tomorrow it may change

Idag gjorde jag färdigt all teori på körskolan vilket innebär att på onsdag ska jag boka uppkörning.
Idag har varit en psykiskt påfrestande dag med massa spänningar i kroppen som gör ont av en dum anledning.

And I wanna believe you
When you tell me that it'll be ok
Yeah, I try to believe you
But I don't

When you say that it's gonna be
It always turns out to be a different way
I try to believe you
Not today, today, today

I, I don't know how I'll feel
And I don't know what to say
Tomorrow, is a different day
Tomorrow it may change?

(v


rise to the occation

(v


lovdag

Idag är vi lediga, vilket känns alldeles förträffligt! Mamma hade glömt sin mobil hemma så den ringde tre gånger och fick mig att vakna vid tio. Tro det eller ej, men det var så otroligt gött att gå upp och äta frukost helt själv. Inte en själ hemma, bara jag, fågeln och Sessan inne. Jag har suttit och filat lite på låtar till min och Johannas studentkonsert. Vi bestämde att dom skulle vara färdiga tills igår, men ärligt talat, mina är inte färdiga och Johanna är sjuk så jag har inte hört något från henne heller.
Ikväll ska vi väl hämta Tobias i Forshaga. Tror jag? :) Han har räddningstjänst hela dagen så han svarar inte på mobilen heller, kom jag på för nån timme sen när jag skrev sms. Haha! Imorn har jag och Madde spelning i Gunnarskog, på söndag fyller farfar 87 år. Vet inte om vi ska åka och gratta honom? Det återstår att se. Jag måste läsa på samhäll under helgen också, har prov på måndag på samhällsekonomin. Jobbigt. Vill inte. Ska nog boka uppkörning och skrivning till veckan också, om jag har gjort färdigt faserna på trafikskolan. Så det blir att stanna kvar efter skolan på måndag, tisdag. Har körlektion på onsdag.. På onsdag ska jag stanna kvar och repa inför Amelies studentkonsert. Förstår egentligen inte hur jag kan ha så mycket att göra! Det känns som det är liiite väl mycket för tillfället, och det är ganska svårt att gallra ur. Det handlar bl.a. om trafikskolan, rep, läxor och prov. Sånt kan man inte gallra undan.
Nu ska jag gå till mormor och morfar och äta mat och ta en titt på deras laptop som dom inte kan med.

(v


studentkonsert

Jag är grymt inne i studentkonsert-tänket idag. Jag fick tre låtar av Amelie idag som jag ska sjunga på hennes studentkonsert, vi sångare ska bestämma tonart tills imorn. Jag är jätte taggad, det är så himla roligt att hon frågade mig! Jag fick en skiva av Johanna imorse också, där hon kom med lite förslag till vår konsert. Jag sitter och lyssnar över innehållet nu, det är svin bra. Massa låtar av Paulo Mendoncas. Jag blir jätte taggad. Det gäller bara att vi bestämmer oss för vilka och börjar spåna på kompmusiker! Jag längtar helt plötsligt jätte mycket.
Imorse hade jag körlektion, ska ha en imorgon också. Vi var ute på landsvägen och imorn ska vi öva vänstersväng. Sen gäller det för mig att träna teori och göra faser på trafikskolans dator, om jag ska få någon tid för skrivningen. Den 5:e oktober ska jag däremot göra halkbanan, gaah är redan nervös. Men det går nog bra! Bäst jag sätter igång att göra något vettigt. Redovisning om prostatacancer imorn på naturkunskapen!


(v


disturb not her dream







Whistling blackbirds by the neighbouring hills,
There daily I wander as noon rises high,
How pleasant thy banks and green valleys below,
There oft as mild Ev'ning sweeps over the lea

Flow gently, sweet Afton, among thy green braes,
Flow gently, sweet river, the theme of my lays,
My Mary's asleep by thy murmuring stream,
So flow gently, sweet Afton, disturb not her dream.

