fredag

Nu har jag gjort det igen! Jag har ramlat. Inte bara en gång, dubbla det några gånger och lägg på ett par extra. Varit ute och åkt skidor nu på morgonen. Fick nya häromdagen, vilket inte var sådär super nödvändigt men jag tackade och tog emot. Inte hunnit pröva dom än, så kände att det var hög tid idag. Dessutom har Martin tjajat om att få följa med och åka några varv. Det blev några kilometer i vårsolen! Knäppte av oss skidorna och gick över slätthugget, åkte runt två myrar och sedan tillbaka uppför det där slätthugget. Det tar på krafterna! Innan allt detta gjorde jag en testrunda över skogen och då tappade jag balansen framöver (framöver!?) och gjorde en supersnygg vurpa. Landade med huvudet före och liksom skrapade i det och halsen, så där åkte jag i nerförsbacken med huvudet före och benen fladdrandes i luften. Dom fladdrade inte så länge eftersom skidorna fastnade i lös-snön och i nån liten gran som stod bredvid. Arghh, gissa om det gjorde ont! Kände att det hade skakat om där inne ialla fall, fick huvudvärk. Haha, skulle vilja ha sett mig själv alltså..
Vad har hänt sen sist.. Var hos Johan i tisdags :) Åkte skidor, var på centret, kollade på Martin när han åkte på allmänheten. Jocke var där. Var i Åmot i studion hos Pilgren en sväng under onsdagen. Tror inte jag åkte några skidor..
Igår hann jag inte med mycket. Klippte mig på förmiddagen, åkte till Charlottenberg och väntade på tåg till Ottebol. Tåget stannade inte där, som jag trodde, så gick hem till Amanda i en timme. Tog ett senare tåg till Louise där vi spelade Geni och åkte hem en timme senare. Snabbt gick det. Och sen såg jag och Amanda på tv, mamma och Therése kom och hämtade mig vid nio.

Dagens väder!
(v

sportlov JAA!











Vilken underbar vinterdag! Solen har skinit mest hela dagen, åtminstone hela eftermiddagen. Jag har varit ute och åkt längdskidor efter hundarna, hade sele på Jenka. Hon är väldigt duktig på att dra. Det gick jättebra förutom att jag ramlade innan varje nerförsbacke. Haha, och det kan ha sina skäl. Det går så fort utför tycker jag. Gick ut och gick med mamma efter det, sen åkte vi till mormor och åt middag. När vi kom hem igen åkte jag och Martin ut på skotern. Solen gassade! Det var så fint! Körde upp i skogen, det droppade från taken och hästarna myste i solen. Underbart härligt! Fler såna dagar snälla :) Love it!

Tänk vad roligt det hade varit om vi hade bott lite närmare varann! Hihi.
To escape from your memory seems impossible to me.
I runaway but I can't let go :)
(v

söndag


Three floors down. Mycket bra låt :D Han är duktig, Kim!
Sitter och lyssnar på waitin' on a sunny day med bruce, den är så bra. Precis vad jag gör, väntar på en solig dag. Väntar på vår och sommar! Skulle inte sitta fel. Men det är fint med snö också. Mysigt :) Jobbigt att pulsa omkring i. Eller köra i, jag har inte övningskört på evigheter nu! Måste börja igen. Inte det att jag har bråttom, det är bara väldigt kul.
Var på centret och tog en fika med Anki förut! Trevligt :) Johanna ringde och undrade om studentkonsert. Ja - vi kanske ska göra studentkonsert tillsammans! Det vore så roligt :) Jag vet en låt jag ska ha med.. High and dry av Jamie Cullum. Så sjukt bra. Har massa bra låtar, tror den konserten kan bli riktigt bra. Shit, får massa idéer. Och Johanna är typ världens största fan av Jamie så :) Undra när vi ska börja planera. Skulle kännas bra att veta vad man ska göra i projektarbete i trean, så man kan börja med det i tid. Det är ju lite att planera om jag väljer att ha studentkonsert. Men det vore kul, känns som man knyter ihop säcken av dom tre år man har gått på musikestet då. Det blir säkert jättebra!
(v

