midsommar

Hej alla bleka kycklingfjun med partyparaply i munnen.
Det har inte varit speciellt mkt sol de senaste dagarna så ni har inte kunnat sola arslet av er. Hoppas det blir ändring på det! :)
Var med Amanda och Sofia i tisdags. De kom hem till mej, vi keka bullar och saft, åkte ner till Ch-berg på centret och köpte baguette som vi gick hem till Amanda och åt. Åkte sen och kolla på fotbollsmatch - Anki och Jossan mot Öga! Amanda skrämde slag på mig :P Sofia skratta som ett as, sen åkte vi när det var typ 10 minuter kvar av matchen för då stod Lars och väntade. Åkte hem till Amanda, såg på film. Startskottet för allting kan man säga. Kul var det! Måste göras om :D
Va med Jossan på centret i förrgår. Köpte nånting, kan inte säga vad ;) Varit riktigt sportig de senaste dagarna också. Ute och gått, joggat och cyklat :)
Jaa ni, mina vänner. Midsommar idag, ska till Jossan ikväll! Anki fyller år också! Grattis :D Kanske tar en tur till Amanda sen. Vi får se :P
Hoppas det börjar röra på sig nu!! ;)
6 dagar kvar tills Danmark!


första dagen på sommarlovet

Countdown 08 över! Haha :P Jääj, nu äre sommarlov! Trodde aldrig, aldrig, aldrig sommarlovet skulle kma. Det har känts så långt borta hela tiden och det har varit fullt upp i skolan, världens fetaste omställning och skillnad emot Gunnarsby. I början av höstterminen ville ja ingenting hellre än att vända tillbaka till Gunnarsby. Nu känns grundskoletiden som ett bra och positivt avslutat kapitel. Jag skulle inte vilja vända tillbaka nu :P Nu är ja nöjd.
Skolavslutning i fredags och jag kan inte kma ihåg vad jag gjorde? Jo, just det! Var och övade med Sofia och kompbandet inför Eda träffen. Sen va ja ute en sväng på kvällen, det regnade och var kallt som ett as och åkte hem vid 12. Drygt men jag var glad ändå :) Gött å slippa..
Upp vid halv 9 på lördan, sjöng 4 ggr. 2 låtar själv och 1 tillsammans med Sofia 2 ggr. Life is a highway, älskar den låten! :) Kollade på carwash och Sofia blev så inspirerad att ja lova henne en strippstång i 18-års present. Får kolla på erotikshopen på Eda :P Hon vann till och med bilshampoo och en tvättsvamp oxå på sin lott, vaddå perfekt!
Dretväder igår. Åkte till Jocke en sväng på eftermiddagen och va där till typ 10 :) Lika roligt som alltid. Såg på Arn, åt kebabtallrik, stre, va ute och gick :) Fick reda på att jag gått vidare till delfinalen för P4-tävlingen på Olssons brygga på Arvikafestivalen fredagen också. Wiie :D Åkte till Laila och spelade låten, för var hos Lennart Wikstrand imorse och spelade in materialet som ska skickas till kapellmästaren. Längtar tills det blir varmt och fint väder! :D 10 dagar kvar till Danmark och jag ska ha askul! :) Here we come!!