(v


söndag

I fredags hämtade vi Tobias i Forshaga och åkte med tjejerna på Afterwork. Jag har aldrig varit där förut, stället bestod av tegelstenar och trä i princip. Fränt, det såg inte alls ut som jag hade inbillat mig att det skulle göra. Det var trevligt. Vi följde med Sofia hem efteråt och såg på Idol och drack te :) Fick panikont i magen när klockan var runt 11-snåret, riktigt magknip men somnade allt tillslut med värmedynan. Tobias, som måste ha världens stabilaste kroppstemperatur, låg med täcket som en skiljevägg mellan oss :P Han är nämligen alltid varm och undviker det här med onödig värme. Somnade efter 11 nån gång, och vaknade med influensa symptom. Gah, svininfluensan! skrek Bengt, livrädd för allt som har med influensa att göra. Ont i kroppen, början till ont i halsen, trött.. Så i lördags var jag och Tobias hemma, vi tog en sväng till Gunnel på kvällen men åkte hem och la oss tidigt. Skrev i min loggbok sen i fredags och försökte läsa lite körkortsteori men det va inte långa stunden. Min andra part ville nämligen inte att jag skulle koncentrera mig på en bok, han ville nånting helt annat. Och nej, va inte så fördomsfulla, det var inget snuskigt! :D
Idag skjutsade vi Tobias till Hagfors och på vägen hem somnade jag i bilen. Jag skulle börja jobba vid 12 men det var lugnt att börja 15 istället så jag åkte raka vägen ner till jobbet. Nu gör det ont i axlarna, det gör ont i huvudet, det kliar i halsen, min näsa sticks, det är ömt överallt och mitt hjärta slår som bara fan. Och jag orkar inte stå häääääär.

(v


onsdag

Ja, då var man där då, på jobbet igen. Färdig med alla sysslor och en timme kvar till stängning. Då får man roa sig med att plocka i hyllorna och typ sånt här. Imorse hade vi eget arbete på naturkunskapen så jag tog sovmorgon, liksom alla andra tror jag? Jag gjorde färdigt hemuppgiften igår - vilken lättnad! Ringde Ann-Catherine, hon va till stor hjälp. Imorse gick jag upp vid 6, letade upp vad jag skulle ha på mig på skolfotot (som om det skulle vara nån big deal), klädde på mig och gick ner i trappen. Då sa jag högt för mig själv "vad håller jag på med?" och insåg att jag faktiskt har sovmorgon. Det var bittert, så jag gick och la mig igen och försov mig, såklart. Packade allt i panik och Madde kom och hämtade mig. Jag hade Gemu, lunch och Nuko där vi lyssnade på ett 17 minuter långt jam av Esbjörn Svensson trio. Jäkligt bra! Sen trädde vi på oss Stadsmusikkårens uniformer, fattade våra accesoarer och ställde upp oss för skolfoto i aulan. Det blev helt okej. Alla var inte invirade i plastfolie som jag trodde vi hade bestämt utan det blev bara Adin, Victor och Marcus som sitter ner i vänstra hörnet. Men det blev bra, sista skolfotot ever med ESMU 07-10 :( Efter detta gick vi ner och drack oändliga mängder kaffe (läs jag gick ner och drack oändliga mängder kaffe) och gick på matten. Vilket kändes skit bra för nu förstår jag verkligen nåt! Sen åkte vi hem, Madde följde med mig på centret och nu jobbar jag. Är det inte underbart. Hinner inte göra ett smack på naturkunskapen, för sen måste jag nog gå ut och röra på mig med Berry.
Imorgon är det lugna puckar, tror jag? Istället för att gå och träna ska jag och Johanna prata projektarbete sista timmen. Det behövs verkligen nu. Vi har inte gjort något på en ganska lång tid. Vi behöver göra upp en projektarbetesplan. Usch, jag får panik. Man behöver vara väl igång i november, vilket betyder att vi måste komma igång i oktober och det står ju inte på förrns vi är där! Jaa, jag vet. Nu blev det ett långt blogginlägg igen, utan speciellt mycket styckeindelning. Både Sofia och Anki blir väldigt glada på mig, men jag vet ju att Sofia aldrig läser hela blogginlägg. Hon läser de tre första raderna om hon orkar och kanske de tre sista. HAHA :) Vilket betyder att hon nyss läste det jag skrev om att hon bara läser några rader. Just det, kanske ;)

