torsdag

FINT VÄDER :D
(v

tisdag

Blogglayouten har ändrats igen. Ja, det är bara att vänja sig vid många olika förslag på denna sida. Har bara mixtrat lite själv med den och resultatet är väl inte precis slående. Jaja, jag orkar bara göra lite. Sen är jag uttråkad och tycker att bloggen är jobbig.

Idag vaknade jag typ halv 8 av att Ann-Catrin skickade ett presenttips till mig. En kokbok till farsan :P Så när jag ändå var vaken, gick jag upp vid 8 och åkte till Åmot vid 10-tiden för att ta min andra vaccinationsspruta. Nu har jag ett fult plåster högst upp på vänsterarmen, fast det syns inte. T-shirten räcker ner över det. Mormor följde med och vi åkte till Charlottenberg och åt på sjukhemmet. Nån thaigryta, gött i alla fall :) Så jag är mätt och belåten trots att jag snart ska iväg igen och äta med gänget på centret. Ouff, orkar inte proppa i mig pizza :/ Vi får väl se vad jag äter. Äter jag inte blir jag hungrig när vi kommer hem till nån istället. Jag och min otroliga mage, jag vet hur den fungerar. Fast vid ett skede i mitt liv i somras så åt jag inte på två dagar! Otroligt. Då kollade jag på istället och hade annat kul att tänka på :)
Idag är vädret skittrist, men eftersom det var helt perfekt igår så kan jag inte begära nåt idag. Man får verkligen ta vara på de fina dagarna. Men jag tkr ändå att våren kan spara sina fina dagar till sommarlovet, för då lär det behövas. Förra sommaren bjöd inte på det bästa semestervädret direkt. Kanske tur att jag jobbade såpass mkt som jag gjorde. Haha, typ hela sommaren ^^ Men den var mkt mkt bra ändå :D Nej, lamt sagt. Det var helt underbart!
Imorn bär det av till Karlstad. Gött! Jag, Madde, mamma, Gunnel, Gittan och troligen Rasmus, Martin och Gustav. Vi ska på IKEA och dra varvet på Bergvik tror jag. Ska kolla om det finns nåt att ha på benen. Finns inga snygga jeans på centret men affärerna lär väl gå bra ändå tack vare alla norskar. Charlottenbergs affärsliv har normännen att tacka för mkt. Nåja, Madde kmr väl snart :)

reality kicks in,

(v

lördag

& spelning ikväll. Sjuk på det också för självklart har jag dragit på mig halsont och en förkyldning. Allt sitter som en propp i min näsa och då frågar jag mig själv hur jag ska lyckas bra ikväll. Tog ut några nya låtar i förrgår och slängde ihop som jag ska ha med.. Och förkyldningen.. Den vill inte sluta göra sig påmind. Fast vad beträffar halsen så har den redan blivit bättre tack vare det varma vattnet med honug :) Det är A&O!

Fint väder, så jag har såklart varit ute och gått :) Det är så himla härligt när det börjar gå mot vår. Man får nya krafter och blir som en ny människa. Just nu skiner solen in genom mitt fönster och gör en skugga på sängen. Och jag lyssnar på Open your eyes med Snow Patrol. Vårkänsla!

Har inte så mycket mer att tillägga, förutom att det är sportlov :D Tack gode gud!
Ha det bra!

