lördag


♥ 


Igår va vi i Sunne på Västanå teatern och såg Kalevala. Rätt okej teater bortsett från att den var 3 timmar lång vilket innebar ungefär 4 timmar av sittande som resulterade i träsmak! Annars var det trevligt. Vi började med Scemu igår morse förresten, så istället för att gå och simma va vi tvugna att ha lektion. Igår kväll va vi i Eda hos Sara på middag och det var mys! :) Anki var snäll och skjutsade hem mig.
Idag vaknade jag halv 10 och gick genast upp och började städa akvarium. Det är så himla gött att ha det gjort! Har gett hundarna mat och så ringde Susanne, grannen, och sa att Berry hade traskat dit så jag sprang ner till dem. De bjöd med mig in att kolla på deras utbygge, jäklar vad stort det var! Utifrån ser huset jätte litet ut men nu hade det verkligen blivit mycket större, med tapeter för 700kr. Jäkligt snyggt och lite modernt bladat med lantlig stil. Så nu ska jag snart äta och läsa lite körkortsteori. Sen får vi se vad det blir. Slappande, jag har inte slappnat av på hela veckan tror jag. Kanske borde göra lite naturkunskap. Vi får se hur jag orkar. Annars ska jag titta på Sagan om ringen ikväll och ta det så lugnt som det bara går och möjligen ta ut låtar tills imorn, då ska jag upp och jobba till 16 och spela på en konfirmandinskrivning i Köla.

(v


onsdag

Fullspäckad dag. Ibland lyckas jag verkligen. Då passar allting in i schemat och flyter på hur bra som helst, så bra att jag faktiskt funderar på en karriär som schemaläggare.
Imorse hade vi naturkunskap i två timmar, ena helklass, andra halvklass då vi började med ett fördjupningsarbete om sjukdomar. Jag ska fördjupa mig i tumörcancer - prostatacancern och vi har två veckor på oss att sammanställa fakta och redovisa muntligt inför halvklassen. Det blir skit bra, för det är jag intresserad av. Lättare att lägga ner sig i nåt som man tycker är kul och lärorikt för en själv. Sen läste jag lite snabbt i körkortsboken och gick sedan på lunch. Direkt därifrån med Linnea till trafikskolan där vi satt på datorn och gjorde "en fas". Upp till skolan igen för Nuko, Nutida konst, verkade askul - skämt och sido - ungefär lika kul som Kulturhistorian de föregående två åren. Man jobbade arslet av sig med alla redovisningar vi hade. Nu har vi Martin, han brukar vara en vettig lärare i alla fall så hoppas det blir bättre, framförallt roligare. Eller man kanske ska säga såhär.. Inte så helvetes långa genomgångar så man håller på att somna på stolen. Det hände bokstavligt förra året! Lite senare hade vi matte och det gick faktiskt helt okej för att vara första mattelektionen efter sommarlovet. Sen hoppade jag och Karin in i simhallen och gymmade, för att jag sedan skulle vandra ner till trafikskolan i min ensamhet med Tobias i telefonen. Så då hade jag en och en halv timmes teorilektion, där jag var i princip den enda som öppnade min mun. Jätte trevligt tyckte jag. Sen kom jag hem och duschade, gav hundarna mat och masade med Madde och Rasmus som rullade hit! :D
Imorn har vi endast två timmar religion, från 12.15-14.15. Vi får se om det blir någon "fas" imorgon. Annars blir det jätte lugnt och gött! På fredag morgon ska vi simma och basta lääänge innan vi åker till Sunne på Västanåteatern. Det ska bli så gött! :)
 

