mallorca

Hemma från Mallorca! En 5-dagars semester men ack så fantastiskt gött att få komma hem. 5 dagar har inte kännts "för lite" som man skulle kunna tro, utan tillräckligt. Lagomt. Det har varit mellan 30-40°c så ja, det har varit rejält varmt! Egentligen lite för varmt för min smak (!) För mig som har varit tvungen att vara helkroppsinsmörjd i solkräm har denna resa varit en minst sagt kladdig historia, men trevligt har det förstås varit! Jag, Karin, Virre och Madde har bott på Hotel TRH Torrenova i Palmanova, ett lägenhetshotell och vi har besökt både Magaluf (gångavstånd utan att vi visste det, haha) och storstan Palma. Några dagar fyllda med sol, bad, helt okej mat och mycket att titta på :)
Planet hem lyfte 45min senare än planerat och anlände till Rygge 23.50, drygt 20min senare än vad det egentligen skulle ha gjort. Inte så mycket att göra åt, dock kändes de 4 timmarna ordentligt i röven och benen. När vi väl skulle ut ifrån parkeringshuset krånglade Virres kort så vi fick vänta en ca 20min innan vi kunde åka därifrån men sen flöt det på ganska bra, var ganska trött första halvtimmen-timmen i bilen och hade fruktansvärd träsmak i röven men det var bara att bita ihop och försöka hålla sig vaken för Karins skull eftersom hon körde. Att tillägga är också att jag var extremt hungrig, men givetvis hade inte en enda mack öppet. Hemma var jag ganska exakt 03.50, Rasmus hämtade oss vid 03.25 på OK i stan. I säng kom jag imorse 04.45 efter uppackning och en stor tallrik med fil och flingor. Kunde inte lägga mig i nyrena sängkläder kletig av saltvatten och solkräm så det fick även bli en dusch. LJUVLIGA SÄNG säger jag bara!

Här når vi Mallorcas kust!

Vi flyger över en golfbana.

Vårat hotell.



Katedralen i Palma.



Flickorna posar nere vid "muren".

Lite arkitektur.

Madde blir avmålad på ett torg inne i Palma :)

Trevliga strandbilder i skymningen.


Fler strandbilder :)




= PÖTTHETT!

Vid klipporna, nedanför hotellet.


Från vår balkong.

Playan i Magaluf!

Virre och Madde väntar på käk sista dagen :)


Hemåt :)


Imorse vaknade jag 10.30 av att mamma med sin kaffekopp kikade in genom dörren och började fråga hur resan hade varit. Har varit iväg till mormor och tagit stygnen också, tog två själv, och sen bar det av till Arvika där Martin hade fotbollsmatch. Sen åt vi på thairestaurangen och nu sitter jag här och laddar upp bilder. Ska snart pysa iväg till Börtan och återupprätta kontrollen ;)
(v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0