onsdag

Plugg, plugg, plugg! Det är vad mycket av min vardag handlar om just nu. Det är lite trist att inte hinna med annat som man skulle vilja göra men, allt jobbigt för oftast något bra med sig! ;)
Dagen har bestått av 5 timmars tentaplugg på Björkbacken hos Madde D med Tina, Björne och Sofia. Kanske stundtals något ostrukturerade timmar men effektivt och trevligt. Jag lärde mig i alla fall ;) Efter hemkost skyndade jag mig ut i det höstlika vädret, dock inte så kallt som det brukar vara vid den här tiden på året men regn och rusk det har vi i alla fall! Tog en promenix med några vovvar och snackade samtidigt med Anki i telefonen, som för en gångs skull är ledig, det är hon aldrig :D Härligt att höra att det är bra med henne! Har även kört in en lass med ved och städat rummet. Känns nästan som jag är lite "efter" när jag skriver att jag har städat rummet, väldigt många vänner har ju egen lägenhet eller till och med hus, haha! Klädhögar, lortiga kattspår i fönstret och på golvet är åtminstone putts väck! Fantastiskt.

Ååh, i torsdags (för exakt en vecka sen imorgon) 27/10 fick Johan och Lizette bebis, lilla Tilde på 4,2kg och 53cm! Gustav och Eskil blev alltså farbröder :) I söndags, då de kom hem från BB var vi där och tittade på det lilla miraklet. Hon var så fin! Mycket mörkt hår och pyttesmå öron. Tog lite släktkort och snoosade bebis! Det får vi hoppas att det blir en del av :)

(v


RSS 2.0