turnéavslut

Åh vad roligt det var! Jag lovar, jag kände mig så tacksam över att fått uppleva turnén tillsammans med klassen. Det är så otroligt kul på scenen och vi har repat som galningar för att det skulle sitta. Och det satt såå mycket bättre igår kväll än det har gjort någon gång förut under våra turnédagar. Jag är jätte nöjd och jätte glad. Springandet upp och ner mellan logerna, paniken, frustrationen, alla känslor, jag älskar alltihop! Och jag blir alltid lika lycklig när vår slagverksektion drar igång introt på Eat The Rich av Aerosmith och Victor och Madde spelar stämmor på soloslingan i början. För att inte tala om när Linnea klämmer i med sin starka och gälla röst! Det går rysningar över hela mig. Jobbar man ihop med folk på det här sättet så kommer man nära dom. Det är jävligt skönt. Det blir som en helt annan relation med dom. Jag blev precis som jag förutspått mycket mera taggad igår kväll. Det säger sig ju nästan själv, när det kommer bekanta som har förväntningar så stiger adrenalinet i kroppen. Jag var så taggad och jag försökte tagga alla andra också, speciellt Marcus som verkade helt slö i början, men han taggade att till sig :) Jag skulle kunna leva på såna här känslor, det är sånt här som gör att saker och ting är värt all möda och slit. Det är sånt här som gör musik så extremt kul! Jag blir så lycklig, kort och gott. Och ännu nöjdare blir jag när jag hör att klasskamraterna tycker likadant. Fy tusan, jag älskar det.
Vi körde en gemensam peppning nere i baren på Ritz. Vi gjorde en julgransskakning, det var kul att se allas spända miner. Gaah, den känslan innan man ska gå upp.. Obeskrivlig, jag blir helt till mig bara jag tänker på den. Jag minns den så tydligt just nu men glömmer bort den allt för fort igen. Men det är så, man kan inte hålla kvar den. Den kommer igen när det är nåt riktigt stort på gång, ungefär som igår :) En mentalt påfrestande vecka har det varit men jag är så glad. För alla intryck och allt.. Jag älskar det. Jag säger då bara det, jag älskar det. Tack alla som kom och kollade! Jag blev så glad!

(v

koppom & gunnarsby

Dag tre på turnén avklarad! Hjälp, imorn är det turnéavslut. Attans, jag vill inte att det ska vara slut nu. Tyckte det var jätte gött att vara borta från skolan. Gå upp på morgonen och veta exakt vad du ska ha på dig för showkläder, träffa på klassen utanför musikskolan kl 8 på morgonen och trycka in dig i en buss tillsammans med sju andra galningar som sitter och skriker 'det du inte lär dig nån annanstans lär du dig på GEMU:n!' Vi har det ganska kul. Idag var det kul. Idag var vi samlade och snackade med varandra riktigt. Undra om det blir ännu bättre imorn. Fan, jag kommer grina. Uhh, varför är det alltid såhär.. Att det går fort när man har roligt. Jaja, sluta tjata. Imorn är det turnéavslut! Hoppas vi når klimax under kvällsföreställningen. Allvarligt. Jag hoppas!
Nu har jag gjort kulturhistoria - jag är  nöjd.
(v

töcksfors & silbodal





Dag
två på våran fyradagarsturné! Vi har varit i Töckfors och i Årjäng. Det gick okej. Asså, jag hoppas vi får lite mer sprätt på showen på torsdag. Nu börjar alla våra skämt kännas törra, det är ju för att vi har hört dem så många gånger nu. Alla kan allas repliker, det borde ju vara ganska bra egentligen. Det går ju lätt att improvisera. Hoppas alla är taggade och vi känner den där otroliga samhörigheten på torsdag kväll. Jag saknar nervositeten faktiskt! Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknade det där jobbiga darrandet i kroppen men ack, vi behöver verkligen det för att tända stubinen liksom. Ganska otroligt vad nervositet kan göra med en! I både Töcksfors och Silbodal fick vi stå på stora scener. Det var bra, den sista var helt klart snyggast. Jag kan nog inte utvärdera vilken av dagens spelningar som gick bäst.. Dom gick nog lika bra. Ljudet var klart mycket bättre på Årjängs-konserten, Mr. Cool satt som ett smäck. Längtar tills på torsdag :) Sanna kom och hälsade på oss i Årjäng också, hjälp vad längesen det var man såg henne! Hon hade klippt lugg, men annars var hon sig lik. Så synd att hon slutade i vår klass. Men men :) Tänk va många roliga personligheter vi har. Ibland tror man att man känner dom, ibland visar sig sidor som man aldrig förut har sett och man blir så grymt förvånad. Det är inte alltid lika kul men man gillar dom ändå. Vilken familj va, det blir ju nåt visst när man lever inpå varann i pentryt. HAHA.
Kul att jag prioriterar annat i mitt liv än skolarbete och sånt som behöver göras. Yes, jag är ambitiös så det skriiiiker om det! Fan. Varför har inte Stina nån kul blogg man kan läsa. Jag hade haft sidan uppe jämt.
(v

