torsdag

Finns ett enda ord som kan beskriva mig helt och hållet just nu: TRÖTT. Och det har jag faktiskt skäl till att vara efter 33 timmars vaking. Imorse va inte den bästa morgonen jag har varit med om haha :P Inte bara för sömnens skull och att det hände så många konstiga grejer. Men vi hade så trevligt så, vi såg ju på film, åt godis, drack dricka och grejer ;) och nån grogg men va ju inte så kul att sitta och supa på en onsdag så det blev ju som sagt inte så mkt. Det får vi ta med the girls istället :D  festa hela natten låång blire dåå! Natten lång klarar vi iaf göra skäl för.
Men nog är vi fenomenala för att vaka i ett helt dygn sådära. En hel natt, 33 timmar ungefär för mig som gick upp vid halv 11-11 igår morse så är det helt otroligt. Men nån gång ska väl det göras det också, hiih ^,
Jävlar, vid 5-tiden imorse va det lika ljust som på eftermiddan innan. Solen hade börjat gå upp, lyste så att molnen blev rosa och sen blev himmelen blå helt plötsligt. Ah fränt att se var det i alla fall.
Snart arvikafestivalen åh jag jobbar    :\ men jag får dra dit på kvällen! och på torsdag kanske.
My friäänds, everyone. Så jävla tur att jag har er allihopa.
Er närmaste, Amanda, Jossan, Madde, Sofia, Louise, Anki < 3 betydr jävligt mkt iaf. Hoppas inte vi kmr ifrån varann på gymnasiet lr så. Sen har vi alla andra underbara pers. Dom ifrån Gönnerske, the rest of the Gunnarsby gang <3 kul att man har träffat så mkt folk! Without you - No me.

(v


kom inte på nån rubrik

Jag är inte riktigt säker på vad jag ska döpa detta inlägg till än, men det får vi se sen när jag har skrivit färdigt. Mjaa, som sagt. Just nu sitter jag på Sofias rum. För ett tag sen var det jag och Anki som satt här, nu är det jag och Sofia för Änks har däckat och därmed med basta nu på slutet. Hlr i alla fall på att plocka ihop litegranna eftersom det gick en aning vilt till där ett tag, om man nu vill uttrycka det så. Har röjt igenom istort sett hela huset, och nu har vi bara 2 rum kvar vilket känns mkt bra ^^, med tanke på att vi tog vår sista grogg fem minuter över fyra imorse. Det har varit en ganska händelserik dag, afton, kväll, natt, morgon, och snart är det väl dag igen :P
Jag mår i alla fall finnemang, för jag sitter här nu med en treo i ett nästan färdig-städat hus. Förlåt så mkt Sofia för att du får städa resten själv nu. I just thought this piece of happenings had to be documented. Especially since the clock is so much ;) You know, the time is important. Nej, jag har inte druckit ngt om ni undrar över det. Så vitt jag vet så har jag inte stavat fel på ngt hittills.
Well well, jag mår finnemang. Ska höra med Sofia hur hon mår och hon säger att det är bara bra. Kan tyvärr inte höra med Änks men troligtvis så är hon lite skröpen. Inte för att jag vet vad vi menar med det men det låt mkt, mkt bra. Var ju tvungen att gömma alla saxar och pincetter, tänker inte gå in på ngr närmare detaljer men :P Gömma handtag fick jag göra där ett tag också och redbull osv osv osv.
Jag måste bara påpeka att jag har varit vaken i ca 21 timmar vilket jag tkr e väldigt svärt för att vara mig. Och jag har inte tänkt mig att somna nu hlr så vi får väl se hur det går idag. Hur bra vi klarar oss genom dagen ^^, Men dagen är ung.
Just det, medan jag kmr ihåg det så måste jag skriva ner lite olika händelser som jag var tvungen att dokumentera på tlfn, eftersom dom va så - ra'la?!
21.30 - It's starting to get hot in here.
21.56 - Jag är den enda som klarar kolla hontrollen ;)
22.19 - Under trappan.
22.21 - AJAJ brännät, utbrister en viss Nilsson.
22.22 - Sofia: Jag ska se om jag kan dätta!
03.20 - Änks, Sofia nyktrat till riktigt. Dags för nästa trapprace då :P
03.24 - Jag svälte min sprit i cigaretten, skriker Anki.
03.33 - Anki kokar ideal makaroner och blandar med (öhm) sprit ;P Anki: Visst är det härligt att se morgonen gry? Grogg på det du, Jesus!
Kl. 04.05 och sista groggen är precis gjord. 2 helor och en halv Malibu. - Mjoo, detta gick ju bra.
04.30-06.00 Cirkus maximum i bött.
Och lite småtalkande däremellan vilket va ganska kul :P Haha ^^,
Hare gött,


