fredag

- Den bästa dagen under veckorna då skolan gäller :P Haha. Fredagar är härliga!

Inte rört min fick-almenacka på hela lovet. Slutade röra den veckan innan påsklovet, men nu har jag rört den. Det börjar bli dags för det igen. Inte rivit nåt blad sen fredagen den 14 mars och på den dagen står det naturkunskapsprov. Kommer inte ens ihåg om vi har fått tillbaka det än :P Veckan efter där på skärtorsdagen var det vårdagjämning och vad om inte sommartid på söndag :D Ja, ni läste rätt, sommartid. Natt till söndag ska vi ställa fram klockan en timme och får därmed sova en timme mindre. Tur att det är på söndag väl och inte på måndag!
Till veckan är det redovisning i KUHI och vi har inte övat ihop oss ett smack så till veckan blir det hårt. Det är inte förrän på fredag som tur är men känner jag svenskalärarna rätt kommer de vara jävligt snåla på svenskatimmarna. Usch vad jag är skoltrött. Inte bra :P
Just nu är det tö-väder. Det är bra tö-väder också, för solen sticker fram och det regnar inte så det är perfekt. Det har tagit riktigt mkt snö hos oss. Kanske för sista gången i vår om vi har tur. Väntar på värme och sol nu, och galna dagar :) typ 52 dagar kvar tills sommarlovet, tappade räkningen när mobilen förstördes. 1 april på tisdag också, glöm inte att lura mig, suckers.

Varför känns det som nånting står i vägen. En stor svart jävla klump på tre meter i diameter täcker friheten och trots att jag vet att jag kan ta mig runt den så går det inte för den saken är för stor. Känns som nåt sitter ovanpå axlarna och hänsynslöst bara trycker ner.
Förra året var jag inte så invecklad. Glömde bort att det fanns en morgondag, och slog bort gårdagen. Levde bara för stunden. Det saknar jag!! Eller känslan på 9:ans show. Adrenalinet som exploderade. Haha, fan va kul :) Då fanns det ingen stor svart klump som stod i vägen och skymde sikten. Då va jag bara jag och ibland tkt jag saker och ting va skit, då var jag verkligen förbannad men tog hand om det. Och ibland var saker bara bäst och då fanns det absolut inget som slog den känslan. - Just learn to breath for once!

Ska till Amanda ikväll :D
Hon fyller år på måndag. Grattis till AK ;D

(v


onsdag

Superfint väder idag :) Trist att det är snö ute bara. Jag som har längtat så mkt efter vår efter den kassa vintern som va och nu har det kmit typ 10-15 cm snö. Ganska deprimerande. Men efter snö kmr solsken och idag äre helt underbart ute, så därför har jag varit ute mest möjliga. Varit i Charlottenberg en sväng på förmiddagen för Martin skulle klippa sig och när vi kom hem därifrån va jag ute och gick, gav hundarna och hästarna, hängde tvätt. Allt sånt man kan göra utomhus. Fast sen va jag tvungen att gå in och dammsuga och bädda rent i sängen och nu satte jag mig jämt här. Hungrig som jag är :P Ska till Louise ikväll, undra om vi får nåt att äta där? Hon har flyttat till Ottebol, ska bli kul och se hur hon har det nu :) Mandiis ringde förut och fråga om hon fick åka med oss dit så hon kmr snart. Kul :D Hörde något om att min telefon har kmit också. Wiie =D
Bye losers,