(v

tisdag

Imorse köpte jag, Karin och Madde årskort på simhallen så vi gymmade för första gången efter sommaren. Det kändes så bra efteråt när vi gick ner till caféterian och tog en kaffe. Helt underbart! :) Vi har bara haft två lektioner, svenska och samhäll idag, så jag och Madds åkte hem med halv två tåget. När jag kom hem åt jag mat hos mormor och tog sen tag i tvätten, dammsög och plockade i och ur diskmaskinen. Joggade och cyklade med hundarna och nu har de fått mat och jag har kikat lite på Greys. Måste läsa på lite körkortsteori, började nämligen på teorikursen igår så varje måndag och onsdag är det genomgång. Måste verkligen lägga ner mig och göra uppgifter på datorn på trafikskolan. Fast då måste jag stanna kvar i stan typ varenda dag och det orkar jag faktiskt inte. Ska komma igenom kursen och sen börja, för den är färdig om två veckor. Jäpp, det är läget just nu. Körkortshysteri och projektarbete.
Och jag saknar Tobias. Det känns helt drygt att vara hemma. Allt går ju bra så länge man håller sig sysselsatt, då är det inga problem. Bara det att jag vill ju vara med honom så mycket som det går! Och när det inte går så är det inte direkt smärtfritt. Man undrar va fan man ska ta sig till, vad i hela friden man ska sysselsätta sig med för att inte längta för mycket. Jag vill alltid alltid ligga bredvid honom för det är så mysigt och tryggt att sova på hans arm. När han håller på att somna och börjar andas sådär djupt, det är så himla underbart och jag kanske ligger och tittar ut på stjärnorna samtidigt som det drar lite kyligt från fönstret. Då mår jag bara bra! Exakt den känslan hade jag i lördags när vi hade varit med Max, Julia, Krisse, Lina, Hanna och Markus. Fast då var jag lite irriterad också eftersom han började snarka när jag skulle sova.. Och det var riktigt högt! Han drog verkligen timmerstockar. Men sen är det så fruktansvärt fint att vakna upp bredvid honom.. Asså, inte undra på att jag saknar honom. Han är vansinnigt bra. Jag älskar honom.
Nu ska jag slänga på mig andra kläder och åka bort till Gunnel, hon fyller 48. Och sen ska jag ringa Tobias.
(v

söndag

Bäst jag börjar vara lite flitigare här i bloggen. När det väl händer en massa saker finns det dåligt med tid över för att blogg men det är ju då man behöver skriva ner grejer! Hur som helst, nog om det.
Jag är i Sunnansjö! Har varit nere vid sjön i nån timme, själv, lyssnat på lite musik och sett på vattnet. På riktigt, vilken utsikt, speciellt nu när det är fint väder ute och varmt. Ja, tro det eller ej men det har ju blivit varmt igen! Jag blir helt knäpp på vädret nu för tiden. På sommaren då regnar det och ibland är det höstkallt och när den börjar avta, ja då kommer värmen. Det är nånting som inte stämmer.. Och det är väl den här miljöförstöringen. Hallå, det verkar ju inte som det är någon som ser? Varför förbjuder man inte vissa stora saker som är bidragande till allt det här till exempel? Typ utsläppen från fabriker, vissa transporter..
Jag mår toppen, jag är i Sunnansjö :) Kom i fredags, det ösregnade hela vägen upp från Forshaga. Jag hade skit kul i bilen upp med Karin och Emmy, pussade och kramade på Tobias när vi kom fram, vi åt mat hos Lennart allihop och sov där (inte allihop). Igår sov vi jääätte läääänge, gick upp vid ett, duschade, väntade på att Krisse eller Max skulle höra av sig eftersom att vi skulle umgås. Köpte en till tandborste till mig eftersom att min nyköpta är bortslarvad av mig själv och sen gick vi hem till Karin på mat. Martin va där, lika talför som alltid, sen inväntade vi Max och Julia som skulle cykla till Sunnansjö från Nyhammar. Efter dom så kom Krisse, Lina och Hanna. Vi drack kaffe och skrattade åt Max för han är så jävla rolig. Haha, de är alla väldigt roliga! Men speciellt Max och Julia. Sen gick vi till Hannas pojkvän Markus och skrattade där istället, det gick inte att inte skratta åt dom. När klockan blev tillräckligt, runt 12, så cyklade/åkte/gick alla åt varsitt håll och vi gick till Lennart och sov. Eller nåt i den stilen. Och det är så himla mysigt. Gaah, så kul att bara hitta på nåt så spontant. Sen är det roligt med folk man inte känner heller!
Just det, en liten detalj. Skolan började ju i onsdags så nu kommer hela världen kretsa runt den, bla bla bla. Vi drog igång med projektarbetet redan första dagen. Då är det allvar. Jag och Johanna har bestämt oss för att vara effektiva. Vi diskuterade och gjorde upp en basic plan i torsdags som vi ska utveckla nu till veckan. Vi ska väl inte ha några musiklektioner så vi lär få en hel del lediga timmar, sovmorgon, sluta tidigt.. JAA, jag vill!
(v

