middag på Rajjens













Skåda Karin & Virres fantastiska underverk!

Gårdagskvällen började med en sen middag och avslutades vid 3 hos Madde D med nattfika! :) Däremellan innehöll den allt från saltstöld  till besvikelse över borttagandet av Happy Hour på lördagar! Jag hade en grym kväll igår, tack till er mina vänner! Tack för fina presenter och gratulationer :D

(v


20 år!

Hallå där! Behöver jag ens nämna det, ni vet vad jag tänker skriva .. :) SJUKT DÅLIG UPPDATERING! Fy. Men jag fattar inte vart tiden tar vägen. Jag har hunnit bli 20! Blev det dock ganska nyligen (i söndags) och jag har blivit sååå gratulerad med en massa (!) presenter. Oj oj. På söndagen väcktes jag vid 06.00 av Gustavs mobilalarm som han hade ställt för att "överraska" mig med presenter. Dock vaknade jag först av alarmet, han vaknade först då jag irriterat kastade mig över honom för att få tag i mobilen och stänga av alarmet. Jag fick så mycket presenter, herregud. Bestick, kokbok, en bok om svampar, bestick och en gratängform av Sundbord. Sen lite längre ut på morgonen kom mamma och Martin med två påsar fyllda (!) med paket. Fick halsband, en orkidé, koppar med fat och assietter tillhörande två olika set, ullstrumpor, Kosta Boda-skål och ljuslyktor, ja en massa! Fick 11-kaffe, tårta och pengar hos mormor och morfar. Sen tog jag och Gustav med oss släpkärran hem och drog igång med att städa lobron, vilket betydde flera timmars hö-skôtting! Sex bilsläpkärror senare "tog vi aftan", duschade och tog emot Gunnel, Madde och Rasmus som kom på födelsedagsfika! Av dem fick jag 10st (!) superfina kaffekoppar med tillhörande fat med ljusrosa rosor på. Sen avslutades kvällen i Börtan där Maj-Britt gratulerade mig med 2st muggar från Sundborn-servisen som Gustav påbörjat. Vilken dag! :)
Igårkväll efter metodträningen i kompressionslindning kom Gittan och Gunn-Britt hit på tårta och kaffe. De hade med sig muggar, flata och djupa tallrikar ifrån Sundborn - jag säger då det, såhär uppvaktad med presenter har jag nog aldrig blivit förut! De var här i dryga en och en halv timme vilket innebar mycket skratt :) Sammanfattningsvis så har jag haft en jättefin födelsedag med väldigt fina presenter! Tack snälla! På lördag blir det middag på Rajjens! :)

(v


resumé

Hallå där! Här är det, jaa, fullt upp kan man säga. Idag var det kursstart på sjukdomslära med farmakologi I. Gick av 3v-praktiken i fredags, tänk vad fort tiden går, jag kan omöjligt fatta att jag har haft praktik i nästan en hel månad! Sjukt, men kul och lärorikt har det minsann varit. Vi har haft seminarium i Säffle också, det var också väldigt positivt trots att vi drog över tiden och kom hem sent :P
Annars har jag pysslat med lite musik. På demensboendet stod jag för sången och musiken varje onsdag i 1,5 timme och det kräver ju lite förberedelser. (Kan inte så många uråldriga låtar!) Haha, men trevligt var det, jag hade en väldigt tacksam publik. Min arbetskollega Sarah har gift sig (!) men jag jobbade dessvärre den helgen så kunde inte delta i firandet. Har förstått att möhippan var allt annat än tråkig i alla fall ;) Har även varit hos Sofia R på födelsedagsfest vilket också var mycket trevligt! I lördags hade jag en liten s.k. förfest hemma då Nanna, Virre, Madde och Karin var deltagande innan Karin rattade oss in till stan vid kvart över tio, halv elva-tiden. Vid det laget vi nådde Arvika stad minskade vi från 5 till 4 personer :P Årets mârten var dock ingen 10-poängare för min del, ådrog mig ett par örfilar, det är ju alltid trevligt. Kul var det att träffa folk i alla fall, de flesta ganska okända dock.. Ytterligare händelser skedda under helgen är min svågers och mormors spontana sjukhusbesök. Ja, som ni ser så händer det en del. Hoppas ni hade en trevvle mârten! 

(v


RSS 2.0