(v

söndag

- e en sån dag som man inte gör ngt på. Iaf inte jag och jag tkr inte om det. Det är en mittemellan-dag som e så enooormt tråkig så det finns inte. Iaf ibland är den det.

Måste jämt bara säga att förra sommaren va hel tokig, men I loved it. - Yeah, tell me about it.
Love me back to life - Joey - Misunderstood - All about lovin' you - The distance - You had me from hello
huuur knäppt som helst .

Jaaja x) Sooolen e uppe också! Älskaa <3
Finns inget bättre än att se den åh en blå himmel.

To me you look so beatutiful, your heart lights through your soul
And even if I've maybe doubt on you which was wrong, I don't think that this is wrong
When they told me that you wasn't free, someone else had seen the chance
I let the whole world hear the truth, and I will never take it back
Tomorrow will come, tomorrow will show

Tomorrow maybe the wind will turn, be one with me, feel my heart beating - for you
Someday we maybe can make it through, be together
I gotta take a chance, if I'm loving you.. If I'm loving you.

That's my song to you .
and now you're free






22.31

Nu har jag stritt öronen av anki iaf :P Hahaa om allt dettadäraa u know.
Svårt att släppa det. Faan är det meningen att man ska släppa det lr?


     (v

gunnevi

Jajjemän (: där har jag varit ikväll. Det var väl sådära kan man säga. Först trodde jag vädret skulle göra allt surt åh trist men det klarnade faktiskt upp och jag blir så jävlans glad över sånt. För hur kul är det egentligen att vara ute på dans och det e molnigt, lixom grått och trist. Lr ännu värre - att det regnar! Jag hataaaar regn :/ Bläsch! Men tillbaka till ämnet nudåå, gunnevi. Där va det mkt folk ^^, först va vi hos Kristoffer - där var det däremot inte alltförmkt folk. Det blev ett väldig sjå för dom att fixa chaufför, tillslut så blev det ändå "Jimmys farsas mamma" haha som en viss person uttryckte det, men i själva verket var det Jimmys farsas lady - med andra ord sambo. Lr om dom nu va gifta, det har jag ingen aning om! Holm hade iaf gjort i ordning en kärra me skinnsoffa och skit på och där placerade passagerarna sig och tog sig under omständigheterna till Lerfelt där det skulle stoppas och springas på toa :P Plus att ngr jackor skulle hämtas osv. Under färden till Jimmy så höll taket på att ramla ner och det var ju inte direkt ngn vacker syn kan jag säga. Så man kände sig inte så välldans trygg där man satt, mitt under presseningen och ett antal vilt, svajande brädor som Kristoffer hade lappat ihop som tak. Haha kuul iaf.
Långt kom vi inte iaf, förrän det bestämdes att taket skulle hivas så det landade på sidan av vägen, strax utanför Holm. Men men, efter färden till Lerfelt bar det av till Stommen city. Där hoppade 5 pers till på så vi satt bokstavligen knökade i soffan :P Jimmy och Jocke satt med ngr jävla björkkvistar och viftade med längst bak och sydstadsflaggan höll Sandelin åh en till upp så det såg ut som ett riktigt sväärt gang, vilket det också var ;)
Väl framme vid själva gunnevi körde vi förbi en hoper med folk och gjorde ett varv nere på den större parkeringen där det tillslut stoppade då. Rätt underhållande faktiskt. Sen vare bara att traska på (:
Så fortsatte kvällen så, tkt inte att det va nåt rööj men xD. In på Fernandoz kunde man tydligen ta sig, men det kostade 140kr. Allmänt så va jag nog ganska törr för jag drack inget vilket jag för det mesta brukar. Åh så drog jag tidigt också :/ Meenmen - nästaa - stooooorsuping :P HAHAHA.




