8:an

Jag tänkte nu presentera en lite yngre, ljusare variant av mig själv
här tillsammans med Madde, Jossan, Amanda, Martin, Rasmus och Johan :')




Och vi kan ju konstatera att det har hänt gaaaaaaaanska mycket på dehär 5-6 åren!

(v


onsdag

Sjukt dåligt bloggande bl.a. pg.a. praktik, skolarbete och tidsbrist. Jäkligt trist att allt ska ta sån tid! Är riktigt sleten och trött nu och då ska jag jobba fredag, lördag, söndag heldagar ovanpå det och på igen med ett seminarium på måndag under sista praktikveckan. Har tagit mig vatten över huvudet, skäms! Inatt vaknade jag t.ex. kl 03.00 och var ute och jagade hästar i en dryg timme. Det var spännande. Sen slumrade jag en timme och sen var det dags att gå upp. Så kan det gå :P Men praktiken är bra i alla fall, helnöjd!
Allt för nu!

(v


skolstart för två veckor sen

Mina vänner, mina vänner! Skolan har ju startat igen vilket har inneburit en massa återgå-till-rutinerna-igen-tid, därav det glesa bloggandet från min sida, inget annat.
Är sjukt trött just nu. Puuh. Och denna vecka har vi ändå bara gått tre dagar? Galet vad tidiga mornar och en sju helsikes massa sittande under dagarna kan göra med en. Jag lovar, det är allt sittande som är boven i dramat. Och kanske litegrann den mentala påfrestningen som blir. Man blir ju ändå rätt sleten av att ta in så mycket information. Hjälp, så mycket sittande och så mycket information som jag fick under de första dagarna på år 2 det har jag då inte fått på hela sommaren, och sommaren är ju ändå ganska lång :P
Idag har vi haft metodövning 4 med blodtryck, puls, andningsfrekvens, PEF-mätning och temp. På eftermiddagen hade vi ergonomi. Nog för att det är drygt men det är bra att ha, jäkligt bra att ha. Men nu är jag ärligt talat så trött att mina ögon går i kors. Har suttit och skrivit ner en målbeskrivning som jag ska sträva efter nu på praktiken som börjar till veckan. Yes, ni läste rätt, praktik i tre veckor framöver! Det ska bli roligt! :) Jag ska vara på Gunnarsbygården i Cbg och jag har bl.a. sjuksköterskan Helene som handledare. Fast denna praktik kommer mest handla om grundvård så vi ska gå mycket med undersköterskorna och jobba nära patienterna. Det ska bli jättekul känner jag faktiskt :) Jag har ju inte gjort det här tidigare så jag är förväntansfull och vill lära mig en massa!

Nu till något annat :) Till morgonen ska jag och mor återigen iväg till stan och simma + basta (vilket vi även var förra fredagen), så himla härligt! Sen får vi se vad dagen bjuder på, Madde D har bjudit in till Aloevera-party så vi får se om det blir en tur dit och lära sig lite om Aloevera :) Sen får det nog lov att bli soffmys med hjärtat (om jag inte somnar ifrån honom) och lite plugg tror jag. Måste man så måste man :)


Ha en fin helg!

(v 


RSS 2.0