söndag


Hello
friends. Lite kass uppdatering. Händer ändå inte så mycket intressant i mitt liv :D
Nu äre så att jag till veckan på fredag har tenta så jag är inne i mitt tentaplugg. MEN, jag klarar inte sitta och plugga (!) så jag gör massa annat istället. Det visar sig på tentan hur smart jag är :O Och hur smart det var att hitta på en massa annat istället. Idag har jag varit ute med Berryfisen, städat hundgården, sopat hundhuset, kört bort gammalt mögelhö, läst lite inför tentan, varit och handlat både mat och annat och nu är jag banne mig trött. Denna veckan går vi tisdag 2 timmar för frågestund, onsdag ett par timmar för SI-möte och på fredag har vi tenta. Känns rätt bra ändå, panikläser inte men det kommer nog. Imorn ska jag, Madde och Sofia plugga nårra timmar på biblioteket. Bra för samvetet! Haha. Va ner på Roma förut och åt mat med mamma. Riktigt mysigt. Fler såna kvällar tack! Det var allt för idag folks. Keep up the faith.

(v


tunisien review

Hittade just lite roliga citat från Tunisienresan. Hade dom sparade på telefonen ;) Beakta att dessa utlåtande innehåller ganska mycket ironi och en gnutta bitterhet, vilket också bidrog till att de blev så fruktansvärt roliga! :) Love it!

Vi har precis kommit in på flyget och jag har fått fönsterplatsen. Karin har fått oturen att sitta ytterst, bredvid en ganska enorm person som luktade väldigt mycket svett och hon var inte sen att påpeka det. När vi skulle sätta på oss bältena och dyl. så hittade han något, jag minns inte vad det var, men Karin smygkikade på honom (vilket jag också gjorde) och vände sig om till oss och utbrast; "Paah, han tog en sån han ja!" (Jävligt roligt där och då.) Sen klagade hon på svettlukten resten av resan ;)

Lite senare, efter att vi lyft.. "MEN, ska det va såhär högt ljud hela tiden?! Jag kommer ALDRIG orka sitta och lyssna på det här i 4 timmar!"

På hotellet, vid poolen, spelas det hög arab-party-musik! Vi ligger vid poolen och Karin tittar irriterat bort mot poolhuset; "Käre värld! Här har man kommit hit för att vila upp sig och så tror dom att man är här för värsta partyt!"

Efter några "intima" samtalsämnen och diskussioner om sugmärken så gör hon ett på sig själv; "Jämt här går det väldigt bra och tänk dig, då är det ändå jävligt tjock hud.." Så kommer hon på sig själv; "MEN VA SMART Å GE MIG SJÄLV ETT SUGMÄRKE MITT PÅ ARMEN! Jag kunde ju ha gjort det under eller nån annanstans."

Nån dag senare; "Se vart jag har bränt mig då, I HÅRBOTTEN!"

Jag vaknar ganska tidigt en morgon (tror jag) och hör några fåglar kvittra som AS utanför vårt hotellrum. Vrider lite irriterat på mig i min stenhårda säng och somnar om. När vi alla vaknat, Madde vaknade alltid sist, får vi ta del av vad Karin har upplevt denna morgon. Fåglarna måste ha varit en baggis för hon har upplevt något mycket värre; "Jävla tysker, direkt på möran! Dom stre om das ist meine brillen! No, das ist meine brillen! Feck itte söve nöe!"

Och så var vi tillbaka vid vårat otroligt berikande samtalsämne - sex - sista kvällen i slutet av vår semestervecka.
"Nej men tänk när man har legat och haft sex tillsammans, då bara 'nej nu ska jag dra ut här och göra min sologrej'. Inte så kul."

Avresedagen var vi trötta och sletna och härdade efter alla roliga upplevelser. Vi tyckte att allt var komiskt. Det hände otroligt mycket. Höjden var väl ändå när vi kommit på flyget; Madde fick fönsterplatsen, jag mittenplatsen och Karin - längst ut, platsen hon helst inte velat ha - platsen med dåliga vibbar från resan ner. Och så uppstår det som gör det hela ÄNNU mer komiskt.. "Nej men se vem som sitter på andra sidan gången. Fan va det luktar svett. Nån får fan i mig sitta still hela resan."