påskdagen

Glad påsk kanske jag ska börja med att säga! Även om det var igår man skulle ha sagt det.
Fy fan rent ut sagt. Idag mår ja inte mys. Min tå är metallic blå och ja kommer antagligen tappa nageln. Det gör så helvetes ont så det går inte att beskriva och jag fryser och mår illa om vart annat. Vet inte hur många gånger ja intalat mig själv, sen jag gick upp, att nu är det fullständigt bra me såna här extrem grejer. Typ stukat tån, kan röra på den men det gör så förbannat ont så jag tror jag går åt. Omöjligt att gå på den!
Igår kom vi hem vid tre, minns inte så mkt av hemresan. Gunnel hämtade och jag körde gimmie five med Madde tvåhundrafemtio gånger tills hon blev trött på mig. Snygga tatueringar har jag idag också. Hela armen full med autografer av Jocke, Hager, David, Förs, Johanna och Jossan. Tror det var alla åtminstone. Eller tror det står anki också och så har nån skrivit love med röd penna fast det är typ borta. Kanske Jossan för hon använde röd penna, haha :P Högerarmen åt pöjkera, vänster åt flickorna..
Och my face ser ut som hej kom och hjälp mig. Inte för att nån har ritat men för att ja är typ rödflammig, Bengt höll på att skratta ihjäl sig imorse. Känner mig som en levande död. Nästan värre än onsdan detta. Mina byxor är ner-gôrade och ja har sträckt mig i korsryggen. Påskaftan 08 gick ta mig fasen till historien. Men festen var kul och de va jävligt roligt att Jossan kunde ha fest :) Och kul att det kom så många som det gjorde! Fast nu får de att va bra med sprit. För man blir fan inte lycklig, åtminstone inte när man är mindre lycklig sen förut. Kände mig lite sådär lagomt gött med fram till snappsarna, där skulle jag ha stoppat.
Det är världens finaste väder ute också och här sitter jag med världens segaste reaktionsförmåga, en blå tå som pulserar och en rygg som värker som fan. Nu vet jag vart jag ska tillbringa resten av dagen.
Jag vann över Marco i singstar i alla fall. Lalala! :)
Tack för en händelserik påsk,
(v

fredag

Igår va det Rena Rama Natta och vi höll till hos Madde och förfestade innan. Super roligt :) För så mkt mer roligt blev det inte..
Efter att ha snappsat något av det äckligaste jag ha druckit (shotmix lakrits) BLÄÄ, så åkte vi in till stan. Usch, jag mådde så dåligt där ett tag, men hur som helst så åkte vi i alla fall. Det första vi gjorde va att gå bort på mix mix parkeringen där vi träffade nån och sen upp mot Bokia. Herregud, va nära det var att polisen stannade oss. Jävlar, det var inte alls roligt. Sen gick vi runt eller nåt och ner till hamnen för det var inte SÅN JÄVLA polisrullians där nere! Då hade Madde tappat sin telefon, detta med telefoner tkr vi inte om :P haha. Dyra saker. Så Madde och Anki gick iväg för att leta efter den. När vi sedan skulle ta oss ifrån hamnen var det nästintill omöjligt att ta sig genom buskarna så jag blev liggande ett tag. Fast tack vare Marika kom ja upp rätt snabbt ändå och vi gick upp mot Timmys. Drag? Nää, det var det dåligt med. Vid sporthallen var det inte heller värst mkt drag så vi gick bort till Malin Gustavsson för hon hade fest. Efter det gick vi ut på stan igen och träffa Jossan och gick sen ner mot Timmys slash Viktors för att kolla om det blivit mera livat. Vid Timmys va det dåligt med folk och vid Viktors var det godkänt åtminstone. Träffa Jocke, Marco, och Rasmus och eftersom att det snöade följde vi med Rasmus in i hans lägenhet ovanpå Sveders där vi slutligen spenderade resten av kvällen/natten. Han hade en slags konstgjord spis som jag blev helt kär i. Tio gånger mysigare där inne än där ute i alla fall! Det var så himla varmt och gött framför den så jag bosatte mig där efter en tids vistelse tillsammans med de andra i vardagsrummet. Jocke Pettersson kom och efter att ha pratat med honom för första gången igår så verka han vara en kul typ :) Mathias och Sondre kom ner på 'bakgården' så vi gick dit för att hälsa på dom! Värst vad populärt det har blivit att snagga sig. (Jocke och Mathias kan känna sig träffade) ;D
Nåja, kvällen kan sammanfattas som mkt kul hos Madde, men roligare partykvällar i stan har jag nog varit med om! Och när jag ändå är igång..
'Orkar inte gå ut med alla fjortisar'? Men VAD gjorde du ute då? Patetiskt. Du är ju inget annat än en själv och ärligt talat. Jag fattar inte hur nån som är så emot dricka, väljer att vara med dig? Du är säkert smart, kan säkert vara trevlig ibland men du bevisar ständigt raka motsatsen. Det kanske är för att jag går omkring och tänker på det, vem vet. Ja förstår bara inte, and it will be..
en olöst gåta.

