pjyamaspartyyy

Var på pjyamasparty igår hos Karin i Arvika :) Jag, Madde och Virre. Det var kul, knasigt att gå runt på stan i pjyamas och handla mat. Ja, herre :P Såg på Sweeny Todd och Spiderwick. Rätt bra faktiskt, trodde dom skulle vara sämre. Fast jag var inte så uppmärksam, jag, Karin och Virre satt och nickade till under båda filmerna. Karin tror jag somnade till och med och missade slutet på Spiderwick men hon hade sett den förut så. Det var kul :) Hon har en jätte mysig liten lägenhet. Vi lagade tacos och åt oss proppmätta på både det och våran 82,50 kr godispåse!



Nu dricker jag saft, det var gött. Imorn ska jag iväg och spela. Fick liksom reda på det imorse för då ringde en gubbe och sa att han hade gjort upp det med mig för längesedan fast jag i själva verket aldrig har hört nånting om det. Han måste ha fått för sig att han har pratat med mig för det stod ingenting i min kalender och jag har inte hört nånting om det. Jag blev sur, men jag ska iväg imorgon i alla fall. Tänk om jag hade varit upptagen med annat då! Förstår inte hur folk kan missa något sånt :P Jaja, bara att le och se glad ut. Kan ju inte bråka om det.
I torsdags följde jag med Madde, Gunnel och Gittan till Gunnarskog. Åkte till Lidsjötorpet. Hälsade på Johan och Linns råttor, Todd och Diesel. Skitsöta, Todd var jätte tam och det kittlades riktigt hemskt när han klättrade upp i nacken. Skrämde Eskil, haha det var så roligt :) Alltid roligt där!

En riktigt gammal högstadieflirt.
(v

onsdag

Every rose has its thorn
Just like every night has its dawn
Just like every cowboy sings his sad, sad song
Every rose has its thorn

Yeah it does

Slutade 12.10 idag. Hade idrotts teori med hon Rebecca, om hon nu heter så, som nyss blivit idrottslärare. Alla fick berätta lite om sig själva och sen läste hon bara upp betygskriterier och sånt. Fick skriva i en lapp om oss själva och idrotten och så. Verkar väl bra, hon verkar helt okej. Nu har vi alltså inte Jan längre!
Imorse åkte vi till Taserud och gick därifrån upp till Rackstadmuséet. Skulle ha kulturhistoria. Wööj va kul det är :D ? We just love it! Haha. No way. Det fanns en del snygga tavlor men inte mer än så. Fy vad boring. 
Nu är jag mycket överdrivet trött. Jag ska snart gå och lägga mig för kvällen! Skoja, vilket sinne för humor vi har här i bloggen.. Tänkte ladda The Notebook och kolla på sen, sen blir det sängen. Om nån timme. Ikväll. Typ
i natt nån gång. Jajaa, god natt :D / Keep the faith.


Staples Center, 9 April, 2008 in Los Angeles, California. Kärlek på gudarna :)

(v


tisdag

Va verkligen astrött imorse. Herregud, jag klarar inte gå upp klockan 6. Det är alldeles för tidigt! Mellan 7 och 8 hade varit passande, varför måste man gå upp kl 6 ;S Varför måste skolan börja 8, varför kunde den inte börja 9 eller nåt istället! Ååh!
Ikväll har jag jobbat. Det var helt okej, jag blir bara så irriterad när jag inte hinner göra allt jag vill innan klockan är 8. Jag har aldrig kommit ifrån affären strax efter 8, jag är alltid färdig mellan tjugo över eller tjugo i 9. Ärligt, jag måste verkligen börja planera bättre. Få lite struktur, använda huvudet kanske. Kom in en jätte trevlig kille, eller han var väl typ 40 år men han hade två ciklider som var ett par decimeter stora. Han hade ett 650 liters akvarium. Vaddå STORT! Det är nånting annat emot mitt 120 liters det. Jag vill helt plötsligt ha ett större. Vad coolt det hade varit :) Han rekommenderade ett 540 liters, minst. Han tyckte det var lite. Sen tipsade han mig om en kille i Skoghall som odlar fiskar, han hade tydligen jätte bra service och hur bra koll som helst. Kollade hans sida. Akvarieinterior.com. Värt att åka dit och titta! Jag blev så sugen, ååh varför måste jag alltid skynda mig att köpa grejer. Fast i och för sig så skulle det gå rätt fort att sälja mitt 120 liters. För 2,8 eller 3 kanske, med möbel. I affären kostar det 3600 så det är rätt bra pris ändå! Och då tjänar ja lite på det :) Nej, det får nog bli en senare fråga. Mamma går nog inte med på att ta in ett 360 liters akvarium eller större. Wiiiho! Akvarie interiör i Skoghall blir det i alla fall snart ;)