(v


with all my heart




Under veckan fick pappas kisse, August flytta till Fredros. Han och Lotta (systern) va pappas små ögonstenar. Nu är det tomt uppe i Haga. Jag kör sista lasset med skräp på tisdag.

(v


19 and crazy


19 igår och tjaa, det förändrade inte så mycket :) Jobbade, märktes att jag inte jobbat sen i början av september, har halkat ur spåret en aning :P Sen när jag skulle stänga dök det upp massa känt folk, Jossan kom förbi och vi har ju inte setts sen, jag vet inte när! Va riktigt kul att prata :) Bosse kom förbi och vips var klockan tio i. TIO I, då är jag i princip färdig med kassaräkningen i vanliga fall. Så fick jobba över en stund och då dök Madde Danielsson upp och sen kom Securitaskillen. Men sen fick jag dra ner och åka hem till Gustav och tacosen :D Igår morse väckte han mig med frukost på sängen och värsta persenterna, parfym, presentkort och en stor sten! :) Sen fick jag duschtvål och body butter som luktade asgott av Maj-Britt och Eskil innan jag drog iväg till jobbet. Igår kväll när jag kom hem fick jag lite kläder, en kupévärmare, isskrapa, ljuslykta och lite annat smått och gott av mamma och Martin. Jätte nöjd, för i förrgår köpte jag mig 4 (!) par skor. Skopunkten såklart, så det var inte kvalitetsskor direkt men de är egentligen för lite finare bruk och det är ju inte så ofta jag är fin ;D Det var egenligen meningen att jag bara skulle ha köpt tre eftersom det är 3 betala för 2, men jag klarade inte bestämma mig så tog med allihopa hem och tänkte att jag skulle bli lite klokare efter att Maj-Britt och Gustav fått gett sitt tycke men de tyckte bara att alla var lika fina! Så det slutade med alla :$ Haha. Tänk hur det kan va!
Har bara tagit det lugnt idag. Sov till halv tio, myst med Gustav, sett på film, spelat lite gitarr, ätit mat och varit ute och gått. Jo just! Farmor var här vid middagstid också.. Och keekade lite tårta. Nu ska jag ta en dusch och tagga för föreläsning om metabolismen imorn.

What you got boy, is hard to find!
(v


roliga sms gör min dag


Ni
vet alla va en crosstrainer är, inte sant? Nu ska ni få höra på en, åtminstone enligt mig, riktigt rolig konversation.
Jag smsade med Madde en dag, och för ett tag sen köpte hon sig just en sådan crosstrainer. Förnån vecka sen smsade vi om lite allt möjligt och jag frågade i vanlig ordning vad hon gjorde;
Madde: Inge spc, drar öt skruver på crosstrainern, den gnirker... Sj..?
Jag: Okej, du tränar varje dag på den eller?
Madde: Nope, blir bare tjockare å tjockare för varje dag å örker itte trö på den grejjen, för den gnisslar för möe..
Lite senare den kvällen fick jag ett sms när jag låg i sängen i Börtan. Det var från Gunnel;
Hej har just löst för Putten ett stort och störande mysterium. Henne jumpin climbing sak gnisslade och hon har skruvat å smörjt i säkert en timme :'( Så kom mor på att det var i golvet det knakade å lät ;)
Inte skrattat så mycket sen i början av september då Karin skickade att hennes föreläsare nyss hade varit på toa med myggan på! Ni är för härliga.