turné premiär

Nu är den igång! Vår fantastiska fyra-dagars turné som handlar om Klemens Livs; den nya chefen, kassörskorna Lena och Sandra, lagerarbetarna Lenny och Roy, städaren Sonja och självklart praoeleven. I showen ingår också två förälskade par som reder ut några dispyter, en mörkhyad afrikan, två amerikanska tjejer, Mr cool och hans två fjortistjejer, en maffiaboss och hans brud och prinsessan Victoria.. You name it! Kom till Ritz på torsdag kväll 19.00 och kolla!

Hittills så har det gått ganska okej. Första föreställningen hade vi på Kyrkeby. Det gick jätte bra faktiskt! Allt funkade super, alla hann med att byta om och sminka sig. Sen kom vi till Järven och då minsann va det inte lika bra, det tror jag vi alla var eniga om. Ljudet var alldeles för högt och akustiken var mycket dålig. Vi spelade i en liten aula. Det var trångt och jag hann inte sminka färdigt mig så brunfärgen bara rann på mig och jag kom in på fel sida scenen. Dålig planering! Jag och Magda glömde bort våran andra sketch så Anders fick improvisera dit nåt istället. Ja jösses, men imorgon tar vi nya tag. Det kommer gå bättre! :) Bilder från turnén får komma lite senare.




Dagens fantastiska väder!
(v

jobb

Gissa om jag har dåligt att göra just nu här i affären. Kollar runt på internet, sopar golvet, väntar på att klockan ska bli 7. Det enda jag har kvar att göra nu är att sopa mer golv och göra i ordning till djuren för kvällen. Resten är gjort. Wow, kan man ha det roligare eller.. När jag slutar ska jag åka till Madde och hjälpa henne öva lite för imorn. Då drar våran turné igång! Det kommer bli hektiskt! Våra första föreställningar kommer nog mest bara vara röriga och jobbiga. Efter 4 föreställningar eller så, då kanske vi börjar få kläm på det :) Jag måste packa ihop lite saker, fixa rep och tejp, accesoarer och kläder inför veckan. Färga håret ska jag göra också och egentligen försöka få gjort några läxor men det lär ju aldrig bli av. Igår gjorde jag min lektionsutvärdering för idrotten. Måte försöka få in den denna vecka, problemet är bara att jag inte är i skolan på hela veckan pg.a turnén. Vi avslutar den på torsdag kväll. Har jag inga lektioner på fredag så lär jag inte vara där då heller. Då måste jag skicka med pappret med nån annan som ska dit. Krångligt.
Vad irriterande det är att stå här själv. Det finns typ ingen att prata med, jag får gå och sjunga för mig själv. Och roa mig med att kolla på fina grejer som går förbi. Äh, inte värt att jag skriver nånting mer om just den biten. Haha :P Jaa. vad ska jag sysselsätta mig med nu då när jag har skrivit ett inlägg.. Göra djuren kanske, lika bra att börja och ha massa dö-tid i slutet istället.
(v