måndag

Hej där! Hamnfesten var jättebra måste jag bara tillägga, fredagen var himla rolig hemma hos mig. Vi kom ju aldrig in till stan vilket var synd men jag sparade 150kr. Och i lördags ösregnade det, blev sjöblöt om strumporna men vad gör det när Tomas Ledin stod på scenen och spelade "nu e ja helt galen, galen i dej!" - jag stod och log brett :D
Nu är jag i Sunnansjö - undra hos vem. Jo, hos en av de finaste människor jag vet. Bäst jag skriver så, annars blir han trumpen. Nej, han är på riktigt jätte fin. Han har ju rakat sig på huvudet, han ser i princip ut som på jul-bilden några inlägg tidigare. Så himla söt :D
Jag och mamma åkte till Karlstad igår. Vi var på Biltema en sväng och hämtade cykeldelar till Martins cykel och sen åkte vi ut till Forshaga. Åkte till Emmys lägenhet, hon flyttade nämligen in igår och började skolan idag, hundsportsgymnasiet. Så jag följde med Tobias, Karin och Lennart upp till Sunnansjö. Det är såå mysigt :) Åker hem imorn, för på onsdag börjar skolan. Det känns mindre mysigt, men det blir nog bra att komma in i rutinerna igen. Jag och Karin får köpa årskort på simhallen och göra som förra året. Hoppas det inte blir allt för mycket att göra. Men ändå så att tankarna är igång på annat håll, jag kommer ju längta till varenda helg..
Nu sitter Thorbjörn och Karin i köket. Karin lagar mat och Thorbjörn gör nåt annat. Jag sitter i tv-rummet och kollar runt på internet samtidigt som Full Fräs går på tvn. Tobias satte på dvdn men gick ut med Misty så jag blev själv här. Han pyser iväg så ibland, åt nåt håll och jag saknar honom hela tiden. Fast nu kom han! :)
(v

tomas ledin

Igår var Tomas Ledin i Arvika och jag var inne i hamnen och såg honom. Jag, Madde och Virre :) Vilken man. Och hans nya skiva - håll ut, medelklassens okrönta kungar, atlantkustens kyliga smekning och 500 dagar - är svinbra! Han spelade klassiker som I natt är jag din, Senusella Isabella, Vi är på gång, Sommaren är kort, Just nu, Du ska veta att jag saknar dig och Galen i dig. Den sistnämnda va helt grym. Jag fick rysningar i kroppen, kunde inte stå still. Nej i och för sig, jag stod nog aldrig still under konserten. Möjligtvis då jag skulle ta kort, för jag hade bara mobilkameran till hands.
Ledin va svinbra! :D Han är så enkel och normal och folkkär. Synd bara att det regnade hela dagen igår! Nu skiner solen och det är klarblå himmel, men det gör inget. Idag åker jag till Forshaga och möter Tobias, Lennart, Karin, Emmy och Misty, för Emmy ska börja gymnasiet där imorn! Så jag följer med upp till Dalarna ikväll. Och som jag har längtat efter Tobias de här, nu ska vi räkna, 5 senaste dagarna. Han fattar det inte själv, men jag saknar honom jätte mycket.

(v

hamnfesten 2009

Ja jag säger då det. Fy tusan vad kul jag hade igår! Jag, Marika, Sofia, Jossan, Anki, Madde och Sara förfestade hemma hos mig innan hamnfesten. Det gamla gänget, minus några personer, var samlade hemma hos mig för att äta mat och parta och vi röjde. Mamma sprang omkring med hörlurar medans vi levde rövaren på verandan med likör, 80% rom, och våra egna groggar och blandningar. Vi pratade alla i mun på varann, det sas nog inget vettigt över huvudtaget men det var så himla roligt att få festa med gänget igen. Sara blev helt sentimental under en period och berättade hur glad hon var att hon hade oss, jag känner samma sak. Det är väldigt coolt att vi har lyckats hålla ihop såhär länge.
Hur som helst, dagen började med att jag och mamma åkte till centret för att handla bl.a. mat. Vi var hemma strax innan tolv och jag började greja med mitt hår. Det blev lockigt och då menar jag verkligen lockigt. Var riktigt nöjd med att jag hade lyckats få det så, min nya locktång är superbra! 399kr på Bergvik, 2 års garanti. Fantastisk uppfinning. Det tog mig ungefär en och en halv timme, sen sminkade jag mig och klädde mig. Var riktigt osäker på mitt klädval först men så fort jag fick på mig det kändes det helrätt, så det blev en jeanskjol, strumpbyxor (det slutade med det), ett axelbandslöst linne och en jeansjacka över. Lite klackar ovanpå det också, sen kom ju Madde vid fyra, först av dem alla. Efter det rullade det på som bara den. Jag tände grillen, Jossan gjorde sig i ordning i håret, Sofia korkade upp, Sara tog en cider, Marika tog kort osv osv. Vi slängde på maten, det gick riktigt fort och sen vips var vi igång! Alexandra tittade förbi och hon har fått körkort och egen bil, liksom Anki och Marika också! Herregud vad roligt :) Jag är mycket mycket stolt!
Vid nio-tiden åkte vi in mot stan, inte jag och Madde dock, vi for till Charlottenberg för att hämta Martin hos Johan. Och vi stre. Vad jag minns så mätte vi akvarium och provsatt hans stora badkar och bestämde att vi skulle åka med honom i stan ikväll. Sen maskade jag mina strumpbyxor rejält och vi åkte tillbaka till Gunnel för Madde skulle ha nåt. Haha, det var bara det att vi tog oss aldrig längre än så, så där slutade våran kväll. Men jag hade roligt, gissa om jag hade. Tack för en jäkligt rolig hamnfest-förfest!






























