söndag

Hmm, är det bara jag som har fumlat med knapparna eller har blogg.se tagit bort verktygsfältet? Ni vet, där man kan välja om man vill ha t.ex. fet eller kursiv text? Det var baske mig synd om de har tagit bort det! Hoppas allt är bra med er alla. Det är ju härligt att det har kommit lite snö äntligen och att vi har fått lite kallare väder. Skräll att det kom efter jul och nyår! Jag satt och försökte dikta ihop ett inlägg igårkväll, kom dock inte så långt förrän jag insåg att jag hade en för jävla trist kväll och hade ett stort behov av socialt umgänge. Fattade telefonen, det gick en 20-30 min och sedan var jag nere i Cbg hos Amanda :) Tog en ride nere på Statoil där jag inhandlade bensin och Tutti Frutti och for sedan till Järnvägsg. Smakade jättegod fisksoppa och Theas nybakta bröd vilket sedan följdes upp av lite kaffe, godis och en massa tjöt med A, toppen! Sen drog vi ut på äventyr. En fullkomligt skruvad kväll; enerverande, komisk och lärorik. Man lär sig verkligen alltid något nytt och det ska man tacka livet för, annars hade det allt varit för jävla trist :D Vi var hemma när kl var sena timmen, då bytte jag bil och for hemöver till mitt hjärtegull som väntade i sängen. Härligt värre! :) Idag har dagen hittills bestått av promenad med mor och hundar samt snöplogning. Ha det gött så länge! :)

fredag

Hallå där, såhär en bit in på det nya året!
Har haft mycket att stå i den senaste tiden (drar alltid till med den ursäkten, jag vet men det är sant). Det är knappt så jag hinner sitta ner emellan varven (det är inte heller sant eftersom jag sitter alldeles för mycket på röven då jag pluggar), ååh, ingenting är bra som ni hör ;) hursomhelst så hade jag examination i PVK, venprovtagning (blodprov) och injektioner idag. Det var spännande att få motivera utförandet (läs: bli grillad och tvungen att försvara sig, haha nej då!). Men det känns asbra att det är avklarat nu i alla fall :) Kateter till veckan efter tenta i vätskebalans och skallskador på måndag. I tisdags hade vi tenta i sjukdomslära IIb (blodsjukdomar, endokrinologiska (hormonella) sjukdomar, transfusioner och sår). JAG hade GLÖMT att anmäla mig till denna tenta och fick därför åka in till Karlstad på vinst eller förlust, och tur var väl att jag gjorde det! Vi var 9st som satt på skambänken utanför tentasalen och "väntade" på domen. 3st anmälda hade INTE kommit efter 20min och då kom ena tentavakten ut med 9 lappar varav 3 hade skriften "OK", det skulle alltså bli lottdragning om vilka 3 som skulle få gå in och skriva.. Och jag var en av de 3 som drog dessa lappar! TUUUUR! Så jag fick i alla fall gjort tentan :) Hoppas man lär sig av detta!

Nu sitter jag på tåget hemöver och (lånar Karins uttryck:) bloggar från min fräne ajjfåån som jag fick i julklapp! Tack tack tack, den är faktiskt helt överlägsen något annat jag har provat! :D så nu har jag laddat ner Viber, tack vare Amanda, och strir lite med Bettan som är i USA. Asså shit, jag är helt förundrad över teknikens värld! Tur att inte jag läser programmering och sånt, satt och stre med Patrik på KAU förut och jag fattar inte hur han klarar läsa till maskiningenjör! Imponerad.

I förmiddags när jag åkte in till Karlstad hoppade jag av tåget i Edane där Karin hämtade upp mig (för att få lite sällskap i bilen som hon tog in för att hon har tenta idag). Hon hade lektion för mig i historia och ekonomi och så mycket av dessa ämnen har jag nog ALDRIG tidigare fått med mig så tack för det! ;) hihi.

Nej nu har jag sannerligen skrapat ihop ett rejält inlägg från ajjfåånen, bäst att sluta, ögonen blöder ;)
Igår fika med Amanda, ikväll chaufför åt mor och lite smygplugg!


RSS 2.0