(v


lördag

Hallojsan :)
Nu är det slut på sommarlovet!
Det var ett tag sen. Idag är det lördag och jag gick upp 8 imorse. Tyckte jag var bra av mig! Måste få in vanan att gå upp tidigt nu. I onsdags gjorde vi sista dagen på sommarlovet och jag har faktiskt glömt bort vad jag gjorde i onsdags. Vi började skolan i torsdags och det var väl helt okej måste jag säga. De första dagarna brukar ju alltid vara väldigt slappa vare sig man går på högstadiet eller gymnasiet. Så vad vi gjorde var att planera inför fredagen, d.v.s igår, då vi skulle välkomna 1:orna så fint som 2:orna gjorde med oss förra året. Då var inte jag med (hahaha) men man har hört nårra historier om hur den 'välkomstdagen' är. Om det var sant eller inte skulle vi få reda på, eller åtminstone 1:orna skulle få det. Gick med i allsångsgruppen så vi fixade ihop några låtar att uppträda med och sjunga allsång på. Tillbringade eftermiddagen på musikskolan och sen även förmiddan igår. Samlades i pentryt direkt på morgonen och spelade igenom. Gjorde en jätte rolig låt 'av' estetlärarna :) Åkte ut till Körselviken halv 12. Åt hamburgare, såg på när Alexandra, Sofia, Isac, Marcus, Petrus, Maja, My (?) och Bella var lekledare och gjorde tävlingar med 1:orna. På ett obarmhärtigt och ett mer barmhärtigt vis. Haha :P Stackars ungdomar! Åkte hem i vanlig tid. Ringde till Caroline och hämtade Maddes axelotlar, d.v.s salamandrar, och mina fiskar. Åkte hem och åt, sen tillbaka ner till centret med Madde och Gunnel. Sen kom dom in på kaffe. När dom hade åkt hem slängde jag mig i duschen och gick och la mig. Jag var så himla trött! Man är inte van att gå upp kl 6 nu. Måste vända tillbaka dygnet, även om jag inte har så värst mycket att vända tillbaka. Gött för mig! :) Till veckan blir det förhoppningsvis rätt så slappt. Vi ska inte ha några musiklektioner så på måndag börjar vi inte förrän 13.20! På tisdag och onsdag slutar vi runt 11 tror jag. Torsdag blir det långdag till 3 fast med tre håltimmar eller nåt och samma sak på fredag fast till kvart över 2. Jösses, tror aldrig jag har haft ett så bra schema förut faktiskt :P Fast detta är ju bara till veckan. Veckan efter blir det ganska mkt längre dagar! :/
Ååh, vad underbart väder det är just nu :) Plus helg helg helg! •  I'm over you :D

(v


all summer long

Hej allihopa :) Välkomna till gissa minnet:

Det har med mopeder och Anki att göra ;)

"näeääj, NU GÅR JAG HEM! ",
"mohahahhaha men du kan hahaha inte hahahaha gå hem ahhaha äään"

Har aldrig skrattat så mkt i mitt liv hittills :D

Sweet home alabama :)
(v

hamnfesten 08

Igår var jag, Sofia och Louise en snabbis hos Madde innan vi åkte in till stan. Madde lockade håret på mig och jag hade till och med mer volym än vad Sofia brukar ha :) Åkte till Arvika tjugo över 9, lyssnade på Amanda Jenssen och Brolle hela vägen in :P Träffade massa kända folk på stan, träffade Stina, Sofia och My påväg ner till hamnen och då skulle dom tydligen till Stina på förfest, eller vad man nu ska kalla det. Gick dit lite senare och kollade läget. Hon var dessvärre lite deppig men mysig lägenhet hade hon och när vi träffade henne lite senare utanför området var det kul :) Var hemma runt kvart i 3 eller så tror jag. Minns inte riktigt vad klockan var :P Jag övervägde att inte köpa nån biljett och det är ju knappast så att jag ångrar det idag! Sparade 100kr, det är jag bara glad över :) Det var roligt ;) Då kan jag med gott samvete gå in idag för 150kr eftersom mamma är generös och betalar andra halvan.