(v

studenten 2008

Pang på rödbetan! Nu har 89:orna tagit studenten. Lika väl taserudselever som solbergaelever är utflugna nu. Solberga tror jag kmr ut vid 5 nån gång? Jobbigt att komma ut så sent ;P Men nu är klockan det i alla fall!
Gick upp i vanlig tid idag och åkte till kyrkan och övade med kören halv 9. Studenterna kom in vid 10 och jag kan tänka mig att vi spräckte tidsschemat med en halvtimme eller så. Kom på att idag sjöng vi sista gången tillsammans med 3:orna, hur jobbigt är det inte att tänka så då? Fy, va vemodigt det var.. Solen kom fram och lyste in i kyrkan när Herman sjöng 'What a wonderful world'! Diggade Bob Marley låten då Martin, Herman, Elvira och Jannicke va solister :) Riktigt svängigt! Undra om man kmr sakna treorna? Tror faktiskt det..
Hur som helst, åkte med Gunnel hem och på vägen hem prata vi om studenten och att de skulle iväg på Johans vid 3-tiden. Då kom de på att ingen hade nåt plakat och vad är en student utan ett studentplakat? Nää, just det så därför åkte vi hem till Madde och letade efter bilder. Hittade ingen bra så vi åkte över till Gunn-Britt och tog ett stort foto sen han var liten. Jag fick ta hand om plakatet och bilden så de skjutsade hem mig som fick scanna och fixa hela grejen. Jaa, då känner man sig behövd i alla fall :P Det är vad jag har pysslat med sen jag kom hem och fram till halv 3-tiden då de kom och var helt i sönderstressade för att Sonja hade ringt och sagt att det var helt smockat i stan :) Är det student så är det! ;)
Imorn är det avslutning och vi ska till kyrkan vid 8 och börja repa med kören. Måste kma ihåg att fixa en ny busskortslapp eftersom ett kött har slarvat bort den. Får fejka en underskrift. Nöden har ingen lag.
Jag har svårt för att fatta att vi faktiskt går ur ettan imorn. Det var inte alls längesen vi började. Kan inte förstå att jag har känt mina klasskompisar i snart ett år heller. Det går inte in i mitt huvud! Än mindre att vi tar sommarlov imorgon, vart har tiden tagit vägen? Kul :) Genrep inför Eda träffen imorn kväll, sen tror jag att vi ska ut. Vet inte riktigt.. Och sen är det sommarlov, kalas, midsommar, Danmark. Trodde aldrig att jag skulle kma fram till den här delen i almenackan men här är vi och idag står det studenten över hela dagen och imorn står det examen med stora bokstäver!
In my hood, there's a boy making girls breathless.
Serving tea down on 39th street
And today, even though it may seem hopeless
I'll go down on my stumbling feet, and ask him out - oh yeah
And if tonight turns into this "perfect tonight"
Then have a little mercy on my soul
And if the moon just lights up his devilish smile
It's gonna take a lot of manners to stop me from this:
Steal his precious first-date kiss ;)

Jag ska ut, ut, ut i sommar i alla fall och ha KUL! Och leva för det tkr ja om ;)
The fucking countdown 08: 1 "skoldag" kvar :)
(v

sista måndagen

Oh yes :) Det är sista måndagen innan sommarlovet. Fast det känns som vi redan har gått in i ett slags för-sommarlov. Dagarna har tunnat ut sig grymt mycket och nu återstår bara denna förbaskade cubase-uppgiften sen är jag färdig inför sommaren. Gjorde matteprovet idag och det gick rätt bra.. INTE! Det gick helt käpprätt. Jag är säker på IG, så säker att jag slog vad med Madde om en varm choklad. Lär väl knappast få reda på hur det gick innan sommaren, kanske lika bra det. Jag vill inte veta! :S
Ikväll har jag varit på audition för Värmlands radion på Olssons magasin och spelat en ny låt från Laila. Juryn sitter, som på estet, med miner som man inte kan läsa nåt ifrån. De som går vidare från denna audition (typ 10 st) får spela den 4 juli (festivalfredagen) på Olssons brygga med husband bakom sig. Rätt coolt det då :P Keka kek på brygga innan vi åkte hem också ;)
Nästa sikte inställt på fredag och lördag då det framför allt är skolavslutning, sen fick jag reda på att det blir rep inför Eda träffen och så har vi ju spelningen på lördag. Hö, jag kanske missar examensdraget ute på stan på fredagen för att vi ska repa vid 8-tiden! :S Gissa om jag blir irriterad. Det finns nårra få anledningar till att jag inte vill missa det ;P
Mitt rum ser ut som ett notbibliotek också och jag har övat fruktansvärt dåligt på Redneck woman, Bed of roses och Life is a highway. Sanningen är att jag inte har övat nåt alls! Bäst att ta tag i det NU. Efter den här helgen är det läge att känna sig lättad. Då väntar förhoppningsvis sol, party och lite impulsivitet om man kan kalla det så :) Ser fram emot.. :D
Nu har jag suttit i en timme ungefär och övat alla tre låtarna och jösses va många fel jag har upptäckt. Rättat en massa nu ju! Det var tur jag satte mig. Måste repa med Sofia oxå!
Countdown 08: 2 skoldagar. (Imorn blire karlstad)
(v