never again.
(v

måndag

Kära trevliga måndag. Haha :P alltid lika roligt att vakna klockan fem i 6 på morgonen och maska sig upp ur sängen. Nåt jag ser fram emot varje gång jag går och lägger mig. Vilken underbar start på bloggen, va. Nej allvarligt talat, imorse va jag lite ångestfylld faktiskt. För utanför ligger det SNÖ. Jag, mitt morgontrötta jag, höll på att ramla omkull. Nog för att jag märkte igårkväll att det hade börjat snöa, men imorse låg det som ett vitt täcke över hela gården. Fatta vad man får lust att gå tillbaka till sängen såna dagar. Men mina kära vänner, efter regn/snö kmr solsken och idag har solen skinit som bara FAN om man får lov att uttrycka sig så :D Blir så glad. Så hoppfull om att sommaren är påväg. Vi är faktiskt inne i en vårmånad nu och det känns allt annat än dåligt. JA :) Kom sol, kom värme, kom frihet, kom sköna sommarkvällar, kom frihet :D
Igår var också en sån underbart fin dag. Jag var ute och gick med mamma och solen sken hela tiden, med bara några molnsnuttar på himlen och jag kände mig överlycklig. Jag ville krama allt och alla och fick känslan av att ja ville kasta mig ut från ett träd eller nåt. Ibland bara vet man att man kan flyga. Fast igår va inte heller så himla bra för jag tappade telefonen i dammen. Skräll, haha! Stod och skottade bort lov och is och plupp så märker jag att telefonen glider ur fickan och dyker ner i vattnet. WOOPS, inte bra. Fick inte panik faktiskt, men den kom upp ifrån vattnet ganska snabbt. Mamma blev förbannad såklart och befarar alltid det värsta, men jag tänkte inte så mkt mer på det. Fast det borde jag ju ha gjort för nu är den broken. Det blev som värsta regnbågen och skrämen slocknade så jag stängde av och på den ibland. Tillslut stängde jag av den imorse för den blinkade och återställde sig inte och nu får jag inte på den. Nu använder jag den som discoljus istället. Världens segaste discoljus som blinkar en gång var femte minut typ, som Madde uttryckte det. Typ en gång var 30:e sekund, kanske lite oftare. Den går helt enkelt inte att få på så just nu folks är jag utan mobiltelefon. Trevligt!
Igår när jag var ute och gick upptäckte jag vårens första tussilago! Åtminstone vårens första tussilago för mig och mamma. Jag blev glad och plockade den på vägen hem så vid det här laget har den druckit sig mätt på vatten och är såhär dags döende tror jag. Tror inte det är normalt att en tussilago får i sig såna vattenmängder :P
Tog mig en rask promenix med Berry förut i det super bästiga vädret. När vi kom tillbaka gick vi ut på slätthugget och kollade hur skördarna har rivit ner träd. Det är nästintill helt bart så vi ser solen när den går upp. Fast saknar ändå allén lite grann som granarna bildade borta vid SöVestby. Damn :/ Äh wtf, nu får jag ju se mer sol :D
I förrgår var jag på 80-års kalas i Karlstad och det var bra. Först höll jag på att smälla av när vi skulle ut och gå i skogen, jag som inte hade klätt mig alls för det. Tur som var hade jag inte tagit några högklackat och lyckligtvis hade jag med mig vantarna och halsduken. Tänk så tur man kan ha! Sen åt vi 3-rätters på Slättens Pasta, fast jag dumpade förrätten och åt varmrätt istället. Sen åkte vi hem till Eva och Björn och giiid, säger jag bara. Va fint :) Området påminde om en liten mysig stugbyscamping intill en sjö bara att det var 10 ggr finare. Åh, jag blev helt frälst i deras söta lilla hus med en super söt trädgård till. Månljust var det också så allt blev ännu finare. Iiih :)

En glimt är allt som behövs för att man ska minnas igen.
En sån fick jag idag och idag saknar jag dig.

