sommartid

Här kommer en liten snabb uppdatering. I fredags följde jag med Karin hem till Edane. Det var kul, sen följde jag med Björn. Åkte hem vid 11, känner att jag går lite snabbt fram med händelserna här nu, men det är vad som har hänt i alla fall :) Det var bra. Var jätte trött så somna bums när jag kom hem. Jobbade igår och idag. Var väldigt effektiv så hade massa dötid idag. Jag och Caroline hade en spännande partstund! :) Och Milo, han är så underbar. Hennes lilla chihuahua alltså. Finns det nån sötare hund, svar nej! Sommartid idag också, är inte det fantastiskt så vet inte jag.
(v

karin 18

Nu bytte jag inställningar på bloggen så nu fick jag en tråkig blogg igen. Jag ska fixa den någon dag, det rosa började bli lite tråkigt men jag gillade textsnittet. Åhå ja, nu bär det iväg säger jag bara. Datumen bara rullar förbi, snart är vi där. 12 juni, det är inte så himla avlägset. Men det ska hända så mycket på vägen! Min almenacka är proppad, massa födelsedagar, konserter, turné.. Det ska bli kul! Här smids planer!
I helgen hade vi 18-års fest för Karin. Det var verkligen jätte kul, speciellt i hennes lägenhet. Fullt med folk och dom röjde verkligen. Det var bäst på hela kvällen det :P Gick till Bella innan nio, satt där en stund men gick därifrån ganska snabbt och då vidare till Stina. Där stannade vi inte heller allt för länge, men det var kul. Det var vääldigt kul :P Bra helg måste jag säga. Värt att nämna var också att vi på dagen klädde ut Karin som hade ögonbindel först med superheta tantkläder, pälsmössa, godis-bh utanför kläderna och en korg med morötter i. Så fick hon ju självklart en grogg innan vi skulle gå ner på stan, för vi hade planerat att hon skulle utföra byteshandel med människor där och i affärerna. Och det värsta av allt, det gick bättre än väntat! Hon fick bort alla morötterna och då var det ändå en hel del morötter i den korgen. Hon lyckades få en liter vin, gratisprover, choklad, armband (plast), dricka, en gratis träningsvecka på atleten i Arvika av Samson och massa andra grejer. Det var riktigt roligt :) Hon sjöng Pippi Långstrump inne på City för några barn också och vi gick efter och filmade. När vi kom tillbaka fick hon äta semla utan att röra den med händerna medans jag, Madde och Lars, Karins pojkvän satt och förnöjt tittade på. Har massa snygga bilder :)
Nu har jag skrivit en bokrecension och sitter och lyssnar på Imperiet.
Ska kila, bäst att komma i säng!
(v

onsdag

Jag blir jämt chockad över mig själv ibland. Nu har jag uppdaterat bloggen väldigt flitigt. Jag har kanske inte skrivit så mycket i den men bilder har det lagts upp huller om buller. Var glada över att jag är inne i en så kreativ period just nu, det blir snart stillestånd igen för er som tycker att det är jobbigt.
Vad trevligt vi har haft det de senaste dagarna. Alla har varit på bra humör och solen har tittat fram. Torr asfalt, åå vad jag älskar det. Det är tecken på vår och sommar! Jag längtar tills gräsmattorna här på Solberga och musikskolan blir gröna och man kan sitta ute. Det är inte så farligt länge kvar. Bara det inte kommer nån mer snö!
Undra varför alla är på så hippt humör? Är det solen?
(v

tisdag










Snart äre lördag! :) Och vilket vansinnigt underbart vårväder. Ihiii, då är vi alla glada förstås :)

(v

måndag




Mys
i snön med min underbara hund.
Du gjorde det igen, alldeles nyss.
Du sa det där man aldrig får säga.
Förresten, när kommer våren?
Säg det igen..

soliga söndag


Hej
där mina vänner!
Idag vaknade jag vid åtta, gjorde mig i ordning och åkte in till stan på gudstjänst. Spelade fem låtar och lyssnade på predikan. Fikade med Kristina, det är så kul att prata med henne! Nisse var där och lyssnade på mig, ihii, och sa att jag var bra. Kul kul :) Sen åkte vi hemöver, eller inte helt, för vi skulle in på Kalenius en sväng. Köpte en fetbladsväxt till mormor och morfar som var formad som två hjärtan. Prydde den med lite grön fibertråd och packade in den i celofan som en liten present som jag har tänkt överraska dom med imorgon. Dom är så underbara, ställer alltid alltid upp vad som än händer. Det har dom alltid gjort och stöttar oss jämt vad vi än väljer att göra. Så skrev ett litet tack-kort till dom, funderar på att skicka in en dagens ros också. De är världens bästa verkligen!
Jag övningskörde hem och solen gassade - underbara vårvärme! och sedan landade vi hemma. Jag städade akvariumet och åkte sedan ut med Bengt och hundarna på längdskidor. Det gick väldigt mycket uppför och mina skidor går mer bakåt än framåt så den biten var inte alls speciellt rolig. Det gick nerför också och jag ramlade både framåt och bakåt. Sen ramlade jag på platta marken, där det var is så jag kommer få riktigt snygga blåmärken! För övrigt så var det bra, vi åkte över sjön och det var så otroligt fint! Som ni ser på bilden.. Nu kommer jag få superduper träningsvärk imorn! Tur att vi har lovdag imorn. Det ska bli så jäkla gött :D
(v