(v

midsommar

Hjäälp, jag fick grön text nu när jag började skriva?! Jaja, det ordnar sig väl. Haha.. Men det kanske inte syns i bloggen, vi märker väl. Nu är det midsommar då. Just för tillfället sitter jag på Amandas rum med Madde. Amanda själv ligger nere i soffan i vardagsrummet åh sover ^^, hehe lilla gummsan. Hon va trött :P
Så när Jossan och Sofia drog sig hemåt ringde vi efter Gunnel, som ska kma om sisådär, jaa vad kan det bli? 15 minuter. Hon skulle i alla fall köra Anders hem eftersom dom hade varit hos Sonja. Men men, här sitter vi nu i alla fall. Madde läser i en tidning, Hänt bildextra tror jag det är. Och klagar ¨på skönhets idéalen som finns i världen åh allt. Åh bredvid mig har jag en form med potatisklyftor och kyckling i, alltså det som återstår av våran midsommarmat. Vi har varit hos Amanda ikväll och firat alltså. Vi kom vid halv 6-tiden och har haft mkt kul, hehe tkr jag i alla fall. Lollan och Hager kom och hälsade på en sväng förut också. Det var perry ^^, men dom gick snabbt igen. Hehe..
Jag och Sofia startade relativt tidigt med våra "twisted"-grejer, och cidern då vlsg, men på slutet nu så blev hon ganska trött och till och med tackade nej till cidern. Helt otroligt! Wow, vilken revolution (:
Imorgon, eller senare idag rättare sagt så är det Fernandoz på Gunnevi. Jag funderar på att dra mig dit, kanske med Madde, kanske utan.. Hehe, och det beror litegranna på vädret också. Regnar det kanske det blir jätte trist. Det vore kul om det kunde vara uppehåll! Älska sool ^^, :D
Men men, vad har vi sysslat med ikväll då? Jo, vi kom hit först och då var Jesper och Daniel hemma och när dom väl skulle dra till stan så fick vi tränga ihop oss i bilen och åka till Maxi för att handla lite tillbehör till maten. Sen så drog vi oss uppåt igen wipps sitter vi här! Haha, men nu är Gunnel utanför så vi får dra!