Imorse gick jag upp innan 9, åt frukost och gick ut och gick långtur med Molle och Berry :) Var hemma vid tjugo över 10 tror jag. Det var inte alls fel med frisk luft! :)

Fick ett sms av Jossan igår kväll, om en liten tjej som inte lever längre. Jag bara 'va?! när jag hörde åldern. Fyy vad hemskt :( Hur fruktansvärt är det inte? Hur kunde det hända? Jag förstår ingenting. Jag blir helt.. Va, bara. Inte för att det inte är hemskt att göra så när man är äldre men hur kan man fatta ett sånt beslut när man är så liten? Hos de flesta människor så finns det i alla fall en slags spärr. Vad är det som gör att man ser det som den enda lösningen? I synnerhet när man är så liten och har hela livet framför sig.
(v

tisdag - fiskgalen

Va lite inlägg jag har skrivit här i sommar. De blir nog ändring på de till hösten ;) Kanske :P

Idag har jag jobbat. Jobbat ensam fram till halv 3 då Ståle kom och så överlappade vi varann med typ en timme. Köpte fisk, Gunnel var med så hon blev glad när hon fick den av mig sen ;P Köpte en förlängningsslang till slamsugaren också. Igår köpte ja aquasafe, växtnäring och anti-stress medel som ska göra fiskarna monståndskraftiga. Vilken bra arbetsplats ja har hamnat på egentligen. Både Dyrego och Statoil är bra ställen med jätte bra kollegor. Ta t.ex Dyrego. När ja började där va det relativt nyöppnat och Jessica var butikschef, nu är hon mammaledig. Linda som också är mammaledig jobbade där, Ida, Rebecka och Malin som jobbar extra som mig. Alla var trevliga och väldigt bra att jobba med :) Nu jobbar Rebecka, Sarah, Caroline och extra jobbar Malin, dom är jätte schyssta. Caroline har ja jobbat en del med och hon är verkligen en jätte mysig tjej! Super trevlig och rolig, henne skulle ja gött kunna tänka mig att umgås med :) Hon är också galen i fisk! Sen kmr några ifrån Töcksfors ibland och dom ja har jobbat tsms med är också bra. Vilka bra arbetserfareheter ja har! Eller det beror väl på.. Jag har att haft hemska åxå, undra vad Madde säger om det. Hon kanske hlr med mig :P 
Nu när vi har såpass mkt rabatt som vi har på Dyrego så handlar man nästan ihjäl sig ;) Förra veckan köpte jag ett Juwel akvarium på 120 liter, som ja länge velat ha. Har alltid kollat på det, ända sen ja började där. Det kanske hade varit finare med ett ännu större, typ 190 eller 240 liter men så mkt pengar är ja inte beredd att betala själv tror jag :P Men 120 liter är lite att städa åxå. Det klarar jag mig nog med! Och det är hyfsat billigt med vår personalrabatt :D Fick bara betala 2 och 3 ;)
Imorn ska ja ner och köpa plantor för det kmr en ny leverans då. Det är så utplockat i affären just nu :P Och på torsdag ska ja hämta min fisk som ja beställde igår. För inköpspris, hihi! Åh vad glad jag blir :) Imorn ska ja med mamma, Gunnel och Madde till Arvika och hälsa på Gittan åxå. Det ska bli kul :) Sen ska ja hjälpa Gunnel städa hennes 190 liters nån dag också. Ska slammsuga :P Och på torsdag ska vi 4 nog åka till Karlstad och byta en hylla på Ikea. Plus att vi ska köpa fisk också. Inte på Ikea, men på Pets. Herregud, jag är som en liten skitunge i en godisaffär :) Har beställt 2 gurami honung röd, gurami guld och 2 dvärg gurami blå, super fina! 5 regnbågsfiskar, och två svärdbärare hi-fin lyrstjärt. Väldigt nyfiken på hur dom ser ut. Hona och hane skulle det vara i alla fall. Hoppas det kmr rätt nu :P Vill ha i grejerna i akvariet och fixa och dola nu! Skulle få lite mossa av Gunnel åxå, wiie :) Var in på Pets i förrgår då jag åkte hem ifrån Ikea och han gubben som jobbade där sa att det gick ha fredliga ciklider tsms med vanliga akvariefiskar. Trodde inte det gick hlr så jag blev göör glad! Han visade några han hade som skulle gå tsms så det kanske är nåt att testa :) Jag ska dit i övermorn och då ska jag definitivt ha med mig plånboken :D

Grattis farmor!

(v


RSS 2.0