maggio


Veronica
Maggio i helgen. Var hos Sara innan, gick till Victor sen :) Haha, det var komiskt. Och vilken magknip jag fick när jag kom på att jag skulle blanda med mjölk. Jag vet ju att ja vanligtvis brukar bli konstig i magen av det men sånt glömmer man uppenbarligen bort. Det var en helt ok kväll. Veronica Maggio var okej hon också men hennes spelning gick så jäkla fort. Vet inte om det bara var jag som tyckte det, men det kändes inte som hon spelade mer än fem låtar. Fast det kan ju ha berott på andra saker också, haha! Men hon föll inte riktigt i min smak. Sitter för övrigt och lyssnar på didn't we almost have it all just nu, whitney houston är så imponerande! Förstår inte vart hon får all styrka i rösten ifrån.
Ååå, det rinner ur näsan så jag håller på att bli tokig.. Och Bengt har hamstrat och ätit upp alla mina halstabletter! Av nån rolig anledning så är jag rätt trött idag. Somnade vid halv 6 imorse - ja, jag överdriver inte. En halvtimme senare och jag skulle ha gått upp i vanlig tid.
(v

lördag

Åh nej, förkyldningen är på intågande! Jag vill inte ha nån förkyldning, det är så långtråkigt och man blir så jobbigt trött. Idag ska jag försöka ta det lugnt, jag har börjat få ont i kroppen. Speciellt i axlarna. Och ikväll är det Veronica Maggio på Ritz, men vet inte hur partysugen jag är. Sen börjar det inte förrän vid halv 12, hallå, jag kommer somna innan 11! Värst vad depp och tråkig jag låter nu, jobbig inställning men jag har ont i halsen och är inte alls på festhumör. Dessutom kommer jag vara liggandes imorn om jag partar idag. Varför detta nu då! Vad ska jag hitta på.. Jag kanske ångrar mig sen, jag har ju ändå biljett. Jag kanske bör gå ut och gå en sväng och få lite frisk luft. Och kanske få igång blodcirkulationen, jag tror knappt jag har någon blodcirkulation idag! Jag kan ju alltid sysselsätta mig med läxor.
(v

helgen






















Lovade att jag skulle berätta lite om helgen igår men nån tid fanns det inte över. Det var fullpackat med grejer jag skulle göra, rep och läxor! Avklarade kulturhistorian idag, så nu slipper man ha det hängandes över sig. Kände paniken stundtals under lovet men hade lovat mig själv att ta det lugnt så det blev ju inget gjort.
Ovan ser ni lite bilder sen helgen! Jag, Karin, Virre och Madde åkte pressening och tefat efter skotern i söndags :) Vi körde upp i skogen och runt runt på ett par jalé. Blev alldeles rödmosiga och snöiga. Jag körde skotern för det mesta, men Madde fick också testa och då åkte jag tefat istället. Blött! Jag hade inga överdragsbyxor :P Haha, men det var toppen kul! Sen var det meningen att vi skulle grilla ute på slätthugget, men när vi kom tillbaka från skoterturen kände vi hellre för korv med bröd inomhus! Så vi gick in och värmde oss. Sen pratade vi och såg på film och tro det eller ej men vi såg på besatt! Herregud, förstår inte själv att jag vågade se den efter mardrömmarna sen the grudge. I och för sig så hade jag en kudde i knät och försvann bort från filmen några gånger, men den var inte alls så äcklig som jag trodde. Hade inga mardrömmar. Då var jag nöjd, glad och stolt :P Karin och Virre åkte hem vid 10-snåret så då slängde jag mig in i duschen och gick och la mig. Och gissa om jag var trött i måndags morgon. Höll på att avlida när jag skulle ta mig upp.
Men nu får det vara nog, ska åka och jobba kvällen. Ha det!
(v

tisdag

Musikskolan.. Vad skulle vi ta oss till utan den!
Sitter här nu, har ingen sång ute på Ingesund vid den här tiden längre, utan får nöja mig med att sitta av håltimmen här. Jag ska få pianolektion 12.30 framöver och den är precis färdig till GEMUn så någon tid att bara sitta av blir det inte.
Förut hade vi styrkecirkel på gympan. Det var Sara och Sandra som hade lektion. "Den kissande hunden" var rolig, det var en träningsställning på alla fyra som tog jävligt bra i lår och rumpa. Vi hade matte efter det och jag får VG i matte b, det känns jämt göör bra! Imorgon börjar vi med matte c. Haha.. Har haft ensemble med Nisse också. Vi kommer ha ensemble på tisdagar och vi bytte lärare, men är fortfarande samma grupp. Trivs i den! På torsdagar på ensemble-tiden kommer vi att ha SCMU = sceniskt musikprojekt. D.v.s v ska förbereda för våran turné som kommer äga rum i början av maj! Spännande. Vi kommer ha många timmars diskuterande framför oss, tro mig, med våran klass så! Kommer även ha två timmar avsatta på fredagsmornarna till SCMUn. Lärarledda!
Jag och Madde satt och kollade in Tobias sida på myspace förut. Vi kan snart låtarna som hans band spelar. Rasta Ragnar går varm.. Det är rätt proffsigt inspelat faktiskt, om man jämför med inspelningarna på youtube. Helt vansinniga texter! Vilka poeter, hahaha.
Imorgon ska vi har redovisning på kulturhistorian. Ska bara vara med första timmen eftersom jag ska till Gunnarskog och sjunga på en begravning. Får lite panik, har bara hunnit med att skriva om barocktonsättaren, det gjorde jag igår efter att jag kom hem från jobbet. Och ikväll ska jag repa med slagverksensemblen och tjejgruppen med Ingesundslärarna, men det hinns nog. På ett eller annat vis! Hinner jag lägger jag upp bilder från helgen sen! Jag, Karin, Virre och Madde lekte i snön ;)
(v

RSS 2.0