Kärlek!
(v

fredag

Äntligen fredag och jag ska ha förfest. Det är egentligen meningen att folket skulle komma mellan 15 och 16 men det är bara Madde här och hon kom typ fem i fyra, så hon hade fem minuters marginal. Men nu ska vi börja lite :P Och nu kommer att de andra också! :D
(v

coming home








söndag

I fredags åkte jag, mamma och Martin till Karlstad/Kil för att gå på stan och handla lite. Jag smällde väl som vanligt, synd att säga, en tusenlapp tillsammans med Malin som tog bilen in och följde mig i shoppandet. Hon skulle egenligen bara in och vara med mig men det blev några påsar ändå. Sen skulle hon hem och jobba på Ica och då följde vi med till Maggan. Full fräs där såklart. Maria och lilla Felix kom, min "nya" tremänning. Snart får jag visst en till! :) Mikael och Ola kom hem och massa av Olas kompisar kom för de skulle göra i ordning i källaren för Lan. Maggan och Mikaels kompisar Lotta och Roger kom också, roligt lättvindigt bonnfôlk, som underhöll mig tills klockan blev nio och Malin slutade! Jag cyklade till Ica och mötte henne och sen cyklade vi tillbaka hem. Sen åkte vi hem.
Jobbade igår. Var jätte effektiv, monterade massa burar, hade jätte ont i fingrarna. Var först meningen att jag skulle följa med Malin till Magnor och se på en festival men den började tydligen tidigt och pratet rann helt enkelt ut i sanden. Tills Amanda ringde och undrade om jag ville med till Magnor och jag hade ju inte direkt något bättre för mig så jag följde med! :) Hennes tremänningar spelade på festivalen där även Malin och André visade sig vara så vi umgicks lite och pratade med folk :) Åkte hem tidigt, sprang på Daniel, Jonte, Jesper och Tord precis när vi skulle åka. Lägligt, när det kommer lite mer känt folk :P Hur som helst, det var riktigt gött att komma hem och lägga sig i sin stora säng (1,20 är ganska stort för mig!) och sova efter en jobbig arbetsdag!
Imorse var det däremot upp igen och städa akvarium. Jag och Caroline var fantastiskt effektiva igen och det slutade med att jag typ inte hade något att göra de sista tre timmarna. Då hade jag däremot himla ont i fötterna! Gick ett varv för att hämta Maddes jeansjacka innan jag åkte hem och hittade Kristina inne på Hemtex så blev stående att prata en stund :) Snart bär det av till Örebro för henne, i ett år, på en ungdomsledare-utbildning. Hoppas allt kommer gå bra för henne, det ska bli spännande att följa henne!
Imorn är jag ledig! Jag ska bara jobba två dagar till på sommarschemat, sen är jag färdig för skolan. Jaa, det har ju gått i ett i sommar också. Det är ta mig tusan aldrig ledigt, men det är ju samtidigt såhär jag vill ha det också.. På nåt vis. Ska nog umgås med Malin imorn om hon fortfarande är kvar :)
(v