(v


måndag

Ja tänka sig! Det är måndag igen. Tiden går så himla fort och jag älskar det just nu. Redovisningar bara rinner förbi och idag har jag redovisat datan. Förra veckan gjorde jag matteprovet som verkligen var hur svårt som helst, och så gjorde jag engelska bokrecensionen muntligt, ja om ni läste bloggen jag skrev i början på förra veckan så vet ni vad mycket som skulle till att ske förra veckan! Fest hos Hager i fredags och det blev enligt mig riktigt dragigt xD Och tro det eller ej men jag, Sofia och Anki tog oss ifrån Örnvallen till Konsum parkeringen utan att dricka upp den sista redbullen. Helt otroligt! Jag hade skitkul. Och vad gäller järnvägen.. Jag fattar inte! Men jag tror jag låter det vara så. Förr eller senare kanske jag förstår!
I lördags hade vi klassfest och jag förväntade mig inte så mycket. Till en början blev det lite törrt men sen när alla kom igång blev kvällen lyckad! Vi hade förfest hos Sandra, körde en ganska utdragen version av "jag har aldrig". Men det var ganska komiskt, många avslöjanden XD När klockan blev 8 drog vi oss ett helt gäng till Bella. Kul :) Där fanns också några avslöjanden och komiska saker. En viss Sloberg spydde i slasken, mådde inte så bra så hon halvt däckade klockan 10, men försvann först ifrån lägenheten runt halv 11-snåret med Karin. Jag hängde inte med när dom lämnade lägenheten. Poff så var dom borta! Men kul var det. Stina och Sofia hade en tendens till att somna en del iaf :) Stina va på så härligt humör! Hon höll igång till kl 5.
Efterfesten hade tydligen hållit på till ungefär halv 6 :D Och jag skratta som fan idag när jag fick höra Sandras utdrag om den efterfesten. Så himla kul! Träffade fiol-Anna som är tsms med Hannes också och vi bestämde att vi ska cykla till Fjällsjön i sommar och bada :D
Spelade i söndags, mådde finfint eftersom jag höll mig nykter under lördagskvällen :) Och det gick som smort verkligen. Vi kunde låtarna. Mkt nöjd. Till helgen är nästa spelning på Köla Hembygdsgård. Och påtal om spelningar! Vi var på UKM i lördags, satt och jäste inne på Parkhallen i 4 timmar. Jag hade träsmak i röven och ganska ont i halsen när jag gick ut därifrån. Shit, vilken klass det var på bidragen i år. Jag är så himla stolt över min klass :D Och över Metaphor; David, Joel, Martin, och deras nya trummis. Fan va äg dom är! Satt som smort det med. Stolt över Louise är jag såklart också som ställde ut sina mästerverk :) Och över de 3 filurerna i estet 2:an, jag skratta så jag höll på att gå åt. Gör ett nummer som heter Star Wars medley och står och uppträder helt seriöst med "näspipor"? Så roligt :D Jag har haft en mkt bra helg!
Bara en vecka kvar tills sportlovet nu och första dagen är avklarad på den veckan. Engelska prov på torsdag, hoppas på G i alla fall XD Kristina brukar inte göra speciellt svåra engelska prov men just för att det är ett grammatikprov så vettu hon gör det skitsvårt!

I got a half tank of gas
and if we run all the lights
we'll slip across the border
on the wrong side of right
and just like Butch and Sundance, we'll ride until the dawn
sippin' whiskey, singin' cowboy songs
on the right side of wrong
BON JOVI <3

Ha en bra vecka,
(v

don't bother coming home

Her telephone rang 'bout a quarter to nine.
She heard his voice on the other end of the line;
She wondered what was wrong this time.
She never knew what his calls might bring.
With a cowboy like him it could be anything.
She always expected the worst in the back of her mind.

He said, ''It's cold out here, and I'm all alone.
I didn't make the short go again and I'm comin' home.
I know I've been away too long.
I never got a chance to write or call.
I know this rodeo has been hard on us all.
But I'll be home soon, and honey is there something wrong?''

She said, ''Don't bother comin' home,
By the time you get here I'll be long gone.
There's some body new and he sure ain't no rodeo man.''

He said, ''I'm sorry it's come down to this.
There's so much about you that I'm gonna miss.
But it's all right baby, if I hurry I can still make Cheyenne.
Gotta go now baby, if I hurry I can still make Cheyenne.''

He left that phone danglin' off the hook,
Then slowly turned around and gave it one last look.
Then he just walked away.
He aimed his truck toward that Wyoming line
With a little luck he can still get there in time.
And in that Cheyenne wind he could still hear her say:

She said, ''Don't bother comin' home,
By the time you get here I'll be long gone.
There's some body new and he sure ain't no rodeo man.''

He said, ''I'm sorry it's came down to this.
There's so much about you that I'm gonna miss.
But it's all right baby, if I hurry I can still make Cheyenne.
Gotta go now baby, if I hurry I can still make Cheyenne.''

She never knew what his calls might bring.
With a cowboy like him, it could be anything.
And she always expected the worst in the back of her mind..

Truetruetrue </3 :)

