fuck you bitch

Kände att jag måste jämt in och skriva en hatblogg till en ful TJOCK blond idiot. Åtminstone så är hon tjock i huvudet. Jag känner mig väldigt mogen men, det går mig fan på nerverna! Du är så stygg så det är jämt synd om dig. Och hur kom jag på att jag skulle blossa upp i ett sånt här hat nudå? Det tänker jag inte berätta. Bara att du är ful och stygg och jag fattar inte överhuvudtaget vad X ser hos dig!
Fick jag möjlighet, tillåtelse och feedback skulle jag slita i sönder dig. Jag gillar inte minerna hos dig och jag gillar inte sättet du agerar på och JÄMT INGENTING ÖVERHUVUDTAGET! Känner jag mig dum som hade chansen med tappade dig? HUR FAN TAPPADE JAG DIG!? VA!?
Ja får nog skriva en lite mera innehållsrikare blogg imorn faktiskt.

(v


söndag

Imorgon börjar en ny vecka, då träder vi in i vecka 48. Med andra ord så är det bara 3 och en halv vecka kvar tills vi tar jullov och ärligt talat, det är hemskt efterlängtat. Jag vet inte vad som väntar mer än all julmat och förhoppningsvis julklappar och gemenskap, och kanske framförallt.. Ett nytt år. Om det blir nåt festande, det återstår att se. Jag hoppas i alla fall, jag har inte festat sen i september. Det var några månader sen och mycket har hänt på den tiden, faktiskt. Innan du fortsätter läsa borde du sätta på den finaste låten du har.

När jag inte skriver blogg lika ofta och ser att andra inte skriver heller, märker man en del förändringar på helheten. Vad ens liv byter skepnad. Och vad man inser att roliga minnen och ögonblick betyder allt för en. Det är då man inser vad alla människor har påverkat en. Nog finns det ett par godbitar ur den här sommaren noll7 som jag aldrig kommer att glömma. Som alltid kmr stanna här. En del saker som man delar med några av de viktigaste personerna i ens liv och några glasklara minnen som bara kommer stanna hos mig. Ögonblick som man har fångat på bild någonstans, once in a lifetime upplevelser som sprider sig likt en löpande eld genom kroppen när man tänker på dem. Som gör att en låga flammar upp och brinner så klart och starkt att det syns genom ögonen.
Jag är korkad om jag förnekar att jag saknar sommaren och alla de totalt braindeada grejer jag har haft för mig. Alla dessa galna påhitt som jag och några av mitt livs viktigaste människor har upplevt. - I've been moved by you.
Om jag blir på humör innan detta år är slut, bör jag skriva en blogg eller en bok eller nåt liknande om alla dessa 365 dagar. Det har varit så innehållsrikt och jag har haft så blandade känslor för allt. Jag har haft riktigt svåra stunder då enda sättet att överleva har varit att springa ut mitt i natten, mitt till nowhere.
Stunder då jag suttit framför datorn i desperation och med så mycket ilska innuti mig att jag haft svårt att sitta still. Stunder då jag känt mig helt nedtryckt och värdelös. Stunder då jag har varit så nedstämd att jag bara har segnat ihop utan varken livslust eller ork. Stunder då jag har skakat av rädsla. Stunder då jag sett mitt liv slås i spillror. Stunder då jag upplevt nåt hemskt och sedan insett allvaret av att vara tvungen att göra nåt. Stunder då jag har varit grymt avundsjuk och förbannad. Stunder då jag skrattat så jag gråtit av komiska händelser eller nån rolig kommentar. Stunder då jag har varit så nervös att jag har fått spunk och varit tvungen att lägga mig ner på golvet. Stunder då jag har hållt på att gå upp i atomer. Stunder jag fått den känslan som fått mig att kunna gå igenom alla svåra och omöjliga beslut igen. Stunder då jag rysit av lycka. Stunder då jag har känt kärlek till allt och alla. Stunder då jag har gråtit av sorg och saknad. Stunder jag önskat kunde komma tillbaka. Stunder där man velat stanna för alltid. Stunder då klockan varit mitt i natten och man sett en underbar sommarhimmel och sprungit omkring ute på Sofias gräsmatta som ett annat fyllo. Stunder då jag häpnat av förvåning. Stunder då jag har känt ömhet och pirr i magen. Stunder i en bil tillsammans med just han utan att veta vart man varit påväg. Stunder vid en strand. Stunder jag aldrig trott jag skulle få uppleva. Stunder som bara är mina och enbart mina. Stunder då man verkligen vet vem man är och vad man vill.