torsdag










Idag har jag jobbat. Det var rätt segt, har haft mycket och gjort, därav mycket stress. Men har nog sålt för en rätt schysst kosing idag. Jobbade övertid också, därav lite mer pengar. Pyttelite. Knappt så det märks med min slavlön! Gaah.
När jag kom hem tänkte jag gå ut och promenera/jogga med mina vovvar men jag hade så ont i fötterna efter jobbet så vi åkte till sjön istället och tittade på när Martin badade. Han har blivit duktig på att simma, så duktig att jag faktiskt lade märkte till det! Han sjunker inte ner under vattnet. Ryggsimmet kan han bättra på, men nu simmar han riktigt bra bröstsim.
Igår var vi som sagt iväg till farmor eftersom hon fyllde år. Pappa och Ann-Catherine var också där. Det var mysigt! Tobias och Lennart var också med. Vi drack kaffe, stre och kollade på kort. Hon har ju flyttat och det var  fint i lägenheten. Lite annorlunda mot det stora huset på Forsbacka. Det är svårt att smälta att hon faktiskt tänker göra sig av med det. Jag menar, hon och farfar har ju alltid bott där. Det känns så konstigt att man inte kommer kunna åka dit och dricka kaffe längre. Nu är det Stommen som gäller. Men det är bättre, både för henne och alla hennes vänninor. De har närmare till varann och hon har närmare till farfar som bor på Gunnebo. Dessutom sover hon tydligen mycket bättre i lägenheten, det är toppen eftersom hon i Gunnarskog annars sov maximalt tre timmar om natten. Man ska inte ha massa onödiga besvär när man blir gammal! Jag ska också göra det jag vill när jag blir pensionär. Jag ska sitta där med min gubbe, för tillfället ser jag Tobias, och stri hål i huvudet på honom och skämma bort våra fyrtio barnbarn. Ta dagliga promenader i parken och mata änderna, njuta av fint väder, gå på symöten med mina kärringkompisar och lyssna på skvaller, dricka fyra, fem kaffetårer om dagen i mina nya vita utemöbler i solen, cykla till affären för att köpa äpple två gånger om dagen om jag inte bor allt för långt ifrån den då, åka på spa nån helg ibland, bjuda över grannarna eller några gamla vänner på middag, bedriva gubbdagis hemma hos mig och Tobias, tjata med gubbarna, lyssna på historier från när de var unga. Jag ska leva gött! Gå på tantgympa med nån kompis kanske, spendera pensionspengarna på nåt nytt fräscht plagg, kanske nån söt sandal eller nåt fint armband, eller jag vet! Hälsokostprodukter. Vitaminer och sånt, juice och grejer, det tror jag att jag kommer köra på när jag blir gammal. Jag kommer minnas mormors vitamin-tjat om hur viktigt det var att få i sig allt och jag kommer ha ett litet sött hus vid vattnet, ljust och soligt med gullig trappa och en uteplats av sten, säkert kullersten som ska vara omgiven av massa växter. Det ska vara lite sådär mysigt plottrigt med söta utsmyckningar i trädgården, fina lyktor och skyltar. Och mjuka stolsdynor. Så ska jag ha utsikt över vattnet, där man kan sitta och drömma sig bort till lugn, instrumental musik. Typ Yul Anderson, eller Andy McKee, eller kanske Tommy Emmanuel. Och så ska Tobias spela gitarr, visa barnbarnen hur man spelar, och så får jag bjuda dit mamma för om vi säger att jag skaffar det här lite tidigare än pensionsåldern, jag kanske inte har fått barnbarn än, men då kommer ju hon kunna vara med och styra och ställa hon med i inredandet. Då ska vi sitta och dricka kaffe och prata om gamla tider i mina utemöbler. Hon ska prata om mina och Martins barn och hur det går för dom, och allt tjöt med Bengt eftersom har fortfarande är lika dryg efter fyrtio år.
Haha! Låter inte det som en bra plan? Det är inte säkert att något av det här slår in, men man kan ju spåna lite i det i alla fall. Det är ju alltid spännande att se vad som händer! Vad vore livet om man visste i förväg vad som skulle hända, och vad vore livet utan dagdrömmar och mål!
(v