sofia 18 år

As, va roligt jag har haft idag. Speciellt imorse vid 9 då jag, Madde och Rasmus blev avsläppta uppe hos Amanda där resten av gänget var. Vi skulle börja dagen med att kidnappa Sofia! Det var så sjukt eggande. Jag, Rasmus, Kenny och Jossan var utklädda till rånare/kidnappare och så hade vi Walle som chaufför. Åh, det var så himla kul :)
Vi körde ner till Sofias hus och parkerade utanför häcken, nära till ingången. Vi smög in i hallen helt svartklädda med mössor och solglasögon där Katti och Lars mötte oss. Jossan slog på filmkameran och kidnappningen kunde börja. Louise som hade sovit över hos Sofia satt i extra sängen redo med kameran när vi stormade in. Kenny och Rasmus gav sig på Sofia som låg "sovande" i sin säng och drog en mössa över hennes huvud. Jag tror inte hon fattade vad som hände först, men sen började hon flämta och typ skratta nervöst. Killarna tog hennes armar och ben och bar ut henne, de slängde in henne i bakluckan på Walles bil och både Katti, Lars och Birgitta, Sofias mormor kom ut i pyjamas och tog kort på henne. Jag bann fast henne med hopprep och ett rep som låg i kofferten. Det gick inte speciellt bra, hopprepet var alldeles för kort och hon låg ner så det var svårt att få det runt henne. Repet var ihoptrasslat så jag virade det bara runt hennes armar, såg typ ingenting för det immade igen på mina glasögon. Kunde inte hålla mig, hela situationen var så himla komisk. Vilken action säger jag bara! Det var otrolig kul. Vi slog igen bakluckan och hoppade in i bilen. Spelade hög musik och åkte runt runt tills resten av tjejerna hade hämtat grejer i Sofias hus och tagit sig ner till Statoil. Det roliga var att vi åkte omkring 5 rånare i en svart volvo som inte körde speciellt lagligt. Åkte nerför storgatan med rånarluvorna på oss och ner på gamla lastbilscentralen, runt runt, sladda och växla, upp och ner, över gupp, tvärnita och gasa igen. Ganska roligt! Hörde hela tiden hur hon skrattade nervöst och mumlade 'herregud!' När de andra tjejerna var nere på Statoil så åkte vi dit och släppte ut henne. Då hade vi affischerat på anslagstavlan med några posters på Sofia. Vi tog av oss maskerna och avslöjade vilka vi var. Hon såg helt chockad ut, där stod hon i pyjamas utan skor nere på Statoil med ett tiotal vänner runt sig som stod och flinade lite elakt. Nåja, ska det va kalas så ska det va! :) Hon fick köpa frukost på Statoil, det blev en kanelbulle och en Ramlösa. Sedan bar det av till Folketshus toaletten där hon fick sminka sig med vänster hand och inte ta bort det om det blev fel, och byta om. Hon fick ha randiga långkalsonger på sig, högklackade skor och en vit t-shirt som inte längre var så vit.. Jossan hade rullat den i slasken och kladdat in den med ketchup och annat kul. Ganska sunkig i alla fall! Det luktade apa :) Sofia överlevde även det och kom ner till centret där jag och några till väntade. Bl.a. Amanda, Kenny, Madde, Anki, Marika och Joanna. Hon fick en sup och började måla teckningar som hon sedan fick sälja. Det gick jätte bra, hon fick sålt dom allihop och övergick sedan till att sjunga för att få in pengar för en framtida sökning till Idol. Det tyckte hon va lett iaf :) Hon fick en sup mellan varje också. Innan sången halsade hon resten av min Marinella-Aquavit blandning så när vi slutligen, efter att Sofia samlat in 30 namn mot tidelag, hamnade på McDonalds för att äta mat var hon lagomt pigg. Efter en lång paus på McDonalds försökte hon sälja fönstertvätt, men det gick inte så bra. Hon valde fel bilar helt enkelt, men då kom Walles som en räddande ängel och Sofia fick tvätta hennes bakruta. Efter aktiviteterna hamnade hon i solen utanför centret och där blev hon ett bra tag, tills vi andra som beslutat att skippa Securitas-scenen, kom tillbaka efter att ha väntat på Anki, Jossan och Walle som skulle iväg på match. Då hade hon bara en grej kvar att göra. Då skulle vi avsluta dagen där vi börjat den.. Statoil! Porrtidning, 6-pack öl och ett cigarettpaket. En fulländad födelsedag ;) Haha! Därefter lämnade jag och Madde Sofia i Kenny och gängets händer! Nu ska hon nämligen iväg på Tiki och skaka röv! En rolig dag tycker jag :D Jag gillar överraskningar!
(v