(v


måndag




Respiration
, det är vad jag har suttit på föreläsning om idag. Intressant, jovisst, men det finns intressantare. Herre vad jag har halkat efter med disciplin i skolan nu. Förra veckan var jag ledig i princip hela veckan, va bara inne på torsdag och hade lab och SI-möte. Hemma vid 5 och sen iväg på min andra sysselsättning som jag faktiskt hade fullt upp med hela veckan. Förra måndagen satte jag nämligen igång med att flytta saker från pappas hus i Borrsjön. Trodde inte att det skulle bli alltför mycket jobb, han hade ju inte så mycket saker men det visade sig att det var en hel del över min förväntan. Sagt och gjort, jag ringde Rasmus (som jag skrev i mitt tidigare inlägg) och lilla pärlan följde med mig upp till Borrsjön för att starta veckans kvällsaktivitet. Japp, kvällsaktiviet. Fick inte komma in före kl 7 i huset, okej möjligen halv 7 någon kväll, kanske till och med kvart över 6. Stränga order. I fredags var jag färdig med allt i huset. Vid det laget hade jag kört sammanlagt 5 lass med bil och släpkärra. Möbler, kastruller, lampor, tvättmedel, you name it. Gustav anslöt sig på tisdagen och Madde hängde också med en kväll. I lördags var även Conny med och morfar tog traktorn upp för att hämta militärkärran med potatissättare och potatisupptagare på. Rasmus körde hem lilla grävaren, trailer och traktor (vilket tog ett par timmar!) och jag lastade alla tusen miljarders verktyg, bildäck, metallgrejer etc. etc. som fanns i "verkstan". Tror jag gjorde tre vändningar den dagen med släpkärra och full bil. Hade även med en till kärra som också lastades full. Bjöd på pizza på kvällen som tack för pöjkeras slit och på söndagen gjorde vi sista vändningen. Då körde Rasmus hem dumpern fullastad med plogblad och dyl. och vi lastade på dieseltanken, oljefat, cementblandaren på min kärra och jordfräsen på Gustavs och åkte hem vid 4-, 5-tiden. Och jaa, M-M-M säger jag bara. Nu slepper ja 'ha! Så glad för all hjälp jag har fått och pöjkeras slit :) De har varit till så stor hjälp.
Imorn ska Gustav och Jan traila hem stora grävaren sen är alla viktiga saker hemma. Idag ringde han när jag precis satt mig på tåget och berättade att han varit hemma hos mig hela dagen och flyttat maskinerna ner i hagen dit jag ville ha dom. Sen lagade han mat (nåja; köpköttbullar, korv, makaroner och egengjord (?) sås) åt mig. Uhh, va söt. Jag är så jäkla glad att jag har honom. Han.. Han är för bra. Det finns inte ord för hur mycket han betyder. Skulle inte byta bort han om jag så fick pengar för det. Haha. Bra va!

(v


as you go


Tjosan, bjuder på en tjusig bild på My! Hittar många fina bilder i mina gamla album.
Eftersom det är heeelt okej väder ute så har jag varit ute med voffsingarna och tagit en runda i skogen för att kika på alla intressanta jaktgubbar som sitter på pass. Det sitter en stackare bakom vårat hus och vi har i princip bara jakthundar så chansen att uppmärksamheten inte kommer riktas åt hans håll är gaaanska minimal. Roligt :P Igår satte vi ner pappas urna i marken. Jag, farmor och AC va på gudstjänsten och sen firade kyrkvaktmästaren ner honom i marken. Hemskt att säga men för mig så va han inte där, så jag hade inga överväldigande känslor att kämpa för att hålla tillbaks.
Har slagit Gustav en pling (han har gått på nattskiftet igen) och nu är det meningen att jag ska sitta och plugga, men jag är bara trött och har ingen koncentration. Ska ner till Jansons en sväng och bl.a. bestämma typsnitt på gravstenen. Sen ikväll ska jag och farmor åka upp till Haga och börja städa ur huset. Nästan så att det skulle kunna beskrivas som revolutionerade. Very exciting! Rasmus följer också med som bärhjälp och sällskap. Han ska hämtas vid 6-tiden.