Ha en bra vecka,
(v

en speciell söndag

Tidigt uppe i morse, var ändå hyfsat pigg. Låg i sängen och tänkte en stund, gick sen upp för att göra mig i ordning. Kände hur oroligt nerverna betedde sig. Klädde mig och spenderade minst en 45 minuter på toan för att fixa sminket och håret.  Satte mig sedan och åt och då började illamåendet smyga sig på lite fint. 2 smörgåsar och ett glas juice blev det. Självklart hade vi bråttom iväg när klockan blev 10.15 och i sista stund satte jag mig för att greja med noterna, fylla i lite extra och såna saker som jag glömt. Vi slängde oss i bilen och kom på i backen nedanför Conny att jag hade nog glömt nässprayen. Mamma blev förbannad på mig men jag kom på en lösning och vi svängde upp till mormor för att kidnappa hennes. Sen for vi till Charlottenberg. In i missionskyrkan, slängde av mig jackan och började öva en låt för att höra om ljudet var bra. Kollade hela tiden lite oroligt mot dörren, försökte dölja det men nerverna satt ju som planerat utanpå kroppen. Spelade låten Sensommar och i slutet ser jag hur det lilla folk som hunnit komma vänder sig om och ler glatt mot någon som kommer in genom ytterdörren. Sen bara spatserar han på och kommer in i salen, med portfölj och allt. Då kändes det bra att sluta. Där, på scenen hoppade nämligen Torsten Åhman upp. 'Härligt Emmelie, ropade han och håret flög omkring hans huvud. Fatta vad längesen det var. Kanske 5-6 år sen. Jag var verkligen rädd att jag inte skulle känna igen honom, för på lappen Anders eller Kjell hade satt upp liknade han sig inte alls. Jag visste ju att han hade halvlångt hår, glasögon och var en kul typ, en som aldrig fixade sitt hår, som typ bara lät det hänga där för att det växte där, men mer än så kunde jag inte minnas. Men när han kom in visste jag med en gång att det var något bekant över han. Så plötsligt stod han där, gubben man inte hade sett sen barnsben, med det ostylade, flygande håret. Det var som att träffa nån man kände väl men ändå inte, för hur många gånger hade jag och Christina träffats? Inte många. Det var ju bara dom där breven. Fast tanken på att hennes gubbe stod framför mig, var helt ofattbar. Kan inte förstå varför den kändes så ofattbar, det bara kändes. Ordet tjäck var bara förnamnet. Vet ni vad han skulle predika om? Om jungfru Maria var feminist. Haha, jag skrattade när jag hörde det och tänkte att det hade knappast de gamla göbbera i Charlottenberg, Åmot och Arvika nånsin tänkt tanken att göra. Han stod och hoppade under hela predikan, kastade med armarna, gjorde stora gester. Jag satt och log för mig själv och tänkte på Madde som troligen, om hon suttit bredvid mig, hade skrattat ihjäl sig åt hans flamsande.
Du, sa han till mig. Sen när jag har predikat och grejer, då tänkte jag att vi skulle sjunga en vers eller så tillsammans allihopa. Du hakar bara på mig om jag säger nåt sånt va? Jag har ingen aning om vad det bli, det blir någon låt ur din reportear i alla fall. Du hakar bara på va? XD Jag bara nickade.
Sammanfattningsvis gick spelningen jättebra. Det var många som kom fram efteråt och tackade och frågade efter nya spelningar. Camilla, Mats och Agneta var där och på slutet kom pastorn i Koppom fram till dom och frågade om Agneta var min farmor och Camilla min syster. Då höll jag, som vanligt, nästan på att dö :D Hahah. Det tror jag Camilla gjorde också för hon vek sig av skratt. :)
Nu sitter jag med ett kort framför mig och kollar in adressen till Torstens hemsida. Har varit inne på Christinas och kollat lite diskografi för håll i er nu, till sommaren då vi ska åka till Göteborg, ska vi åka inom Vårgårda och hälsa på Torsten! Fatta, att få åka hem till dom känns rätt overkligt. Att gå in i deras hus, kanske läsa igenom dom breven jag skickade till henne för 6 år sen, se noterna.. Det är inte sånt man fattar. Jag ska höra av mig i alla fall. Har numret, mailen, hemsidan, adressen. Adressen kunde jag redan sen förut. Den sitter där bak i huvudet. Herregud vad man kan kma på sig själv med saker ibland. Med detaljer..
Och sånt.         eller hur sofia?
273885-24
(v