torsdag

Den jobbigaste dagen - ett ganska enkelt konstaterande. Dagen har varit förbaskat krävande och jag har faktiskt bävat inför den hela veckan. Det har varit så himla mycket och helgen kommer vara lika fullspäckad om inte något ovanligt händer. Nåja, det är ganska roligt. Jag tycker om att vara i farten. Det känns bäst så, man känner sig mest effektiv då. Vad har hänt under veckan då?
Både farmor och mormor, den ena snart 70 och den andra över 70, ja de lyckas med det mesta. Farmor är hemma nu och det är bättre med henne så jag är glad för det :) Och tro det eller ej men i tisdags drog sig mormor på trappen och bröt handleden. Det är till att ha flyt! Så nu är hon gipsad och kan inte använda högerhanden på ett par månader. Inte så kul! :s Men tur att det inte var något allvarligare som lårbenshalsen som brukar ryka på äldre.
Idag har jag haft mina 4-på-raken sånglektioner och på gemensam sjöng Martin, Elisabeth, Sandra, Sara, Nina och Elvira. Nina sjöng en låt av Whitney Houston och den satt säkert som damn, jag vet inte vad. Och shit, Elvira ska sjunga Songbird på lördag! Kan ju tänka mig hur det kmr låta. Excellent. Den låten har jag velat sjunga hur länge som helst. Kompet har bara varit i vägen för mig :/ Men dagen har varit seg. Seg seg seg. Längtat efter ledigt, helg, lov, ja vad som helst! Men snart är det dags också. Imorn efter kl 15.20 får vi helg. Och det ska firas med att dra till Charlottenberg till Hager och Lollan och festa :) Trots att det bara är helg vi får då. Och drälla omkring med Anki och Sofia i själva Charlottenberg, får hoppas att vi inte råkar ut för nåt mysko. Haha! Vi ska feta upp oss på McDonald's innan också. Bra mat det :P Sen på lördag är det UKM och klassfest i stan. Får hoppas det blir roligt :) Madde och Karin har planerat några saker, ja tänker kontrollera om de går i stöpet eller om de sätts i verket. Hej där parkbänken!
Söndag blir det konsert i missionshuset. Jag hoppas inte det går åt vänster i alla fall. Det vore lite trist efter alla övningar. Vi får göra vårat bästa! :)
Jag vill sjunga Right to Be Wrong - Joss Stone :D
Hej vååår 08!
(v

söndag

Nej om man skulle ta och ge sig på en blogg idag igen!
Inte så längesen jag kom hem ifrån Charlottenberg. Har varit och handlat mat med moder och tagit tillfället i akt att övningsköra. Det tkr jag om. Att blåsa fram på vägarna och veta att det är man själv som har makten att bestämma vart det ska bära av. Jaja, man har åtminstone en gas och bromspedal och en ratt. Bestämma, det får jag bara delvis. Idag är vädret neutralt. En tråkig grå-vit himmel, såg lite blått i kanten förut, några plusgrader, inte varken så det dryper ifrån taken eller så det gnistrar. Fast det är mer åt det varma hållet då.
10 februari. Vad gjorde jag förra året vid den här tiden? Vaknade upp efter elviers troligen. Annars såg mitt liv väldigt positivt ut. Våren och sommaren skulle komma att bli en av de bästa jag har upplevt :) Men just idag för ett år sen hade jag nog lite olustig känsla över mig själv samtidigt som jag hade en mycket rolig och förväntansfull känsla över den kommande måndagen :) Tiden på Gunnarsby var sammanfattningsvis troligen en av de minst problematiska i livet även om man under högstadiet hade sina törn och dilemman. För det mesta var detta bara kul! Åminstone när jag tänker tillbaka på det nu. Alla höll till på samma ställen, man kunde utan att se ta sig fram till rätt klassrum, visste vad i stort sett alla lärare hette, vart de höll hus och alla elever visste vilka alla var. Det fanns en slags trygghet inom de där väggarna. Men det kommer flera skeden i livet då man nån gång ska våga kasta sig ut på okänd mark. Varför klänga sig fast vid en enda sak hela livet, när det finns så mycket mer att uppleva. Tiden man hade kommer ändå aldrig att försvinna. Det går ju som bekant inte att ändra på det man en gång har gjort, både på gott och ont :)
Min vardag just nu har en tendens att gå över i nåt sorts grått tråkigt mönster. Det är ganska mycket i skolan, massa GEMU läxor tills imorgon som jag hade glömt tills jag kom på dem igår kväll, matteprov på tisdag, inlämning av en engelsk bokrecension på onsdag som vi ska redovisa i tvärgrupper (skräll), kulturhistoria prov på fredag trots att vi bara har haft ungefär 3 lektioner än. Sen på fredag ska jag till Hager för Lollan och hon ska ha förfest innan de drar iväg till Tiki och på lördag blir det Arvika för hela slanten eftersom att det är UKM och klassfest på kvällen. Fast jag kan nog inte dricka något, ska upp och genrepa i tid med Milla o Mariette dagen efter och sen spelning.
Under veckan någon gång måste jag träna med dem också, så att det sitter bra inför söndagen. På onsdag ska Martin på simskola, så jag funderade på om jag skulle ta och gå och simma under tiden. Jaa, det är med andra ord ganska mycket just nu och allt känns ganska färglöst. Lite dumt att jag var hemma i torsdags, därmed fick jag en försmak på ledigheten och jag måste medge att det känns ganska frestande att ta ledigt nu i dessa tider. Men jag får väl gotta mig åt att det bara är 2 veckor kvar tills sportlovet. Kan nog säga att det är en efterlängtad vecka för jag vet att det är många som är körda i botten.
Nog är jag också jävligt trött och less på skolan och alla arbeten men jag har inte riktigt fått tag om det där. Jag springer omkring och lever på ett hopp istället. Bra på ett sätt för då håller jag mig uppe, men är det en förlust bakom kommer jag sannerligen köras i botten sen. Men that's life! Tycker det är lite av det roliga att inte veta också men då blir man lite flams istället :P Det är väl bara att försöka se det roliga. Det komiska!
Nu ser det riktigt hoppfullt ut på himlen. Sol i kanten :D Längtar till våren/sommaren!