Hare bääst

(v


torsdag

Ska börja med mitt favorit ord - idag. Haha nejdåå x) Nu har jag ju redan börjat. Åh jag började faktiskt med "ska", så det så! Well folks, jag fick lite respons på mitt första inlägg också. Änki pänki hade läst det - SVÄÄRT. Men jag kan ju låtsas att ingen har läst det åh så får vi se vad jag skriver för dumheter här i. Men säg inte det dåå? ;)
Som sagt. Imorn är det midsommar och jag vet inte vad det blir - riktigt än. Förhoppningsvis så blir vi hos Amanda nudå. Vi krånglar att bra mkt fram och tillbaka vi :P
Just nu tänker jag på hur ont jag har i fingrarna. Det är inte så jävla kul att sitta framför datorn faktiskt. Hehe därför är det gött att kma ut lite. Och man blir inte så rastlös och sånt om man kmr ut. Man ska ju leva livet innan livet lever livet åt en. Det är rätt sant det. Vad tänker jag på mer då? Jo att det är cp tråkigt väder ute. Sol ska det vara, jag älskar sol! Det får en att bli så himla glad och uppåt och kanske framförallt, hoppfull, vilket är underbart! Under sommarn då ska man vara hoppfull. Allt är möjligt då. Det är bara att ta mopeden lr cykeln lr vafan man nu har och dra nånstans. Helt själv om man vill det, annars drar man med sig ett gäng och bara sticker. Tälta ^^, haha det ska bli fränt det! Om det blir ngt av det då, vlsg. Nån kanske ändrar sig. Hehe..
Men på sommaren finns inga hinder. Festa dygnet runt, vara med folk, vara ute, strunta i att sova, jobba lagomt mkt, HA KUL. Dessutom så slipper man ju att pölsa på dig fullt med kläder och sånt, utan man kan istället bara lättvindigt trampa i skorna och gå ut. Det finns inga måsten. Eller ja, i alla fall inga tydliga måsten.. Fast nu överdrev jag en del. Men vi kan låtsas att det är så iaf ;) Ska kolla vädret på SMHI nu.
ÅH tråkigt nog så ser det ut att bli molnigt och kanske till och med regn imorn på midsommarafton. Blää säger jag bara! Men det kanske är ett tecken på ett vis också. Jaja.. Lördag kanske det blir finare men det ser fortfarnade ut som det ska regna. Men på söndag (: Hihii, då ser det riktigt fint ut! Sol och grejer. På eftermiddan är det till och med strålande sol. Wow vad gött :D Hoppas det blir så nu då!

På lördag kanske man drar sig till Gunnarskog då. Där är det ju dans på Gunnevi. Fernandoz (: Det hade varit lite roligt. Så vi får se om vi hänger på ett gäng :) Annars om jag inte gör det blir det nog slappande. Tror jag..
Men kan va riktigt kul i Gönnerske faktiskt. Lr väldigt kul kan det vara. Så vi får väl se! :D

Som sagt, vad har jag gjort idag då? Joo, jag har varit hos mormor och morfar en sväng. Spelat lite åh så och var där och åt middag. Förberedde mig lite inför veckan då jag ska spela i bl.a. Lersjö kapell, Christina Gunnardo repertoaren. Rätt kul det :) Det var synd att jag inte fick lära känna henne bättre. Det är ngt som kan kännas tungt ibland, för det var verkligen ngt speciellt med den människan.. Hata cancer!
Tog jag på mig för mkt med allt arbetande i sommar? :S Kanske, kanske inte. Kanske tror jag nog mer på. Hinner inte med allt som jag vill, känns det som :/ Fäen.
Sommaren07 var det ju sagt                      , <3


(v


tisdag

Idag har jag jobbat. Precis hela dan kan man säga, från kl 12 till 20. Åh jag ska jobba typ samma skift genom hela sommaren. Otur som jag har så jobbar jag helgen då arvikafestivalen är så det går åt helvete med den eftersom det inte går att byta med ngn. Och jag har 3-dagars biljett. Så ja vi får väl se hur det blir med den ^^, kanske kan gå torsdan? Och nån kväll? Lr så säljer jag biljetten, vi får se. Anton hade ingen iaf så han kanske får köpa den.. Lr inte! xD Tur att man har trevliga folk att jobba med iaf. Dom på statoil e helt OK! Mer än okej (:

Haha detta med midsommar nudå ^^, först så trodde vi att vi skulle vara där, sen trodde vi nåt annat, och idag trodde vi en sak, men nu ikväll tror vi nåt helt annat! haha fram och tillbaka. Liite cp men okej!


-



Jag lyckades bara få den dära känslan :/

(v

måndag

Okeej, alltså en blogg :P Hm och hurfaan sköter man en sådan?
Äh, jag har ju bloggat förut och det är rätt kul faktiskt. Men frågan är väl om någon någonsin läser detta? Annars kan jag ju se det från den ljusa sidan också, att läser ingen min blogg kan jag ju skriva hur mkt ra'lt som helst i den utan att ngn vet om det? Då får jag i alla fall ut mina känslor :P HAHAHA ^^, smaart.

(v

RSS 2.0