gräsmark










(v

onsdag

Lustigt avslut på mitt förra inlägg fick jag höra. Haha, det var en aning kul.
Nu är det jobb som gäller i fyra dagar. Onsdag, torsdag, lördag, söndag. Dubbelt i helgen - jag behöver det. Speciellt nu när jag har gett bort så många dagar! Men jag borde inte ha någon ångest över det, jag hade ju så många dagar från början. Lite sommarlov ska man väl ha innan skolan drar igång igen. Jösses, det står inte på. Det är snart det.. Vad är det, 2 veckor exakt idag. Jag har lite panik över det faktiskt, men det har man ju alltid. Speciellt efter ett sommarlov med över två månaders ledighet. Men det är ändå lett, nu ska man tillbaka till skiten igen. Fast det är inte så mycket att klaga över egentligen! Nu känner jag mig riktigt värdelös faktiskt. Man har ingen aning om hur bra man har det. Hur jobbigt det kommer bli sen när vi slutar skolan och börjar jobba på riktigt. Fast det är väl så, man klagar på det man har. Tänk att man ska vara så himla onöjd hela tiden! Man är frisk och har ett bra liv, vad mer kan man önska sig. Men mer klagande kommer ni säkerligen få höra så än är det inte slut på min front heller.
Sen när jag slutar ska vi åka till farmor och gratta henne. Hon fyller 78 år idag. Lennart ska också komma ner och följa med till Stommen och dricka kaffe. Sen åker Tobias hem. Jäklar, vad vi har umgåtts på sistone. Vi har varit borta max en vecka från varann. Och det känns bra! Hur bra som helst. Det lär ju bli lite mindre nu när skolan börjar så det är bäst att passa på!
Tänk, nu när vi börjar igen är vi treor. Vi är äldst. Asså, det var ju inte alls längesen vi var minst! Vi var pyttesmå och allt var jätteovant och luktade skumt. Det luktade gammalt och instängt och det gör det fortfarande för den delen. Men tillbaka till det här med att vi är treor när vi kommer tillbaka. Vi är studenter! Student 2010. Student 10? Eller vad säger man? Det blir säkert ett kul läsår. Förhoppningvis minnesvärt, vi ska röja som studenter :)
Värt att nämna vore väl också att det här året har varit väldigt händelserikt för min del. Det kommer väl en utförlig analys till nyår där någon gång! Men men.. Dags att göra nåt vettigt nu!
(v

tisdag

Ursäkta mig för dålig uppdatering. Jag har verkligen inte hunnit! Kom hem ifrån Dalarna för en vecka sen och har jobbat så det har inte funnits tid över till att blogga. Sen kom Tobias ner igen i torsdags och vi åkte och spelade några låtar tillsammans i Gräsmark under tiden som vår släkt käkade nävgröt och fläsk. Efter att jag hade kladdat svart sot i ansiktet och vi också hade ätit mat på lilleputt-stolar till ett gigantiskt gammalt träbord, åkte vi i fem bilar bort till kôl-mila, det är alltså en rykande jordhög som innehåller björkved. Där satt pappa och ett till gäng med gubbar och levde rövarn. Stre lite, lyfte ut gitarrerna och började spela för dem. Tobias va inte alls på hugget, men så tillslut så gick det att bra och han hakade på. Lustig han, ibland passar det inte att bjuda på sig själv och showa lite! :P
I lördags var jag iväg på Häljeboda-dagarna och spelade. 11 låtar, både religiöst och lite mindre religiöst. Åkte med Johan i hans Cadillac, det var grejer det :) Otroligt bekvämt. Tjötade lite med Fredrik som skulle köra traktorrallyt. Sen i lördags har jag typ inte gjort någonting. Tobias är ju fortfarande kvar, han ska åka hem imorn tror jag för jag börjar jobba då igen, och vi har varit ute med hundarna en hel del, varit i Charlottenberg, tagit det lugnt hemma, han har spelat datorspel med Martin.. Ojojoj, det är roliga grejer det.
Igår, då skickade Malin till mig helt plötsligt och skrev att hon var i Charlottenberg i söndags kväll! Jag fick en smärre chock, men hon skulle sova över och vi bestämde att vi skulle ses dagen efter. Det är alltså så att hon har träffat en härifrån. Fan va roligt egentligen! Jag har sett honom förut och han verkade supertrevlig. Där tror jag hon gör ett kap! Hoppas det håller, det vore himla roligt! :) Så vi fikade och bestämde att vi kanske ska ses på fredag, för jag och mamma ska nog åka in till Karlstad.
Vaknade kl 3 i natt. Gick på toa. Låg och tänkte censurerade tankar. Gjorde slag i saken kl 4. Tre gånger! Det var roligt, oh yes, om det var! :P
(v

RSS 2.0