- Det är riktigt fint ute!
- Ja.. Nästan så fint att man skulle stanna och sätta sig på biltaket.

Åh, I miss you..
(v

elviers 1-års dag

Believe it or not, för exakt ett år sen hade Yngve disco i Charlottenbergs folkets hus och för att vara ärlig så förändrade den kvällen mitt liv. Enligt mig och Sofia var det den kvällen allt stöp, och jag kan nog inte säga att jag ångrar mig. För jag hade så grymt kul så det är svårt att beskriva. Samma kväll träffade jag också koppomsböset Anki och det blev riktigt bra det med! :)
Vad gjorde jag igår? Efter att jag och Sofia landat i Charlottenberg med tåget så åkte jag och mamma ner på centret eftersom att jag skulle jobba. Där fick jag träffa Sarah för första gången, en ny arbetskamrat och återigen måste Dyrego få en guldstjärna för de anställda. Jessica har lyckats med att anställa de bästa. Under tiden jag jobbade såg jag Nanna och hon kom in och pratade en sväng :) Det blev inte så mycket för hon lyckades dyka upp samtidigt som gårdagens mest krävande kunder äntrade affären, men allt gick bra!
Efter att jag jobbat färdigt kom Amanda ner på centret och vi köpte dipp till chipsen som hon hade hos sig, för att sen gå hem till henne och umgås. Roligt som vanligt! Vi käkade revbensspjäll, riktig midsommarmat tyckte jag det smakade som :) Vi pratade minnen och situationer och mycket kul blev sagt :) Tror inte jag var i säng förrän halv 1!
Idag har jag övningskört till Gunnarskog och varit ute mest möjliga. Ikväll går melodifestivalen av stapeln och det ska bli spännade att se faktiskt. Jag skulle vilja hinna se I'm legend innan det blir mörkt ute också. Annars lär jag sova dåligt i natt. Haha!


Dagens väder: Strålande sol :D 6 plusgrader och marken täckt av is.
Ha det bra, 

(v


måndag

Jag gjorde ett försök att ta mig in på den här sidan men datorn verkar ha tagit ut semester för det tog minst 5 minuter att ladda sidan. En tvåveckors vacation bort nånstans härifrån vore inte fel. Jag skulle dessutom önska att jag fick åka med någon. Dra nånstans med 'noll7s erbjudande fortfarande serverat på ett silverfat framför näsan, färdigt att roffa åt sig. Frestelsen har aldrig varit starkare kort och gott sagt xD
Jag tänker inte skriva min standardmening när det kommer till måndagar, d.v.s. att det är en ny fräsch vecka på G. Okej, jag har redan skrivit det, så vem bryr sig. Innan jag kom in på den här bloggen förut så tänkte jag va lite nyckfull och sno nästa låts titel och innebörd på min slumpvalda spellista och skriva i den genren men så blev det inte. För bloggen krånglade och nu har spellistan spelat i alla fall 3 låtar sen den första take me away - lifehouse. Och till en helt annan låt: But something happened, for the very first time with you. My heart melted to the ground, found something true and everyone's looking round 'thinking I'm going crazy. Och nästa låt på min spellista är best of you med mina kära foo fighters. Det var väl ändå en av sommarens höjdpunkter! :) Nog tjatat om sommaren, det kommer en ny, men just nu är det vinter. Haha kort sagt.
Datakunskap dubbeltimme idag, och gubben klarade stå och tjata om några nätverk och en server i en hel timme. Jag beundrar hans seghet. Under den genomgången satt jag inne med ögonen på bilddagboken och jämt inte gjorde ett skvatt och andra timmen satt jag på Powerpoint. Drygt, slappt, kanske gött till och med. Tills man får damp på datorjäveln. Imorn är det ingen vanlig skoldag, vaddå gött! Imorn blire bowling och ut och gå med nilssåån, bara en massa mas och kul förhoppningsvis :)

I'm a seeker. För hittar jag inte det jag vill ha så söker jag vidare ända tills jag hittar det, och nu går jag in djupt på mig själv igen! Orka. Men jag saknar diiiig. Så if you leave, please don't take my heart away. Ge mig en envägsbiljett till dig och jag tar den :)
(v

RSS 2.0