onsdag

 

some hearts :)

(v


painted red

Gosh, får dåligt samvete nu när jag ser att Karin har blivit besviken på mitt bloggskrivande :D Nej men ursäkta för dålig uppdatering. Det har bara inte blivit av, dessutom blir man lite smittad när det är få andra som uppdaterar sina :)
Allt fint med mig. Jag har varit hos mormor och morfar och målat i några dagar, garaget och vindskyddet till krôttera. Ska ta fyrhjulingen dit idag igen så fort jag har ätit frukost, det blir min tredje dag. Igår fick morfar följa med mormor in till akuten för hon har problem med luftvägarna och halsen och får rentutav andnöd ibland. Det känns inte bra, det är creepy. Dessutom så hittar man ingenting på undersökningarna vilket är väldigt märkligt tycker jag. Vi får hoppas att det bara är en polyp som dummar sig.
Nu har jag suttit och fixat en inspelning till Jossan, precis mailat iväg den till henne så får vi se vad hon kan göra :) Just det, Bella och Isac hade studentkonsert förra veckan. Grymt svängigt. Det var hur bra som helst och sen var det kul att de varvade mellan klassiskt och lite hårdare Isac-musik. Hade ingen kamera med mig, SJÄLVKLART. Jag bara glömmer och glömmer. Påtal om att glömma. Jag missade Sofias studentkonsert igår. Seriöst, hur borta får man bli? Jag visste inte att den var. Jag trodde att den var på onsdag, ändå sa jag till Sofia själv förra veckan "jasså, ska du ha konsert på tisdag" och så glömmer jag bort det! Fy vilken dålig människa jag är. Jag var så arg på mig själv igår. Jag hade verkligen ingen aning, inte ens hört det från nån heller. UUH, fy skäms. Men nu måste jag kila till frukosten så att jag kommer iväg någon gång!

(v


fredag

Sitter och glor på eniro.se efter en vägbeskrivning från järnvägsstationen i Karlstad till Karlagatan 42, med andra ord Nöjesfabriken. Ska va i Karlstad runt 01.30 ikväll och hämta Jocke, Linus och hans kompis. Ska dra om en 45 minuter till Åmot och byta bil :) Får jag nåt resesällskap då? Ser lite tomt ut. Gustav kan inte men har jag tur följer Madde med, förutsatt att hon får varmvatten så hon kan duscha först. Nej, det lär bli en sen kväll. Förra helgen blev det också sent. Va hemma halv fyra men det vare värt :D Nej, bäst jag går och intar något ätbart och uttnyttjar tiden jag har till att stå upp :)

(v


from a distance



From a distance the world looks blue and green,
and the snow-capped mountains white.
From a distance the ocean meets the stream,
and the eagle takes to flight.

From a distance, there is harmony,
and it echoes through the land.
It's the voice of hope, it's the voice of peace,
it's the voice of every man.

From a distance we all have enough,
and no one is in need.
And there are no guns, no bombs, and no disease,
no hungry mouths to feed.

From a distance we are instruments
marching in a common band.
Playing songs of hope, playing songs of peace.
They're the songs of every man.
God is watching us. God is watching us.
God is watching us from a distance.

From a distance you look like my friend,
even though we are at war.
From a distance I just can't comprehend
what all this fighting is for.

It's the hope of hopes, it's the love of loves.
This is the song of every man.
And God is watching us, God is watching us,
God is watching us from a distance.
Oh, God is watching us, God is watching.
God is watching us from a distance.

(v


måndag

Är det inte alldeles underbart, strålande sol och 15°c varmt! Idag har jag varit ute och gått med två hundar och nu i eftermiddag jobbar jag. Riktigt bra att vara ledig från skolan på måndagar och fredagar. Kommer få ha sånglektion under ytterligare två fredagar, hade sånglektioner på fredagar innan påsklovet också, men sen är det free time! Jag kan inte klaga direkt. Nåt som jag däremot skulle vilja klaga på är att det inte finns ett enda fönster nånstans så man kan se ut. Enda chansen att se ut är om någon mot förmodan råkar öppna dörrarna till lagret samtidigt. Det händer ganska sällan :) Otroligt vilket bra humör jag är på. Jag tror det är för att det är några människor som ger mig väldigt bra energi just nu. Sen är det ju fint väder och snart dags för Tunisien. Häromdagen kom Karin och Madde hem till mig på planeringsfika. Vi skrev en packlista och kollade upp viktiga saker. Det är ganska exakt en månad kvar tills vi åker men man kan nog inte börja förbereda sig för tidigt! Adios.

(v


gonna chase the clouds away

Dags för ett blogginlägg! Förra veckan var det påsk. I torsdags var vi ute. Tanken var att vi skulle inviga nya rockbaren Push i Arvika men efter att ha förfestat i några timmar hos Stina bestämde vi oss för att ta Tiki ändå. Inträdet på Push var nämligen lika dyrt som på Tiki. Hade inte riktigt väntat mig det och som en slags protest blev det Tiki. Hos Stina var det trevligt :) Vi som inte har facebook (läs jag och Madde) tyckte att det var kul att glo på folks sidor i ett lite mindre nyktert tillstånd. Hos Stina var bara jag, Karin, Alexandra och Madde till en början men lite senare kom även My och killarna. Vi stack när klockan började närma sig elva, tolv. Då tycker jag mig minnas att det var rätt mycket folk ute. Det var en helt okej kväll.
På fredagen mådde jag som jag förtjänade, punkt slut med det. Lördagen var intressant! Då var det dansgala i Charlottenberg men eftersom Madde väldigt gärna ville på Tiki var jag chaufför till och från stan med start kl 21. Vi träffade på Jimmy vinglandes ute på stan, plockade upp honom och körde runt i drygt en timme, sen blev det Tiki. Tiki ur en helt nykter synvinkel. Lagomt kul skulle jag vilja påstå. Rätt okej, men inget man betalar 150kr för att göra igen! Nej du. Hängde med Tina och hennes kompis till Timmys och käkade pommes frites. Va tillbaka utanför Tiki kvart i två, trogen som få ;) Skulle vänta på Anki, Madde och Mathias. Hängde med Anki som skulle köpa pizza på Victors. Det var grejer. "Ärru kört å smidig ällär?" skrev hon till sin mamma. Tyckte jag var kul :) Madde, Henrik, Rebecca, Markus och deras kompis köpte också pizza och satt och stre. Innan hemfärd träffade vi på gönnerskeingera och sen resulterade natten i att jag körde hem Anki och Micke. Hemma halv 4, somnade vid 5 för att jag hade alldeles för mycket i huvudet och gick upp vid halv 8.  Haha. 2,5 timmars sömn och jag var pigg som om jag hade sovit 12. Så ska en helg va!
Har tjänat lite pengar under påsk vilket inte känns så illa! :) Även jobbat igår och idag. Just nu är det extremt lite folk centret och vi har en praktikant som har hjälpt till jätte mycket så affären är snygg och prydlig. Det finns ganska lite att göra med andra ord.

Förra måndagen, lika bra att bekräfta och låta det få ett riktigt slut, gjorde jag och Tobias slut. Det var bra. Jag behöver inte oroa mig för den där dåliga energin mer. Det var väntat från båda håll och det fanns inte så mycket mer att säga om det. Vi är vänner. Jag är glad och jag mår bättre :) Jag mår bättre än vad jag har gjort på länge! Det känns jätte bra. Det är april och vår. Snart är det sommar och på fredag kommer solen för att stanna ett tag enligt smhi. Jag rentutav ler av glädje faktiskt :)

(v


RSS 2.0