lördag

Pissdåligt väder idag, även om jag ett tag trodde att det skulle spricka upp. Det har blåst en del så molnen har rört på sig och det har varit blått på himlen delvis och solen har tittat fram. Det gör den fortfarande men jag har inte sett att det har regnat såhär på länge. Litt deprimerande måste jag medge. Hela mitt fönster är täckt av vattendroppar och gräsmattan bokstavligen badar i vatten. Sånt är tråkigt.
I torsdags var jag på Nina och Isabells studentkonsert. Gud va duktiga dom är. Man blir så stolt :) Haha! De har alltid varit med i Lundsberg, i Köla, på pop-och-rock kvällar, i gospelen, ja vi har ju i stort sett alltid spelat på samma konserter vad gäller skolan osv. Och för att inte tala om musiklärarna Karin och Jörgen. Det blir som att man har känt tjejerna sen småskolan. Så härliga och så himla kul att se! :) Fick upp ögonen för två nya låtar också. Heavily Broken - The Veronicas och Save Me - Hanson.
Veckan har varit bra. Igår var jag svintrött efter att ha jobbat i fyra timmar med kulturhistoria rapporten och dagen innan satt jag uppe med min diskussionsdel till klockan 12. Jag var verkligen hypertrött igår morse och för att inte tala om igår kväll. Ändå höll jag mig uppe till 10, sen stupade jag i säng. Och vad som gjorde att jag störde mig lite extra var att Maddes grupp hade lyckats skrapa ihop och gjort färdigt hela rapporten på enbart dessa fyra timmar, medan vi har hållit på med den sen femhundra veckor tillbaka! Åh, så nervpåfrestande. Vi gör nog för stor affär av skiten! Fuck.
Det känns som jag låser mig själv i skolan och jag blir lite grinig över det. Hoppas det går över tills nästa termin. Orkar inte jobba i skolan, orkar inte jobba med nårra ämnen hemma heller men det är nog inte det, det hänger på. Vill vara lite socialare än vad jag är. Trött på att känna som att jag sitter i ett hörn och alla andra sitter någon annanstans. Det är så träligt. Klassen är jättebra och skulle vilja komma alla närmare och jag tror absolut inte att det är omöjligt. Gäller bara att bli på bättre humör. Förlåt om jag har varit grinig och trött och dryg men det känns lite som man går omkring i ett vakum. Hatar att känna så. Vill att allt ska vara bra! Vill ha tillbaka den där energin som får en att brinna för saker.
Imorgon kommer Torsten till Charlottenberg och jag ska spela och sjunga. Är inte dödligt nervös just nu men jag tror jag kommer bli. I alla fall något liknande. Fattar inte, fattar inte, fattar inte.. Såå himla härligt att ha nerverna utanpå kroppen. Underbart.. Hoppas det blir bra i alla fall!
Mormor och morfar ringde förut och frågade om jag ville köra till Koppom eller nåt sånt ikväll för dom skulle och kolla på Torsten men jag örkar inte. Ikväll ska jag kolla på Andra chansen istället och allmänt bara dryga mig. Ut och gå ska jag också för nu gör det så förbannat ont i mellangärdet så jag håller på att brinna upp. Heavily broken. :)

Everyday I sit here waiting
Everyday just seems so long
And now I've had enough of all the hating
Do we even care, it's so unfair
Any day it'll all be over
Everyday there's nothing new
And I'll just try to find some hope
To try and hold onto
But it starts again, it'll never end

I'm heavily broken
And I don't know what to do
Can't you see that I'm choking
And I can't even move
When there's nothing left to say
What can you do?
I'm heavily broken
And there's nothing I can do
(v

sommarplaner

Hmpfr, eftersom jag nu har gjort allt jag skulle göra idag (förutom GEMUn, HAHA) så skriver jag en till blogg, generös som jag är idag :)

Pär frågade om jag ville sommarjobba på Statoil i år. Tveksamt om jag har tid med det även om det vore kul :)
Ska kolla vad jag har framför mig under de kommande månaderna.
Mars: Kalas i Karlstad. Påsklov om 3 veckor. Fatta vad härligt :D Rene Rama Natta
April: Solidaritets spelning med klassen. Pappa fyller. Även Valborg :) Kanske nån mer fest.
Maj: Konfirmationer. Födelsedagar vilket betyder partyparty och länsfestival UKM! Charlotta.
Juni: Student, skolavslutning, födelsedagar, Danmark!
Juli: Spelning, Arvikafestivalen (en dag möjligtvis :D), Bruce Springsteen, kusten, Violen 50år!!
Juli/Augusti: Resterande sommarlov :) Hoppas på nåt fy helvetes kul.
Och så har vi ju Hamnfesten också!
Hinner jag jobba? Tveksamt ;P

Take me down to the paradise city
Where the grass is green and the boys are pretty
Oh wont you please take me home :D