middag

Det är sällan man ser mig skriva inlägg halv sju på morgonen. Eller ja, någon över huvud taget. Vaknade kl 6 av ett förfärligt kras som kom nerifrån. Då hade tavlan i hallen släppt på baksidan och åkt ner i golvet. Martin va också uppe och satt och såg på tv, han hade blivit lika förvånad han. Vad gör jag uppe kl 6 på en lördag då? Jag menar, man brukar oftast gå och lägga sig igen. Och jag sitter och nickar framför datorn istället. Ni kommer förstå lite senare ;) Tänkte att det var väl ändå ingen idé att lägga sig igen. Skulle bara bli jobbigt sen.
Idag måste jag nog städa akvariet, det ser för jävligt ut. Har en kulturhistoria inlämning som vi fick nu under veckan, jag menar, förträfflig tajming! Måste göra en till utvärdering av min och Maddes egna lektion, träna på natur och matte. Matten är det väl ganska lugnt med än dock. Det blir panik den sista veckan istället. Egentligen borde jag sätta mig med läxorna nu.. Eller inte, för jag kan INTE tänka. Jag måste förbereda för turnén som drar igång i övermorn också, det är min enda chans idag eftersom jag jobbar imorn. Ska bl.a. fixa kläder, vattenfärg och pensel, dammsugare, rep, lasso, tejp och öronproppar till mig själv. Förstå va slut jag kommer vara när den här veckan är över! Måste in på apoteket också.. Hämta ut en salva.
Igår var vi tjejer hos Sofia på 18-års middag :) Hon fyller nämligen 18 idag, STORT grattis! Vi spelade spel och stre. Och åt mat, viktig bit det där. Hon fick ett presentkort på Secrets of Sweden av mig, Louise och Madde. Hon fick en Carmen Electra video. Vad jag förstod så var det en instruktionsvideo till hur man strippar. Oj, jag kommer inte ihåg allt vad hon fick. Hon skriver det säkert på sin egen blogg, blueberrybaby.blogg.se :) Nä, om man skulle ta och göra sig i ordning då. Kan knappt vänta! :D












(v

tisdag

Vaknade helt sönderstressad imorse. Hade ont i axlarna, skuldrorna, slängde på mig gympakläderna (vi skulle ha utegympa) och struntade i sminket. Orkade inte sminka mig efter idrotten heller, jag har varit så fruktansvärt uppjagad inombords de senaste dagarna men samtidigt trött, att jag inte hinner uppfatta allt som händer runtomkring. Det händer alldeles för mycket. Eller det är både bra och dåligt såklart. Jag är den typen som behöver saker att göra så.
Jag tog mig igenom dagen åtminstone. Imorn ska jag ha tredje körlektionen, hoppas det går bättre den här gången. Ska läsa lite naturkunskap sen och duscha och lägga mig i tid. Kanske hinna städa akvariet också.. Det tar ju några timmar så det är bäst jag sätter igång med det snart om jag vill komma i säng någolunda tidigt.
Åh, det ska bli så roligt om några helger. Jag, mamma, Madde och Gunnel ska antagligen ut på vift! Blir spännande att se vad det blir av det :) Imorn ska jag för övrigt träffa Johan en sväng. Kolla på huset och äta lite mat. På torsdag har vi repdag på musikskolan för nästa vecka åker vi ut på turné! Det ska också bli spännande, vi ska nämligen turnéra runt på högstadieskolorna häromkring. D.v.s Töcksfors, Årjäng, Järven, Kyrkeby, Central, Koppom, Charlottenberg och sedan slutligen avslutar vi turnén på Ritz. Ska bli jätte kul faktiskt. Bara vi får ihop pogrammet och alla roller och sketcher. Tror det kan bli skitbra om allt klaffar de kommande repdagarna. Ska till Björn efter repdagen på torsdag :) Och på fredag åter tillbaka till musikskolan för en ny repdag. 9-15! Sen tar vi helg och drar igång med turnén 8.00 på måndag. Finalen hålls på torsdagskvällen kl 19! Kom och kolla :) Blir förhoppningsvis skit bra. Tror bestämt att dessa turnédagar med klassen kommer sätta sig i hjärtat, det brukar vara så vid såna tillfällen. Lägger in lite soliga bilder sen i eftermiddags också. Just det, för er som inte vet så har vi införskaffat en undulat också. Det var en månad sen ungefär men vi trodde att den skulle dö, så mamma tog hand om den. Han/hon/den lever fortfarande :) Ciao!











