onsdag


Sådär, sista dagen på fältstudierna avklarad och därmed är praktiken för denna termin slut. Lite fattigt med tre dagar kan man tycka men det kommer bli mycket praktik framöver! Sjuksköterskeprogrammet är programmet med mest praktik på universitetet, bra :) Jag har hängt med himla trevliga sköterskor och blivit vänligt bemött från all personal, dessa tre dagar har varit fina. Intressant att träffa och hjälpa till med vårdtagare, få vara med vid hembesök, följa dokumentation, se boendena etc. Det finns mycket att se! :)
Idag har jag efter praktiken varit ner till Söffipröpp där några av dessa galningar på bilden här ovan befann sig. Vi har fixat och dolat med lite trevliga saker inför en så småningom kommande helg. Imöra är det baggetorsdan som Helene (sköterskan) så fint uttryckte sig förut! Haha :)

"I SKILLINGMAAAAARK, I SKILLINGMAAAAAAARK!!!"

(v


Kommentarer
Postat av: Anki

Det sista visste du att jag skulle kommentera ;)

2011-04-22 @ 06:02:49
Postat av: emmelie

haha, GIVETVIS! :D hur skulle du kunna låta bli! :D

2011-04-26 @ 17:51:04
Postat av: Josefine!

Sjukt härlig bild! :D

2011-04-27 @ 13:26:23
Postat av: Josefine!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar på Parkgatan 7: Ja visst är det helt sjukt? Kul att du också känner så :D Men tänk om ni skulle flytta ifrån fjäll till typ arvika, visst hade det varit hur knäppt som helst? hade liksom inte passat in på nått vis XP

2011-04-27 @ 15:05:29
URL: http://josefinethorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0