Find me here, and speak to me. I want to feel you, I need to hear you. You are the light, that's leading me to the place where I find peace again.
You are the strengt, that keeps me walking. You are the hope, that keeps me trusting. You are the life, to my soul. You are my purpose, you're everything.
You calm the storms, and you give me rest. You hold me in your hands, you won't let me fall. You steal my heart, and you take my breath away. Would you take me in? Would you take me deeper, now?
And how can I stand here with you, and not be moved by you. Would you tell me how could it be, any better than this?

(v

onsdag

jag och mamma har nyligen varit hos laila och vi kom såklart in på nåt väldigt intressant och mitt i det måste vi bryta och åka hem. usch! haha :) idag gick kvällens rubrik till mediala förmågor. extreamly interesting!
och hon ska snart iväg på inka kurs och tågluffar neråt i sverige. jag tycker det är så häftigt! lånat värsta böckerna av henne nu :P speciellt vad gäller mamma och hennes "förmågor". seems nice. vi får se hur det blir till veckan också. det är bra kul detta!
satt på city och fikade med sara, johanna och linnea till en början idag men sen gick linnea och madde kom ner istället. jag, johanna och sara satt där från 9 - halv 12. väldigt trevligt :) då kom vi in på detta med medium och konstiga och övernaturliga händelser.
på lördag kanske jag ska till henne igen och hon får hjälpa mig leta fram 80-tals kläder. yes :) stylist! och laila kanske ska lära mig nårra tekniker sen när hon kommer tillbaka. om vi, eller jag är intresserad. coolt! och det var bara att höra av sig också. no regret.

(v


lördag

Nu var det märkbart ett tag sen jag skrev här, om man jämför med mina tidigare inlägg som kom så gott som varje dag. Men det känns bra ändå :)
Hänt lite olika saker den här veckan. I måndags som sagt mådde ja inte alltför bra så jag åkte hem precis innan draman. Blev ingen redovisning utan dom körde igång direkt med ESO-projektet. Är i samma grupp som Maja, My, Elisabeth, Marcus och Kristina, Sanna och Jeanette ifrån ES1BD. En riktigt bra grupp! Vi har kommit väldigt långt i vårat planerande och skriver loggböcker om våra ESO-lektioner tillsammans. Till veckan måste jag komma ihåg att prata med Elisabeth H och Kettil om min frånvaro på ESOn för jag märkte att den var orimligt hög :S
Åter tillbaka till vårat projekt. Tror det kommer bli toppen :)
På måndagskvällen förstod jag att jag var tvungen att göra nåt åt mitt telefon- och datorberoende för dom sakerna har i stort sett tagit över mitt liv. Inte mått bra alls över det, så man kan se det som att jag halvt övergav föremålen!
På tisdagen höll jag mig hemma, med anledning av att mina ögon va ganska igenklistrade. Ni som såg mig i måndags förstår kanske innebörden av ordet "igenklistrade". Va ute och gick på morgonen med mamma och mormor, gick runt vid Laila och tillbaka hem vid typ 12 eller 13-tiden. Sedan åkte jag till Laila på kvällen och va social med henne. Gick ut och kastade gummi pip med Blackie en stund och sen åkte vi hem igen.
I onsdags hade vi som vanligt bara teoretiska lektioner. Först på morgon GEMU och det började så bra att jag hade glömt min läxa igen efter att ha glömt den i måndags också. Clara tog det faktiskt med en klackspark. Otroligt.. Alexandra, Sofia, My, jag och Viktor planerade våran svenska några veckor framöver eftersom vi nu har bytt grupper och gett oss in i ett liknande projekt som förra gången.
Torsdagen bestod av massa sång. Jag, Sanna och Linnéa spelade upp låten "under ytan" och det gick jätte bra, tyckte jag. Det var många som hade gjort himla roliga tolkningar av visorna. Skratta mkt :) Hade min första privata sånglektion med Ia och sedan gemensam. Vi sjöng jullåtar på kören och det är grymt kul :D Några skulle få gratis sånglektioner från Ingesund eleverna så det lånades lite tid till det, men när dom kom tillbaka lite senare blev vi full tub igen.
Igår hade vi fullt upp! Vi bestämde lektionerna själva och höll först på morgon till på AKM. Efter lunch gick vi till Svea och kollade ljus och delade upp oss i grupper. Där tog det verkligen fart och vi har kommit riktigt långt. Alla är så idérika vilket är skitbra. Kanske därför det har gått så fort framåt för oss :)
Igår kväll va jag nere i Ch-berg på innebandy en sväng, för Martin hade träning och då hade ja lovat att jag skulle kolla på han en gång!
Idag har jag varit hos Madde och kollat ut 30 eventuella låtar till country/western spelningen i Ste nu i november. Har åtminstone artist och låtnamn. Nu gäller det bara att fixa fram noter och lära sig låtarna. Två veckor på oss typ.. Blir nog bra!
Imorn blire mas o lat. Träna lite på matteprovet jag ska ha på måndag. På lördag till veckan blire att åka till Louise också. Blir greit det! :)
6 veckor kvar tills jullovet också!