gunnarsby examen

27 grader - snacka om gött sommarväder :) Det är ju helt fantastiskt, kan inte bli bättre!
Varit på 2 examer idag. Första skolavslutningen 8.15 då lågstadiet tog och nästa 11.15 då det var högstadiets tur. Allt för rektorns dryga tal :P Haha. Nej, det ena för Martins skull och det andra för Jocke och Rasmus. Och uppträdandena :P Det är fan alltid roligt att se! Och Gunnarsby ger mig så trygga vibbar. Något gammaldagsa kanske men det ligger ändå mig varmt om hjärtat. Nu har dom sommarlov i alla fall! :) 
På tiden jag varit hemma har ja hunnit bada Berry och han har hunnit rulla sig i gruset och så har ja tagit ut isn't she lovely tills på lördag. Har fixat doppresent också :) Nu bär det nog av till Häljeboda!
Imorn är det första Åmotsparken också, får se om vi pallar oss dit. Fernandoz spelar, wow, sist jag var där ramla jag omkull i skogen och tappa bort mina 200kr som jag skulle ha ifall att jag skulle gå in. Då låna jag 200kr av Sofia istället för att gå in och sätta mig på gräsmattan i 5 minuter under tiden Madde var och kissade! Alltså var det som att slänga 400 kronor i sjön. Gött liv. Nej nu ska jag nog gå och färga i utväxten innan vi drar :)
Ta vara på solen! :) 
Countdown 08: 4 skoldagar kvar.

(v

söndag

Ja, nu var det ett tag sen jag va här på bloggen och under den här tiden så har det hänt jävligt mkt. Ordentligt mkt!
Skrev sist den 15:e och det var dagen innan naturprovet. Fick tillbaka det i fredags och hade precis MVG, gött :) Då blev jag glad! Samma helg var det Charlotta och det slog förra årets Charlotta x10. Inte alls fel var det ;)
Veckan efter hade klassen terminsredovisning på Konsthallen och det gick ju hur bra som helst. Gud, va kvalité på framförandena om man tänker efter. Bettan, Karin, Linnea, Alexandra och Stina gjorde en liten musikal-sketch som va skitbra. Ja, alla var jätteduktiga och jag måste säga att jag ser fram emot nästa års ensembleprojekt då vi ska ut och turnéra några dagar. På måndagen skulle jag och gitarrgruppen redovisa Hotel California och det gick bra det med, förutom att ja sjöng en mening fel och att vi ökade som sjutton när sången kom in :P Men det märkte knappt jag! Det är gött att ha det överstökat i alla fall. Hade historiaprov i onsdags och jag och Karin gjorde terränglöpningen i torsdags på håltimmen. I fredags hade vi trädtest i naturkunskapen och engelskprov och sen fick vi sluta efter det. Sen på kvällen ordnade vi en liten överraskningsfest för Madde vid Fjällsjön. Det var sköjj :) Somna vid typ halv 1.
Igår va det Maddes födelsedag och Jössefröjda. Sofia kom hem till mig en sväng innan och sen så drog vi till stan vid 9-tiden. Fick två LP-skivor med Bon Jovi och en fotlänk med treklöver som ska bringa lycka av Madde. Hon tkt jag behövde det och tre mer passande presenter kunde jag inte ha fått :D Blev skitglad! Jössefröjda som sagt, rätt ok i början, åkte lite bil då men sen blev det bara drygare och drygare och ännu drygare. Gick upp till Sandra en sväng som hade erotikparty men då hade alla utrymt stället så då vände vi och gick. Gick ner på stan och knalla - det var segt. Sen gick vi ner till hamnen efter Magda och Anna, satte mig på en bänk vid järnvägen och prata med en kärring :P Sen kom tåget och bara blåste förbi. Riktigt uppfriskande, påtal om ingenting ;) Gick upp en sväng för att säga hejdå sen, vilket innebar att gå runt hela stan och sen tillbaka till busskuren utanför station. Där blev vi upphämtade av några 20-åringar från Töcksfors. Haha, och det blev riktigt komiskt! Va hemma vid tjugo i 4 och la mig vid 4 typ. Det var helt ljust ute! :) Kmr ihåg sist när jag var hemma vid 4. Det var roligt det, haha ;)
Har dataprov imorn och måste helst lämna in cubaseuppgiften denna vecka. Flyttade fram svenska provet tills på tisdag, klassiker 1,4 mil på onsdag och på torsdan är jag ledig, för ska på skolavslutning. Dop till helgen, till Sofia på lördag kväll kanske och spelning på söndag kväll. Sen har ja bara matte och GEMU-prov kvar :) Och en historia redovisning, sen mina vänner tar 89:orna studenten * och på fredan är det skolavslutning. Shit, det här är ju helt galet! :D
Countdown -08: 8 skoldagar kvar!

& vi får väl se vad som händer i sommar. Jag utesluter inte undret ;)
Tomorrow maby!

(v


RSS 2.0