(v

söndag

Seriöst :P Vad jag känner mig bloggnördig denna helg, haha. Det var inte bra. Så trögt att va inne på datorn. Ja då kan man ju fråga sig varför i hela friden jag sitter här? För jag har ingen lust att röra mig nånstans i nuläget. Imorn börjar skolan igen. Gött å leve :D

Det skulle inte bli nåt annorlunda om jag sa vad jag tkt va? Sådär rent ut. Jag är så trött på att springa runt och veta det jag absolut inte vill och få det bekräftat gång efter gång jag kmr in på sidan, men ändå så stannar jag kvar i samma gamla dumma tankebana. Ja Jävlar, visst är jag olyckligt kär :P Men jag ångrar ingenting, shalalala. Det var så jävla roligt och spontant och fritt. Skulle göra nästan vadsom helst för att få uppleva det igen :D Och bara få sträcka sig efter dig. Gud så glad jag blir vid tanken ;) Tänk att kroppen reagerar så, det är nåt speciellt med kärlek. If I could turn back time, if I could find a way :D Haha, det är dumt att sitta och längta tillbaka till saker men jag blir så glad av den känslan. Fast det sänker mig att veta att du har kul med nån annan nu :P Kul, det var väl ändå ett förträffligt bra ord emmelie XD Oh yes, jag vet, jag är förträfflig. Nej det är väl dags att hitta nån ny att kära ner sig i. Japp ;) När nu den tiden kmr. Hoppas den kommer snart! :D För att sitta här och halvt dö, det har jag fan i mig inte tid med,
(v

lördag - degdag

Nu har jag varit uppe i en och en halv timme. Det är så otroligt att jag har gått in för att lägga mig tidigt, speciellt på ett lov. Jag kan inte fatta det själv. Jag som alltid brukar lägga mig typ 1, 2 på natten när vi har ledigt :P Och sen gå upp vid 12. Men inte detta lov inte! Idag gick jag faktiskt upp sent emot vad jag har gjort förut under veckan. Då har jag vaknat vid 8 :)
Nu har jag börjat med läxor igen också :P Haha. Har suttit med GEMUn lite och tragglat en 3-takts övning med massa synkoper. Fast det är inte så svårt om man tänker efter vart taktslagen kmr. Nästa sida ser däremot inte så lätt ut. 32:ondelar och fullt med 8:ondels pauser. Jaja, vem bryr sig :P

Idag är värsta segdagen. Jag inbillar mig att den till och med kmr vara segare än imorn. (För imorn är det söndag och dom dagarna är alltid sega.) Det känns så. Har ingen lust till nåt för tillfället, kanske beror på vädret och att jag är superförkyld och trött. Slemmet lixom stockar sig i halsen, ja närmare detaljer vill ni nog inte ha. Sportlov, ja jag känner att jag har sportat extremt mkt. Vid närmare eftertanke inget alls förutom mina promenader. Jag som till och med vid förra veckans slut tjöta om att jag ville ut och röra på mig, typ springa. Men då hade jag ont i halsen istället! Åh vad jag känner mig oaktiv. Har lust att bli frisk! Och få lite sommar och sol :) Fast visst, veckan har bjudit på rätt många fina dagar. Det är härligt :D
Va och klippte mig igår hos Janni. Topparna och klippte upp det typ. Plus att jag har skaffat mig lite lugg, en spontan idé jag fick när jag satt där i stolen. Undra om det vore fult med lite ljusa slingor också? Kanske blir randig då :P Har ingen lust att se ut som en zebra faktiskt :P
Känner absolut idétorka när jag sitter här framför datorn också. Kanske skriver något trevligt senare om jag kmr på nåt. Haha.

22.10
Nu känner jag igen mig i melodifestivalen. För lite mer än en halvtimme sen gick Charlotte Perelli och Linda Bengtzing vidare till finalen i globen. Yeah. Trots Charlottes lite, förlåt mig, plastiga utseende så kan jag inte klandra henne för jag tkt om henne :) Och vad gäller Lindas outfit. Grr, haha XD Snyggt! Enligt mig så har dessa två tjejerna skrivit historia med sina uppträdande och sin musik. Inte ikväll kanske, men tittar man på dem i det stora hela.. Ja vem vet inte vem Bengtzing och Perelli är? Rävarna är tillbaka :D Det var nåt annat emot förra veckans Upp o hoppa med Frida feat. Headline. Herregud HAHA,
ha en underbar dag imorn och sov gott, det ska jag göra :D
(v

RSS 2.0