(v

måndag

ååh, älska gårdagen då, och för att inte tala om natten. det var ett rent helvete. en av de värsta nätterna i mitt liv. lugnt! mina ögon imorse va helt igenklistrade och jag mådde så jävla dåligt. haha men efter nåt negativt kommer alltid nåt positivt och här sitter ja nu :) har pratat med mamma och mormor, och ärligt talat så känns det mycket bättre! kände inte för skolan imorse men det blev ganska bra ändå när jag kom dit. sanna tyckte jag såg ut som en kines, haha ^^ och sandra tyckte jag verkade extremt trött, vilket jag också är.. efter den natten. men anyway.
tyvärr svek jag henne och marcus när det var dags för redovisningen vi skulle ha istället för draman. hmm, hoppas allt gick bra! om dom nu hade den? =) pratade med kristina och det var lugnt om jag stannade hemma imorn, hon såg väl hur jag såg ut i ansiktet. funderade på om jag kanske hade ögoninflammation. don't like.
du är väldigt snäll och så men nåt som inte stämmer o jag har hört flera som har sagt det. har själv först kommit till insikt med det nu, även om jag ändå har känt det på mig. ganska sjukligt faktiskt :s så lugna dig människa!
bra gjort emmelie! du gjorde färdigt grease-recensionen idag också :)
alla människor har dåliga dagar, sånt händer jämt och ständigt. men man kan inte gå runt och må dåligt hela tiden. ens liv funkar inte då. bättre att lugna sig lite då och prata med nån istället som kan hjälpa en. det är bättre att ta lite lättare på saker och ting och tänka att man gör det man vill. blir bäst så. gör det jag vill, även om allt inte ska gå ut på det heller :)
kändes i alla fall när jag kom tillbaka, att det var lugnare och mer harmoniskt på något sätt. mycket lättande. tiderna kmr och går, ta det inte så allvarligt. kan bara ge mig själv en massa råd. ta det lugnt, alla känner att dom inte vill, det märkte jag. det är som nåt slags vakum och kanske är det bättre att hamna i ett sånt ibland med, för känslornas skull. man ska ändå alltid gå på magkänslan och inte pressa sig själv.
det känns lite bättre nu. jag kanske klarar uppskatta mer, fast inga förhastade slutsatser. allt har sin tid, och hjälp finns om man så behöver :)
goodbye fools!
(v

