onsdag den 1 aug

Jag har alldeles nyss slagit av tvn efter att ha tillbringat nästan exakt 6 timmar framför den idag. Det är Sagan om ringen triologin som har gått varm där idag. Såg visserligen inte alla 3 filmerna idag, för 1:an såg jag redan för några dagar sen. Samma kväll som jag var och lånade dom hos Madde. Dom är fruktansvärt bra i alla fall. Fattar inte riktigt hur man kan få till den så bra och få dessa onaturliga, datoranimerade varelserna att se såpass verkliga ut som dom faktiskt gör. Det är både en sorglig och en glad historia. Jävligt bra hur som helst!
Imorn bär det av till Göteborg ^^, Ska bli kul och kma härifrån lite. Men det som jag speciellt har lust på, är västkusten. Såg en film här om dagen, jag har nämligen blivit filmmissbrukare, Underbara Älskade. Den är ju så himlans prisbelönt och jag fattade inte varför för den såg inte alls lockande ut. Men jag hyrde den hur som helst och jag måste säga, det var ett klart skott i krysset. En så fruktansvärt fin film. En hyllning till livet. En film som verkligen ger en livslust, ja i alla fall mig ger den livslust. Alla dessa problem som filmen speglar, relaterar så klockrent bra till verkligheten. Om en kluven framtid, en bottenlös sorg och en tvivlande tro. Sen en blomstrande kärlek och alla dessa känslor. Det blir nästan för mycket ^^. Den är så underbart fin! Ska i alla fall bli ett av mina närmaste köp. (Bortsett ifrån Götet imorn då det säkert kommer shoppas en del). Denna filmen väcker känslor <3 Känslor man inte trodde fanns. Så väästkusten, here i come [v  förhoppningsvis!
Martin bara; Nu kommer pappa! så dundrade det till och en bil kom ner på backen, men Bengt var redan hemma och tro det eller ej så kom halva grannhögen :) Laila, Evert, Linnea, Erik, Peter, Jens m.fl. Så Laila kom in och satte sig och prata lite och hade trevligt. Helt urpiffig var hon i håret också ^^, diggade det stenhårt! Lite rödlätt, uppsatt i tofs. Skitsnyggt vare iaf! Ute på sjön hade dom varit och åkt värsting båt. Fyfaasen så gla en kan bli av folk :D
                   Igår hängde Anki, Sofia på till stugan i köla. Kolla läget, sitta på klipporna, jao. Planera inför fest? ^^, Sofia blev nämligen skitimpad xD Så de vore ju nått att satsa på det. Eller denna "kanadagäss scenen". Bästa fantasin har du Anki. Definitivt :)
Ehm, I didn´t got the feeling yesterday men lovar dig Anki att jag kommer det. Den kommer ibland när man minst sagt anar det. Underbart fin måne var det i alla fall över sjön där. Åhw, frihet! Jag längtar så mkt efter den dära känslan. Och jiisus om jag fick den när jag såg på den där filmen Underbara Älskade. Och så har vi ju Spirit som är underbart duktig på att fixa fram den. Och jämt bara en blåsig kväll med en klar himmel, alldeles själv ute i mörkret. Ah fyfan, det går bra det också!
Jag vill verkligen uppleva massa saker nu! There are so much things on my mind! Massa saker som vill få utlopp! Jag pratade med en dam som hette Eva i söndags. Hon var och lyssnade på Eda Hembygdsgård när jag var dit och spelade. Udda måste jag säga men asså.. Det var nåt. Something strange, kan inte riktigt förklara känslan men this lady? ^o) Hon kände Kid Kumlin. Och då blev jag bara såhär  .....
-    Ibland kan man känna närvaron av en ande, eller i alla fall närvaron över något som inte vi har en aning om.
Jag vet inte vad ni tycker och tänker. Men..
Känner du att du behöver tro och styrka borde du läsa detta;

- Det är så fel. Vi borde rätteligen inte vara här.
  Men det är vi.. Det är som i de stora sagorna, herr Frodo. De som betyder något.
  Fulla av mörker och faror var de. Ibland ville man inte höra slutet för hur skulle det kunna sluta lyckligt?
  Hur skulle världen kunna bli som förr, när så mycket ont hade hänt?
  Men tillslut, är den bara något övergående.. Den här skuggan.
  Till och med mörkret måste föregå.
  En ny dag gryr.
  Och när solen lyser, lyser den desto klarare!
  Det var de sagorna som levde kvar, som betydde något..
  Även om man var för liten för att förstå varför.
  Men jag tror att jag förstår nu, herr Frodo. Jag vet nu.
  Folk i sagorna hade många tillfällen att vända om, men gjorde inte det.
  De fortsatte för att de höll fast vid något.
- Vad håller vi fast vid, Sam?
- Att det finns något gott i världen, herr Frodo. Och att det är värt att kämpa för.


Ensamhetens hav.
Till dig som läser.



¤   Jag ska inte lämna denna världen
utan att jag har slutfört det jag ska göra.

(v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0