(v

sara 18 år

Jag tänkte lägga in lite bilder sen Saras 18-årsdag! Vi firade den med buffé, champange och lite dricka hemma i hennes enorma villa framför melodifestivalen! Mys :)


















(v

lördag

Grattis Sara och Virre som fyller 18 idag!
Igår hade jag min andra körlektion. Det gick som det gick. Jag gör sånt jag aldrig gör annars, t.ex. hackar i nedväxlingen. Jag blir så sur på mig själv. Nästa körlektion har jag till veckan på onsdag och då ska vi ge oss in på parkering och antagligen fortsätta med backningen. Första backningen jag gjorde igår va verkligen helt värdelös. Backade mitt ut i vägen, över båda körfälten i korsningen. Andra och tredje backningen gick betydligt bättre. Jaja, man går väl inte och tar körlektioner för inget! Tur att man ser resultat.
Jag och mamma åt mat på Jennys och jag väntade på Björn till halv 5. Sen åkte vi hem till honom och kollade på gamla kort. Långt hår och söt, det är han det :) Sen åkte vi till Karin och Lars och åt middag. Såg på Smala Sussi och lekte lite med Boss och Amadeus. Karin och Lars hundvalp och kattunge alltså. I slutet somnade Boss i soffan på Björns ben och höll på att ramla på huvudet ner i golvet. Sen knyckte jag honom och då låg han som en lealös liten säck i mitt knä. Så himla söt! Haha! Nu ska jag snart åka ner till Ch-berg och göra inbrott hos Jossan. Ska se om jag hittar en rosa Lena Ph-klänning till ikväll då Sara ska ha party. Melodifestivaltema :) Ska bli kul! Imorn är det repdag i stan. Skjut mig.

(v


orienteringsdag


Partiarbetet
är inte färdigt och jag tycker inte att det är kul. Dessutom behöver jag hjälp från morfar. Det är inlämning imorn och jag kom på att jag kanske skulle börja på det igår. Ååh, får nog fortsätta med det. Men nu är jag så trött efter orienteringen.. Det gick skit bra, jag och Johanna sprang tillsammans och vi tog alla kontroller på poängbanan :) Det var jobbigt att springa och dra på jackan, den kunde jag lika gärna ha lämnat vid start men det är ju nånting med mig och bagage asså. När jag sprang springklassikern så hade jag en stor fet väska runt mig. Typiskt mig. Så ska jag inte ha i år, men göra den, det ska jag nog :) Hur som helst, inget regn förrän vi skulle gå hem. Var färdiga vid 11.30. Gick ner till sjukhuset och ringde mamma, hon var på lantmännen så vi fick skjuts in till själva stan. Inte fel. Nu sitter jag här och känner hur otroligt gött det är med torra strumpor! Nej bäst jag gör partiarbetet.. Eller ringer morfar. Huvudsaken att jag börjar medans det är dagen!
(v