söndag

kollade färdigt på filmen imorse, där jag stoppade den igår :p sen ringde madde och undrade på vilket typ av anlägg vi skulle ta med oss. jag tyckte vi skulle ta enbart förstärkarna och kanske mixerbordet men mamma hade ringt till dom innan och tyckt att vi skulle ta med hela pa:t. så onödigt, för jag visste att det skulle finnas nog med grejer där borta, men så är det när man har en morsa som är vrang. för mig blev det visserligen inte så stor skillnad, bara att jag faktiskt fick dra med mig en sak extra. lennart hade fixat allt i alla fall så det var bara att plugga i. har inte varit den bästa dagen i mitt liv idag.
trodde ärligt talat jag skulle svimma förut. fanns inte ett tillstymmelse till syre i det folkets huset i alla fall. snälla låt mig falla ihop och skrapa ihop det som är kvar av mig och kasta ut mig genom fönstret! sen kanske vi kan försöka lappa ihop mig. om jag fortfarande lever vill säga :)
hade små nervsammanbrott hela morgonen, mamma undrade nog om nåt slagit runt i huvudet. det lustiga är att jag kan inte sätta ord på vad det är. jag är bara förbannad hela tiden och det känns som ena stunden är pulsen skyhög, sen är jag jätte trött osv. blir ju förfan trött på mig själv ju. typ nån ångestkänsla över allt. oh, vad jag don't like this shit. vad är det laila säger om konstnärsjälar? att dom är omöjliga, djupa, blir fort uttråkade, i behov av annat folk, i behov av känslan. till och med enstöriga ibland :p om inte annat envisa. haha ^^
let me falla ihop. bokstavligt.

(v


lördag

Snart slut på lovet :( AAAH, tror jag dör helst.
Helt superfint härligt väder idag. Va ute imorse och fyfan vad jag älskar det. Himlen va helt blå och jag såg inte ett enda moln. Det är ju helt fantastiskt! Blir så glad och hoppfylld av sånt väder. Tänker på Rolling Stones i Gbg :'D Röjj . Det ser inte ut som det är November. Idag när jag låg i sängen och kollade ut genom fönstret såg det ut som Mars, April. Helt underbart, och att då veta att man har ALLT kul framför sig :D Ååh. När jullovet kommer om exakt 7 veckor, då har vi sen massa skoj framför oss. För att inte tala om när det blir Valborg =)
Va på centret förut med Anki och gissa vad som händer.. Vid Veromoda upptäcker jag att jag möter nån och tvärvänder och gå-springer in på Cubus. MIN PULS! Trodde jag skulle dö. Så jävla synd att vi inte fick reda på va jag hade för puls. Det hade varit väldigt intressant såhär efteråt. Nu är jag helt lealös. Då menar ja det verkligen. Jag körde hem och då körde jag i 50-60. Jag som brukar köra i 80-90 på 70-vägar.

I've been awake for a while now, You've got me feelin like a child now
Cause everytime I see your bubbly face, I get the tinglies in a silly place
It starts in my toes. And I crinkle my nose
Wherever it goes I'll always know
That you make me smile, Please stay for a while now
Just take your time
Wherever you go


Det är så sant så det är jämt löjligt.
Ordinary world 7.7.07 :)
(v

fredag

Ska snart iväg till Karlstad nu. Gunnel ska skjutsa oss =) Tillbaka vid 5-, 6-tiden ikväll. Yeah, give me, freedom, freedom, FREEDOM.

(v

torsdag - kil

Idag har jag varit i Kil hos Malin =D Skitkul! Det är det alltid. Det påverkar mig alltid positivt, även om mitt humör imorse inte var det bästa jag haft. Vi gjorde en sväng till IKEA också och köpte nårra kuddar och både ja och Malin gick sån lust att göra om rummet. Ola och Martin va också med.
Maggan är så förbannat rolig! Tar 200 år för henne att bestämma sig om ett par mattor va fina eller inte. Så vi bar dom genom hela affären så hon skulle få tänka på det, men sen beslöt hon sig för att ta dom i alla fall! Varför lyckas jag alltid få en sting av en så skön känsla när jag är med er? Nu vet jag precis hur jag vill ha det, och hur jag vill bete mig, men imorn har jag sovit på saken och glömt allt. Tyvärr, blääh. Men existensen återstår ändå! Freedom, och den mysiga, hemtrevliga känslan :) Snart får Maria barn också =D
Imorn ska jag iväg till Karlstad med Madde. Och det blev ingen fest tyvärr :/ So, I guess, ungdomar inte super så mkt under höstlovet ändå. Haha :D

(v


RSS 2.0