(v


i would walk 500 miles







På önskemål ligger Tobias spännarbild högst upp :)
Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

(v


tisdag

Inga större nyheter idag. Jag hade ingen pianolektion så vi gick och simmade. Har haft svenska där man aldrig gör nåt annat än bara sitter och låtsas att man lyssnar, ensemble, samhäll och matte. No big deal. Klassen hade världens dispyt om skolkortet som ska tas imorgon. Vårat spexkort. Äntligen bestämde vi oss för något, det blir stadsmusikkåren inlindade i plastfolie. Ingen gillade den brillianta idén jag kom med, skaka på huvudet så man fastnar lite fult på kortet, men det var troligen så att man var tvungen att visa hela ansiktet rakt framifrån så det blir nog bra med stadsmusikkåren. Bra att ha det bestämt. The Studio ringde på mattelektionen och pratade om styling och plåtning i Göteborg. Det vore kul, vi får se!
Ikväll måste jag göra naturkunskap. Både hemuppgift och prostata cancer arbetet helst. Vi får se hur det blir med det. På fredag har vi inlämning av hemuppgiften. Bla bla, det är så roligt att läsa om vad jag har att göra i skolan.
Snart är det fredag och då får jag se Tobias. Ska jobba söndag, kan inte byta heller så vi får ses lite mindre den här helgen. Jag längtar så mycket efter honom, hela tiden! Det bästa är att det känns helt naturligt. Ibland vill jag inget hellre än att flytta ihop med honom. Det känns grymt på nåt vis att det är 25 mil mellan, men det behöver ju inte vara negativt. Faktiskt. Sen kan man ju se avståndet som ett slags test av ens egna gränser, och man märker om det känns äkta och vad mycket man vill.
Åh, vi var i Örebro i helgen. Och hälsade på Ola, Tobias bror, och hans flickvän Carina. Underbara människor, enkla och jordnära. Det var så mysigt! Eller jag hade nog mer det här i huvudet att, herregud, det är exakt såhär jag vill känna. Det var inte nån överkokad kärlekskänsla som skrek utan jag hade mer ett lugn och några små rysningar som gick över ryggraden, omedvetet, som talade om att ja, det här passar mig jävligt bra! Och jag kände där och då att, tja, va finns det att tveka på? Det kan inte kännas mer äkta än såhär. Och jag blir så glad! För vart kommer känslorna ifrån? Om man jämför med hur det har varit tidigare. Jag som var livrädd för allt som hade med förhållande att göra. Det där finns inte mer och det är bra :)

(v


utfyllnad



En bild för att, tjaa.. Lätta upp stämningen.