(v


för ett liv som mognat något


Jag och Karin som utomjordingar (min tunga är egentligen blå). Tyckte den redigeringen blev riktigt bra ;)
Tagit ut lite låtar inför imorn. Oändlig nåd, blott en dag, du omsluter mig och innan natten kommer. Lite psalmer som ska spelas i Charlottenbergs missionskyrka imorgon kväll. Ska leta upp en till också, då tar jag nån Gunnardo-sång tror jag, eller åtminstone nått på piano.
Åkte till Gustav igår :) Då va Johan och Rasse där! Blev riktigt happy när jag såg passaten utanför Eriksstöge. Sen åkte dom och då kom Peter istället. Kände att mina rump/benmuskler höll på att försvinna (känner i och för sig likadant nu) så passade på att ta en promenix i mörkret. Lånade pannlampa och gick ut i skogen, gick förbi Anton och bort mot Mjögsjöhöjden. Det var så gött :D Ska faktiskt gå ut och ta mig en tur nu. Är ledig en massa till veckan, men tro inte att det blir slappt för det. Har tenta om nårra veckor och har hur mycket material som helst att bearbeta. Ska kiiiiila ut nu. Hej!

(v


fredag

Jaa! Äntligen lite nytt i bloggvärlden. Hittar aldrig roliga bloggar längre, förutom dom som jag redan läser förstås, men nu jammen fann jag mig en. Gött! Äntligen fredag är det också, har varit såå trött den här veckan. Va det mârten som tog ut mig? Va faktiskt ganska sleten på mârtensdagen efter flera timmars gående med Malin :) Sällskapet va fint med det är ju så hysteriskt mycket folk, vilket också kan vara kul ibland, men efter en stund blev det bara jobbigt - och kallt. Alltid. Kanske har nått med årstiden att göra va? Just därför stod tofflor på listan och tofflor hittades. 149kr, alldeles lagomt. Ska ta med upp till Börtan. Inte för att det någonsin brukar vara kallt hos Maj-Britt, no no, tvärtom ibland kanske ;) Men om fossingarna kan det över lag bli lite kallt, dålig cirkulation.
Idag vankades det lite immunologi och nånting som jag totalt har glömt bort. Va fan..? Nervsystemet - sinnen va det ju! Just precis. Och på tjugo minuter gick han igenom hörsel och balanssinnet. Det var panik det. Rolig han, han fastnar väääldigt på sånt som inte är så viktigt inför vår tenta. Han giller't nog. Åhh, bästa idag va när vi hoppade över till Markus när Stina (klasskamrater) gick av i Brunsberg.. Han kommer med så fällande kommentarer ibland. Inte typen man tror att han är, fräning.
Nu ska jag gå upp och fixa med nårra anteckningar och sen ska jag ringa hjärtegullet. GUSTAV :)

(v


mârten

Mârten va gaaanska kul för min del. Hade en del planer faktiskt, jag skulle in på Tiki och ta en shot med gamla gänget och en med Madde för att fira mârten och universitetsstart. Men, kom jag nånsin in på Tiki? Nej. Började vid 8-tiden med några cider och öl tillsammans med Madde och Karin, sen tjoffs va klockan halv 10 och mamma ropar att Gunnel och Martin ska med till stan så vi måste snabba på och gå ut och sätta in två säten i bilen. Gick faktiskt göör bra för min del, det gick på förvånansvärt kort tid! Och utan att jag visste ordet av satt Gönnel också i bilen och det bar av mot Arvikaaaaaa. Kisspaus i Fiskevik och sen stod vi vid Kocki och träffade på Gustav, Anton, Goodman, Magnus och Joel. Och sen är minnet lite sämre. Vi hamnade i häcken vid järnvägen, rev ner en soptunna inne på toan på Rajjens, åkte Extreme, kommer ihåg golvet av den karusellen, och stod vid Timmys. Ah, det var min kväll det! :) Lite diffust sådär, men roligt hade vi!

(v


"mer bröst till folket"

... från Karin! Haha, nu sitter vi (jag, Madde och Karin) och förfestar hos mig. Vi har hållt på i nån timme nu, as kul :) Nu har vi svept nårra groggar och shottar och ska dra oss in till Arvika och jag måste gå ut och sätta i ett extra säte i bilen eftersom att GÖNNEL ska med! = PARTY!

(v


RSS 2.0