är väl här om 5-10 minuter. Eller så är han här nu. Hör han nere i hallen nämligen. Vilken snabbing!

(v


fredag *

Det gick rätt bra på kulturhistorian idag. Glömde ett papper som jag skulle ha dragit, det kan man kalla för riktigt stor miss, men jag tror inte att någon märkte. Förutom dom som visste då ;)

Jag har hittat en sång med Peter Jöback som beskriver känslorna som handlar om 'dig. Det är som att jag har skrivit den själv. Både på gott och ont, både tydligt och otydligt. Läs och begrunda. Saker är mer sanna än man tror.. Se helt enkelt sången som att det är jag som har skrivit den.

Nu vaknar blommorna på marken, nu smälter isarna till slut
Nu sjunger fåglarna i parken och vintern rinner ut

Och om du undrar mår jag bättre - jag blivit van, jag klarar mig
Men jag har tänkt så många nätter om hur det går för dig..
hur det går för dig

Du har förlorat mer än jag
Jag har alla minnen kvar, du är med mig varje dag
Å du, ska jag tro på allt jag hör, så är det du som är förstörd
Du har förlorat mer än jag

Just när jag trodde att vi landat, när livet bara rullar på
Och när jag kunde börja andas, var det du som ville gå, ååh
Å så en dag så var det över och regnet föll och det blev kväll
Å vad det var som du behövde, det vet du inte själv..
det vet du inte själv (så otroligt sant.)

Du har förlorat mer än jag
Jag har alla minnen kvar, du är med mig varje dag
Å du, ska jag tro på allt jag hör, så är det du som är förstörd
Du har förlorat mer än jag

Men du, om du lyssnar på min sång
Du kan väl ringa mig någon gång!
För jag vill veta hur du har det
Å du, jag kanske missförstod en del, så tala om om jag har fel
Allt som vi hade, har vi kvar det än?

Ibland bara stämmer allt så himla bra!
(v

 

torsdag

Wow, jag känner mig verkligen mör och go just nu. Kanske inte go.. Mera trött och utarbetad :P

Hade ingen ensemble idag så fick lunch hyfsat tidigt :) Aldrig fel. Gick ner till musikskolan med Virre-snurr, My och Linnea och fixade bildspel till kulturhistorian. Märkte att ja hade gått ifrån alla mina saker uppe i skolan så eftersom jag hade lång håltimme för gemensam utgår så gick jag upp till skolan igen. Satte i headsetet och gick själv, och jag måste medge att det var så himla gött! Har gått upp själv två gånger tidigare tror jag och varje gång känns det lika skönt. Verkligen härligt att vara för sig själv ibland :P Solen sken och det var supervarmt ute, ja stannade till och med på vägen ner och tog kort på en gräsmatta som var helt grön. Så ofattbart tkr jag! Det var inte längesen det var typ 10-15cm snö.. Usch! Men nu känns det att våren är påväg :) Eller vaddå, det är ju redan vår! Vi är ju inne i April nu! Det känns att sommarn är påväg, och thank God for that :D
Stannade kvar i skolan idag. Det är kulturhistoria redovisning imorn och våran grupp behövde verkligen öva. Var kvar i stan igår också. Känns som man måste lägga ner så mkt tid? Egentligen skulle man bara kunna åka hem och inte bry sig men vänder man det ryggen bara stupar allt. Allt bara ramlar ihop och för att få ihop redovisningen måste man stanna kvar, helt enkelt. Gud så töligt :S Och mer lär det väl bli, ju äldre vi blir, ju högre upp i årskursen vi kmr.

Jag och Virre fick värsta infallet förut efter maten och var bara tvugna att lägga oss ner på asfalten =D Så jävla kul. Tänk när det blir så varmt och så grönt i gräset att man kan slänga sig ner på marken utanför Solberga eller musikskolan och bara njuta på rasterna. Som i början av skolan då det var så himla varmt. Då man typ satt på grässlätterna och kollade sig omkring efter alla folk. Man kände inte en kotte, allra minst dom i klassen. Och musikestet skrämde slag på en! :O Trodde jag skulle dö. Haha, och det roliga var att när vi prata om det idag påväg ner till musikskolan så hade alla känt samma sak! På schemat de första veckorna stod det typ att vi skulle ha introduktion, lära känna varandra, prata inför andra, ha talkurs med Ia och stå och på typ 10 meters avstånd tala om, med mkt hög och tydlig röst, något roligt om oss själva. Jag minns ja sa att jag var rädd för grodor men självklart så kom det något och störde (ett tåg) under tiden jag stod och skrek på andra sidan vägen. Rätt komiskt, för inte en själ hörde vad jag sa. Möjligtvis det sista om grodor för då hade tåget precis åkt förbi. Minns jag var livrädd och när ja kom hem fråga mamma om ja tkt det var roligt och jag bara: NEEJ! Va har ja gett mig in på!?
Nu undrar jag om 2:an och 3:an kmr bli såhär fulla som vissa perioder har varit i 1:an. Första terminen har ju varit jävligt slapp ändå, men nu har det blivit andra takter. Sen efter sommarlovet ska vi börja med 2:a instrument och ljudkurs. Wiie =) Blir kul men säkert massa att göra! Säkert massa jobb utanför skoltid. Blir konsert den 24 april också. Solidaritetsdag. Blir förhoppningsvis kul! Första spelningen med klassen :)
Satt med Madde på centerparkeringen förut och stre i typ en halvtimme. Kul faktiskt! Prata om vilka som har attityden 'tror att dom kan sina instrument bäst' i klassen. Mwhaha, kul samtalsämne! Hoppas sammanhållningen blir bättre i typ 2:an-3:an iaf :) Och att vi inte får så mkt skit. Tog inte Engelska C iaf. Skulle inte klara det med Kristina tror jag :/ Matte C, Ljudteknik A+B och Naturkunskap B blev det i alla fall. Tror på det valet faktiskt! Lite kul ska man ju ha på köpet också ;) D.v.s ljudkursen, det andra kan ta sig i rööööööven :P

Keep it up. Humöret alltså!
(v

RSS 2.0