stockholm












































Igår kväll kom vi hem ifrån Stockholm. Vi hade jätte roligt, jag önskar att vi hade stannat längre. Bussresan var inte ett dugg dryg, sov bort nästan tre timmar på nervägen och lyssnade på musik. Hur mysigt som helst med skolresa ju. Kul att de som läser kulturhistoria kursen gör nåt ihop, även om det mest blir musikestetarna som går tillsammans. Lärarna delade upp oss i två grupper, musikesteter i en och bildare och kulturare i en. Vi är ju så himla många :P Undra hur vår klass hade varit om vi hade varit lite färre.. Äh, ska inte klaga. Jag tycker om den :) Vilken tur att jag inte bytte, det passar mig nämligen väldigt bra med lite praktiskt arbete med instrumenten.
Det finns så mycket att berätta :) Det har hänt mycket!
I lördags var det som bekant Charlotta, det är som vanligt lite halvtörrt på dagen. Man kollar i stånden som blir mindre och mindre för varje år, hänger lite vid stora scenen, kollar på små stjärnorna på scenen uppe vid grillen, går upp och ner helt enkelt. Vi åkte ner till halv 12, trodde Sofia, Sara och Johanna skulle börja spela då men det visade ju sig att dom inte började förrän 12 så då fick jag lite tid att prata med känt folk istället. Tog kort på tjejerna när de uppträdde, vi gick och fikade på Källmans sen och lyssnade på skvaller. Gick ut och mötte Tobias, Sofia pös iväg till Rhodos och vi två gick upp till Charlotta grillen för att kolla på små stjärnorna. Lovade att rösta på Kristine, Ida och deras kompis när de uppträdde med So What. Hur söta som helst var dom :) Finns bilder i inlägget nedanför, men så vitt jag vet så vann dom inte. Efter små stjärnorna skulle Madde och Tobias spela på stora scenen så jag följde med och filmade. När kröningen sen var över, det var för övrigt Pontus Tidemand som krönte. Folk busvisslade och klappade i händerna åt honom och jag kan väl säga att han verkade inte speciellt bekväm där uppe. Det var kul ;) Efter kröningen åkte jag, Tobias och mamma upp till Therése och visade upp honom. Sen åkte vi hem och käkade och väntade på att åka tillbaka till Ch-berg. Vi var bjudna till Jossan på grillfest. Satt ute på altanen och skrattade och pratade, jag grillade våra flintastekar och det tog ju ganska länge. All cred till mig tycker jag som stod där ute i en halvtimme typ och såg köttbitarna brinna. Tog två varv på samhället, första gången gick jag och Madde själva och då kom Daniel och Jesper och lekte galna. Nåja, kvällen avslutades på Jossans altan vid halv 3 ungefär och somnade gjorde vi vid 5. 4 timmar, mums!
På söndagen åkte Tobias hem och jag packade i ordning för Stockholmsresan. Så engagerad i packandet var jag inte, jag hade nämligen panik på kvällen när klockan blev 10. Somnade efter 12 någon gång, gick upp fyra timmar senare. Yes, jag ställde klockan på 03.55 och åkte in till stan lite över 5. Satt i bussen kvart i och studerade mina pigga och glada klasskamrater som trots tidpunkten på dygnet faktiskt var ganska glada. 06.08 bar det av mot Stockholm. Slumrade redan utanför Edane. Har några svaga minnen av Karlstad och sen sov jag som sagt bort i stort sett tre timmar. Nåja, jag satt och nickade till och huvudet ramlade åt både höger och vänster så så värst djupt sov jag inte. Men det var jäkligt mysigt och typ en, två timmar efter att vi börjat åka sov alla bak i bussen. När vi kom fram till Stockholm vaknade alla till liv och vi klev av på Drottningholm. Sjöng kungasången fyrstämmigt för de snygga soldaterna. En del av de som marscherade förbi började gapskratta och det tyckte vi va skit kul eftersom vi saboterade för dom, det är ju ganska viktigt att soldaterna är allvarliga. Sen har vi musikhumor och hörde själva att vi inte bara sjöng en halvton fel då och då, eller missade texten utan speciellt taktfasta och känslofyllda var vi inte heller. Mycket roligt! :) Vi gick en guidad tur på slottsteatern och åkte sedan in till centrala Stockholm för att gå en guidad visning på gamla stan. Det var astråkigt och kallt och åkte sedan till vandrarhemmet och båten Chapman för att checka in. Gjorde oss i ordning på lite drygt en timme och sen gick vi en guidad tur på kungliga operan. Det var däremot mycket intressant! Det var verkligen hur coolt som helst, guldigt och rött överallt och pampiga dekorationer. Guldfoajén va grymt snygg också med speglar överallt och målningar i taket. Efter visningen fick vi en och en halv timme på oss att äta, vilket vi gjorde på gallerian i närheten. Kyckligsallad med parmesan! Sen bar det av till föreställningen på operan som började halv 8 :D Skit fränt. Jag har aldrig varit på ett sånt ställe förut, jag var mäkta imponerad. Föreställningen var hur lång som helst, drygt tre timmar och innehöll sammanlagt 4 akter, och det mest komiska var att vi alla höll på att somna. Jag vet inte om det var för det speciella ljuset där inne, värmen och de mjuka stolarna men vi hade ju gått upp grymt tidigt och var trötta efter dagens aktiviteter. Operan var slut vid halv 11 och vi gick tillbaka till båten. Den utsikten! Ooh, mycket snygg. När vi kom tillbaka till hytten bytte vi om och la oss. Jag, Madde, Amelie, Virre, Karin och Johanna sov i samma rum och på slutet när vi hade släkt var vi så övertrötta att vi skrattade åt det mesta som sades. Somnade vid 12 ungefär och vaknade vid 8. Efter en god hotellfrukost lastade vi in grejerna i bussen och gick ut på stan. Hittade lite småsaker, gick mest på drottninggatan, men sista timmen sprang vi runt i gamla stan. Där sprang vi på David Flognman komiskt nog och blev lika förvånade båda två. Taserudstvåorna var också där på skolresa :) Vid halv 3 skulle vi samlas på nationalmuseumet och påväg dit dyker Martin Skoog upp bakom oss. Mycket lustigt :) Nåja, nationalmuseumet var sövande. Snygga tavlor men otroligt sövande, det blir så när man inte sover mer än 4 timmar per natt. Bussresan hem var lugn men rolig och innehöll bl.a. "ödets ironi". Jag och Madde stre bort en och en halv timme, d.v.s hela vägen till Arboga gick på typ en halvtimme i våra huvud. Stockholmsresan med klassen och kultur och bild får 4/5. Jag hade velat haft mer tid i Stockholm. Definitivt! En dag till eller så :) Det är tråkigt att den är över, men annars var den toppen!