fredag

Om jag med ord kunde beskriva hur otroligt trött jag är på att torka hundpiss så skulle jag. Eller för att inte tala om synen i hundhuset av alla avgnagda dynor, hundhår överallt och grus och skräp. Jag kan få en allvarlig nervkolapps på det. Ibland undrar jag vad jag är funtad med egentligen för jag kan bli så arg över ingenting. Och det här med hundarna, det känns som jag gör det jämt, som att ingen annan bryr sig om hur det ser ut hos dom eller om det ligger en beläggning av damm på vattnet. Är jag knäpp eller? Överreagerar jag bara. Dessutom blir jag väldigt irriterad över att inga inställningar finns kvar på datorn, eftersom Walles bror har rensat den. Jaja, nu ska vi inte vara såna då. Jag tror jag kör slut på mig själv.
Idag började vi inte förrän 12.15 men jag tog det senaste tåget som gick, 9.17 in till stan. Detta tåg var ju självfallet försenat imorse och jag var inte i stan förrän 10.15. Gick och tränade och simmade. Det är stimulerande plus att nu somnar jag bums på kvällen. Det kanske är för att jag stressar mig igenom varje dag, från morgon till kväll. Det har varit väldigt mycket skolarbete, jag har stannat kvar i stan efter skolan flera kvällar, varit både fysiskt och socialt aktiv. Känns som det har gått i ett sen i julas utan nåt som helst uppehåll. Alla bara öser på en grejer och det har strulat en massa, men nu äntligen är det en vecka lov och jag ska försöka ta igen mig och inte stressa så förbannat mycket. När jag stapplade in genom dörren förut ringde Bosse och stre om galan. Nu är det på igen.. Och eftersom mamma åkte och jobbade tog jag med mig Martin på en långpromenad med Molle. Jag tog stavarna och Martin Molle. Det var meningen att min Berryfis skulle följa med också men då bokstavligen klättrade gråhundsvalpen (någon valp är han inte längre men han är yngst på gårn) över hundgården, även över den extra rullen med nät som Bengt har sätt upp över det redan existerande staketet så jag fick i panik sätta in Berry. Det händer visserligen ganska ofta att gråhundsvalpen smiter men Berry är totalt galen och flyger på andra så jag fick lite panik. Jag tog bältet och lite senare mötte vi honom nere vid asfalten så jag tog valpen där. När vi kom tillbaka så hade Berry pissat ner baracken - varför får jag inte ett hysteriskt utbrott - så då fick jag torka upp där. Plus att jag diskade vattenskålarna och sopade och bytte vatten i hundhus nummer två. Min dag är då fylld av roliga händelser. Tro inte att jag vill ha massa sympati för detta nu, så synd är det inte om mig men jag är irriterad. Imorn måste jag städa mitt akvarium. Det går på två timmar ungefär..
Igår var jag och Karin och gymmade och efter det gick vi hem till henne. Det är sån tur att jag har Karin, hon följer alltid med och simmar eller gymmar! Sen gick vi ner och kollade på Erica och Helenas studentkonsert. Det är så spännande att kolla på alla och se hur de har lagt upp konserten. Det var både poesi, musik och konst. Tyckte om stämningen : Det var värsta klassträffen, väldigt många var där :) Sofia hade färgat håret illrött och den här gången var det verkligen rött. Coolt!
Nu kom Martin hem från innebandyträningen så nu ska vi göra pasta med ostsås.
(v

tisdag

Hej allihopa! Det var några veckor sen. Två typ. Har inte haft någon dator (har fortfarande inte) men nu sitter jag på musikskolan utan att ha nåt att göra så tänkte blogga lite. Slutade kvart över elva idag, men eftersom jag har sång ute på Ingesund så stannade jag kvar och inväntar nu bussen hem, fem över två. Det går ett tåg vid halv två men det finns ingen som kan hämta mig så då får jag vänta på Madde :) Det går bra det också.
Fullt upp i skolan just nu, det är ingen bedrift. Vi har verkligen jätte mycket. Förhoppningsvis så lugnar det sig efter sportlovet. Jag känner mig mycket stressad. Våran ljudteknink slutar imorgon och vi ska ha ett slutprov. Får naturkunskap B efter lovet. Tack, jag längtar ihjäl mig efter PH. Skämt å sido. Det ska väl bli okej. Vi har nationellt prov i matte imorn i 4 timmar och jag kan ingenting. Det kommer gå så himla dåligt. Jag och Madde ska räkna lite matte ikväll. Jag ska "hjälpa" henne, vi får väl se hur mycket till hjälp jag är.
Var kvar i stan igår. Åkte in en timme tidigare på morgonen och gick och simmade, och räknade matte efter skolan med Karin. Satt i pentryt och trängdes och hade oss under tiden som killarna spelade musik och stre. Men det gick bra, sen åkte jag till Ingesund (hänger där väldigt ofta nu för tiden) och hade möte med Rebecca, den andra sångläraren Sofie och två av de andra tre eleverna som jag kommer sjunga med på tisdageftermiddagar. Jag måste alltså stanna kvar i skolan på tisdagar. Glad mun.. Nåja, jag kan ju göra läxor och träna.
"Madelene är bäst i världen, med vissa undantag." "Bleh, jag har så ont i mitt fuckiga finger." "MaB är väl ingenting, det är så lätt allting." "Vart har du varit? Nu kommer du hem direkt efter skolan idag!" "Haddah!" "Aa, det är ju sant." "Sarru?" "Ischlo pischlo!" "Mähälium."
Ska ha konsert efter skolan imorn, det blir fullspäckat. Men jag ska nog gå ner till pentryt och räkna lite matte med tjejerna i klassen. Ha det så bra, vi hörs i sinom tid! (Hoppas datorn kommer idag.)
(v

mycket västkust











Hittade några snygga bilder på google från Tylösand och västkusten!

Jag sticker ifrån stan och drar västerut
Dit dan är kort men natten aldrig tar slut
Åååå och dom går, och jag går
Och dom ler, och jag ler
Och dom dansar, och jag dansar
Och dom tar, och dom ger
Det flyter upp på land, nere i Tylösand :)

sommarbilder

Innan klockan slår en sista gång, ska vi dansa hela natten lång :)








måndag

Bakom molnen är himlen alltid blå - Det har jag svårt att tro på ibland!

Måndag återigen. Jag åkte hem vid tolv, är jätte förkyld igen, hostar som en galning och kroppen känns som när man har feber! Bara att jag inte har feber. Ont i alla leder, det är helt galet. Ska stanna hemma några dagar och vila upp mig. Men på onsdag kommer jag vara rastlös, jag vet hurdan jag är. En liten rapport sen helgen kanske?
Jag och Karin åkte aldrig på the roof. Lite synd men det kommer fler tillfällen :) Fick ändå ut det jag ville av helgen så ;) Jag var med Amanda också men vi var däremot till Arvika en sväng. Sen kom vi tillbaka och åt, pratade och såg på tvn. Igår var jag ute och sprang (idiot! Därför jag mår som jag mår idag), dessutom var jag hos Therese och städade råttburen. Såg på tv. Uppdaterar lite senare! BANG ON THE PIANO.
(v

RSS 2.0