when she cries

Snart är det fredag och det ska bli bra! Jag åker upp till Sunnansjö. Rävsax skulle ha spelning imorn kväll på Haffas i Ludvika så jag får pallra mig med dit. Nu lät det på mig som att jag tycker det ska bli jobbigt men så är inte fallet, det blir roligt att höra dom live. Funderar på att ta med körkortsteorin upp.. Det kan mycket väl hända att jag får tid att läsa på den.
Idag har jag och Madde varit och gymmat, vilket vi även var igår. Det blev en snabbis idag, vi hann inte så mycket på en halvtimme. Lite dåligt med tid, hade hyfsat ont i mina armar idag. Jag och Sara körde hårt i en timme igår, så lite förgäves tyckte jag nog att träningen var idag. Nu orkar jag nog inte dra på väskan mer denna vecka, punkt.
Imorn har jag Scemu i två timmar, sen en timme religion som inte alls är speciellt farlig och sånglektion. Första sånglektionen med Maja, det blir intressant att se hur det går. Vi får se om jag känner mig såpass ambitiös att jag gör något på teorin på trafikskolan imorgon. Slutar 11.40.. Eller så åker jag hem och packar. Jaja, det löser sig!
Jag blir så irriterad ibland på avstånd och sånt. Det kan dels få allt att bli så tråkigt, svåråtkomligt, jobbigt eller så får det motsatt effekt och blir spännande och gör att man känner att man verkligen vill sträva efter nåt. Det pendlar det där, och det finns liksom inget man kan göra åt det direkt. Det är som det är på veckorna, en likvärdig vardag med rätt mycket att göra. Många saker man bara stoppar in och fyller upp med för att man vill. Jag har ibland en sån väldig lust att prata och dela med mig av grejer, men det blir aldrig så. Inte på samma sätt! Speciellt när det gäller någon man tycker mycket om. Jag får ibland lust att gå ut och se om nån kommer efter - jag vill att nån ska följa med ut och sätta sig och prata, en massa! Fråga en massa och skratta en massa. Prata, prata, prata. Dricka kaffe, butta på axeln och säga "du, det här löser vi. Jag kan garantera att det blir jobbigt, men vi löser det tillsammans, det lovar jag. Jag går ingenstans." Och lägga armen om mig och fråga om vi ska gå en sväng för att prata. Ännu mer. För att den vet att jag tycker om det samtidigt som den också vill. Inte för att bara göra saker för min skull, man är ju två om saker och ting. Jag pratar om att vara egoistisk i ett förhållande. Ibland har man verkligen rätt till att vara det. Sen måste man vara beredd på att ge, och man måste vara beredd på att det blir jobbigt. Man kommer bli vansinnig, så känner jag jätte ofta men jag är väl inte konstigare än nån annan för det får jag hoppas. Jag blir löjlig och kinkig men det enda jag vill är att prata med Tobias. Understimulans, haha, jo man kan ju skämta bort det. Det är lättast.
Jag upptäcker känslor varje dag som är helknäppa. Jag känner mig som en tickande bomb ibland. Vad är det då, kärlek? Logisk förklarning på ett så ologiskt beteende. Inga tvivel såhär långt. Jag är riktigt löjlig just nu.

(v


det var inget jag tänkte på















Hade inga drömmar, ingen önskan inom mig
Tog dagen lite som den kom
Hade kanske slängt nyckeln till mig själv
Ja, det kändes nog lite så
Hade inga planer, ingen framtid i min blick
Ingen längtan som lockade
Var nog inte nere, jag var nog inte alls
Jag var bara en man på väg

Nu är jag helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här

(v


tisdag

Cykelklassiker och jag är inte med! Jag är såå lycklig. Cykelklassikern för två år sen har skrämt vettet ur mig. 6,5 mil - hallå, hur i helvete tänkte jag där? Otränad, hade inte suttit på en cykel på hur länge som helst. Men jag gick verkligen in med attityden att det skulle bli kul och att det skulle bli ett bra minne. Ett oförglömligt minne blev det i alla fall, OM DET BLEV. Och kul var det när jag och Anki cyklade förbi Jössefors på hemvägen, så förbannade det bara gick att bli. Jag var arg som ett bi. Jag blir arg bara jag tänker på det, det var så himla jobbigt.
Vaknade 8 imorse till ett sms från Tobias, sött som bara den. Somnade om, vaknade vid 9. Åt frukost, gick ut och städade i hundgårdarna och ena hundhuset. Nu sitter jag här, ska snart åka till mormor och äta och sen åka in till stan för att göra nårra faser på körkortsteorin på datorn och ha körlektion. Sen ska jag hem och ta det lugnt igen :) Jag ska läsa lite i teoriboken och kanske göra naturkunskap. Det beror på om jag får fingrarna ur arslet. Jag får prestationsångest när jag tänker på det. Borde börja med fördjupningsarbetet, annars får jag panik om två veckor då jag ska ha muntlig redovisning.
Ska ta med mig i alla fall Sara och Madde och gå på simhallen imorn på håltimmen. Sen ska jag göra körkortsteori på datorn innan teorilektionen.
Får vi sluta tjugo minuter tidigare på torsdag åker jag hem, annars blir jag och Madde kvar och går på gymmet. Ska klippa mig halv 5 och sen tar jag heeelgen! Eller inte riktigt, har två lektioner på fredag (som vanligt, åh vad bra det kändes att säga det!) och sånglektionen. Sen åker jag upp till the one and only Tobias Ohlsson ♥

(v


RSS 2.0