(v

charlotta-bilder












Charlotta!
(v

charlotta

Inte likt mig. Det här är verkligen inte likt mig. Vaknade med ett ryck för tio minuter sen, blev klarvaken, insåg att det var Charlotta-lördagen och att Rebecka återtagit sitt pass. Jag ska alltså inte jobba idag! Och jag blev glad. Okej, det må vara likt mig men efterföljande känslor då..
Vaknade riktigt glad, tittade ut på vädret och kände inget annat än lycka. Tills jag insåg att dagen är kort och förr eller senare kommer komma till sin ända.
Puuh, det här är rena vansinnet. Mina känslor håller på att dränka varann. Jag har kommit fram till att det inte skulle hjälpa om nån valde åt mig, jag vet ändå vem som skulle fortsätta snurra i huvudet. Det är inte så jag ville ha det, inte att vi medvetet håller oss på avstånd från varann. Vilket rent samvete jag måste ha. Nej allvarligt, vad gör jag! Antingen så är det här riktigt stora fantom-matningar eller så är det något. Dom ger sig ju inte hur jag än gör! Och jag blir ständigt påvisad om att jag ska hålla mig på min sida av spelplanen, som ganska drastiskt har förminskats. Mycket irriterande.
Men vad gör man när nån har tagit hela ens hjärta..?

(v

walle 19 år

Det har varit en mycket händelserik helg. Inte varit ledig en sekund, trots att jag tagit ledigt för galans skull. Men som vi alla vet så blev den inte av, men jag var inte trög att hitta på annat!
I torsdags var det valborg, det finns lite bilder längre ner. En helt okej kväll :) På fredagen hade vi repdag på musikskolan, inte den bästa repdagen jag har varit med om. Var bakfull, trött och urlakad och på dåligt humör. Det var fint väder i alla fall som piggade upp, sen åkte jag iväg med Björn och Karin och pantade. Efter att vi hade släppt av Karin åkte vi hem och lagade mat. Eller han lagade maten, jag gjorde salladen. Standard nu faktiskt! Vad gjorde vi mer.. Vi myste lite i solen :) Jag somnade i soffan, vaknade vid halv 10 och bestämde mig för att stanna. Vi la oss vid 10, somnade vid 11 och vaknade  8. Det kändes mycket bra :) Åkte hem lite senare på dagen och gjorde mig i ordning för 19-års kalas hos Walle i Lersjön. Jossan och Joel kom och hämtade mig och vi lyssnade på en sketen Thorleifs kassett eftersom bilen bara hade kassettspelare. Åh, det var jätte trevligt och jag hade väldigt kul! Walle fick lite för mycket men vad jag förstår så hade hon roligt hon med, jag känner mig en aning skyldig, men bara en aning. Hon kommer antagligen aldrig mer bjuda mig ;) Jag kände att det var ostabilt sen torsdagens bravader så jag tog det lugnt, Jossan tog det också lugnt.. Inte :) Hade roligt jag, speciellt på slutet när jag och Jossan spelade "med andra ord" med pöjkera. Klockan var runt 12 och vi satt och bara rabblade ord! Mycket kul :) Vi var i Walles brors hus och utsikten var verkligen hur fin som helst. Tänk bara under högsommaren.. Superfint!
I söndags var jag med Amanda. Vi var ute och gick, käkade glass och gungade. Mys! :)
Det är för övrigt jätte fint väder ute. Jag är på lite sånt där halv-humör idag där jag inte vet vad jag känner. Eller jag vet att det är något som tynger mig, som inte är helt bra. Sen är jag nog lite spänd för helgen också.. Ehm!!
    

























(v

valborg


















Keeping me alive
an ocean between
(v

RSS 2.0