taket

Ännu en vecka har förflutit och det mesta är sig likt!
Förra veckan bestod av föreläsningar i fr.a. gruppdynamik; 2 intensiva dagar 8.30-16.30. Lite scary eftersom vår föreläsare som jobbar som konsult gjorde lite experiment med oss. Man inser verkligen hur många olika typer av personer man har i en grupp; ledare, uppgiftsspecialister, de som står för det sociala, de som stenhårt håller fast vid sin åsikt, etc. I våra basgrupper skulle vi sammanställa en lista över viktiga egenskaper som en fungerande grupp måste ha. Att sammanställa 5 ord var inte svårt men att sedan ranka dom.. Jaa, det gick ju inte i vår grupp. Bara det att vi tolkade orden/begreppen så olika liksom? Ra'lt! Efter veckans sista föreläsning kändes det däremot helt ok, nyttigt att få göra såna saker tillsammans, man får en annan typ av insikt efter en sån uppgift.
Nåväl, i onsdags kom Louise hem från Australien. I fredags kom Sara hem till mig och vi åkte tillsammans in till stan för att möta upp Louise för en afterwork på The Roof. Väldigt kul att ses och höra om allt som har skett under Australien/Nya Zeeland-resan :) Man blir själv sugen på att boka en resa! Om man bortser från vad det kostar och att jag har studier som i så fall kommer hamna på släp. Att drömma lite är inte heller så fel :) Madde kom i alla fall sista timmen och jag lämnade tjejerna som sedan satte fart mot Tiki. På lördag åkte jag och Gustav och hämtade hem tjejerna i stan och sen blev det slapp i Börtan. På söndag förmiddag ringde Camilla och undrade på om jag möjligen kunde hoppa in som stand-in på ett missionsmöte för Elin som fått influensa. Sagt och gjort, åkte hem och städade arslet av mig innan det var dags att öva ihop sig dryga timmen innan mötet. Men det gick bra! :)
Igår va jag iväg till universitetet en sväng, vi såg på nån stressfilm från National Geographic med askasst ljud! Fattade nog hälften av det som sas i filmen, jag har verkligen blivit dålig på engelska. Mormor kom hem igår också, har varit där idag och "passat" henne. Känns lite fel att uttrycka det så, men det var ju i princip vad jag gjorde. Satt i köket och läste under tiden hon låg och vilade, ifall hon skulle behöva nått under tiden som morfar va ute. Älskvärda människa. Nu har vi bytts av så mamma har rest dit. Ska försätta mig i lite arbete nu, "Kris och utveckling" av Johan Cullberg ska läsas. Här kommer lite bilder från The Roof:






(v


Kommentarer
Postat av: louise

åh det var så kul att ses! after work måste göras om fler gånger tycker jag :)

2011-02-08 @ 21:27:39
URL: http://gbgvsresten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0